Selam Aleyküm kardeşlerim sizden yine dua istiyorum daha öncede belirtmiştim ama şu iki aydır o kadar sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ki Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Allah içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Alalh kimseyi yaptığı iyilikle imtihan etmesin inşallah.benim için önemli olan bir konununda hayırlı olumlu sorusuz şekilde olması içinde dualarınızı bekliyorum inşallah herşey beklediğimiz şekilde hayırlı olumlu olur.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya kul kapısına muhtaç etmesin kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin Rabbim.
Allah korktuklarımzdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine bizleri affedip elelrimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Amin...
ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN....