Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Bir ülkenin en büyük gücü
tankı,topu ve parası değil
imanlı evlatlarıdır.

Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Kalpten yapılan duaları geri çevirmeyen Rabbim bunca sıkıntıdan sonra benim de duamı kabul ettiğin için sonsuz şükürler olsun sana
çok mutuyum elhamdülillh darısı da birisinin başına İnşaAllah::)

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
şizofreni ve sara hastaları deli değildir. sadece belli zamanlarda krizleri gelir, o kadar. hastalıklarının sorumlusu kendileri değildir. saldırgan değildirler, sadece ilaçlarını düzenli almaları yeterlidir. pekala çalışabilirler, arkadaşlık kurabilirler ve tabii evlenebilirler. onları sevelim, sevdirelim.

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
önüne çıkana 'ENGEL ' Dersen takılıp düşersin

'BASAMAK ' dersen yükselirsın . .

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
600126_345622475511997_1623813277_n.jpg

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hayırlı kardeşlerim ablalalrım ve abilerim:)
bugun guzel bir gun allah her gunumuzu böyle yapar inşallah dilegiyle kalın sağlıcakla:)
selam ve dua ile

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Yine icimde bilmedigim sevinc heyecan, ne olur soyle Yaradan nedir bu hal boyle???
Sanki sevdigiyle bulusacak , sevgili gibi oysa yok oyle biri.. yok mu??
Aslinda var tabiki ama insanlar saymaz ki? o nedir ki??
Rabbim adini aninca yuregimde ilik ilik ates geziyor, iyi mi bu ne??
Muthis heyecan var bundan mi ne??
Evet gecem harika gecti, sanirim Resul (s,a.v) geldi , o geldimi duaya ellerim kalkar havaya, tevazu ile egildim sonra, sanirim Rabbim dedim
o anda yuregimde yanginlar gecti, ey nefsim soyle, sen boyle hic mutlu oldun mu???
Iste ne parayla , ne mevkiyle , ne sohretle alinamayan muhtesem bir guzellik, niye mi derim???
Ey insanlar derim, Rabbimiz nefes kadar yakin, na arasaniz , ne bulsaniz inanin mutlu olamazsiniz..
Evet herseyim vardi ama mutsuzdum, neyleyim kosku neyleyim sarayi , icinde salinan yar olmayinca...
Herseyi terkettim, vazgectim onu ve dostlarini bulma ugruna, iyi ama Rabbim neden geri veriyorsun herseyi, beni begenmedin mi???
Vazgecmem, bu sevdadan baska ne var ki degeri bilinecek???
Rabbim dokun yuregime , iki dunya da kalsin geride , sen , sen varken ne degeri var ki hic birisinin???
Rabbim cemalini isterim, yak beni yeter ki ver istedigimi ... ne icin??Rabbim cennetten guzelsin, oyle hallerin var ki???
Anlatmaya dilim yok, belki izin yok, gelse bir kelime dilime ...Rabbim seni seviyorum yetmez mi inlettigin???
Yetmez, a de bakayim??? o ne ki?? daha askin a sinda degilsin.
Bana ne isterim, a sinida, k sinida s sina bir et Rabbim sen isteyene veriirsin
Rabbim lutfen baska amacim yok dunyada, hatirladim asktan gayrisi yok bana, zaten senden hic dunya mali istememistim nasil verdin???
ama cok calistim, sen calisana verirsin , mecbur calistim, calismaktan pisman degilim, sensiz kalisimdan pismanim
Sensiz olmak cehennem!, iste SEN cennetten guzelsin! Varsin bu deli gönul yansin da yansin

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Köyün birinde bir çukur varmış ve birçok köylü bu çukura düşerek yaralanıyormuş..

Köyün ileri gelenlerinden birkaç kişi toplanmışlar bir çare aramaya başlamışlar..Birinci kişi demişki;

-Bu çukurun yanına bir ambulans görevlendirelim..Düşeni hemen hastaneye götürsün..Bir diğeride demişki;

-Olmaz. Çünkü; en son düşen kişi hasteneye varmadan öldü..En iyisi buraya bir hastane yaptıralım....Fikir söyleme sırası Temele gelmiş.

-Senin fikrin ne Temel?

Temel demiş ki;

-Efendim hastane yapıp masraf edeceğimize şu çukuru kapatalım hastaneye yakın bir yerden çukur açalım.
:)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
buralarda ha kezâ diye biri dolaşıyomuş ama mesaj yazamıyomuşş nihahaa :D (kuzuma ) :D

berat05

Yönetici
Hakk Aşıkı'nın, teni düşse de toprağa
Aşk davasından can verenler ölmezmiş
Melekler yıkar, kefen diye sararlar gülden yaprağa
Alaeddinler hançerlese de, Şems'ler ölmezmiş!
Hz Mevlana

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
forumu çok sevsemde uzun zamandır girmek içimden gelmiyodu :)
girdim baktım değişen bişey yok. acaba kaç mail daha atmam gerek forumla ilgili sorunların çözülmesi için bilmiyorum :)....

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
Bunun üzerine biz, tarafımızdan bir rahmet ve kulluk edenler için bir hatıra olmak üzere onun duasını kabul ettik, kendisinde dert ve sıkıntı olarak ne varsa giderdik ve ona aile efradını, ayrıca bunlarla birlikte bir mislini daha verdik. enbiya 84
selam olsun hz. eyyüb'e.. ve tüm sabredebilenlere..

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Düşündüğüm nedir ? Aradığım nedir ? Tebessümüm kimedir ? İçimden geçeni dahi çözmüş değilim .. Bir güzellik bekliyorum ...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Huzur yüzlere yansısın bugün.
Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere.
Ve yüzler Allah’a (c.c.) dönük olsun sadece.
Cumanız mübarek olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt