Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım bazı günleri hatırlıyorum sırf beni kötülemek uğruna Senden vazgeçtiler beni hiçlediler ben geceleri zor anlar yaşarken Onlar bunun hesabını yapıyordu

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı ve huzurlu mutlu bir evlilik diliyorum:)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
555233_10150857660679699_1224769468_n.jpg

İşte Bu Dil Seni Isterse Cennete Istemezse Cehenneme Götürür
O Zaman Ya Hayır Söyle Yada Sus.!!

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Allah dostunu gördüm bundan altı yıl evvel

Bir akşamdı ki zaman donacak kadar güzel

Necip Fazıl Kısakürek

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
“Bana, yakan gözlerle, bir kerecik baktınız;

“Ruhuma, büyük temel çivisini çaktınız!”

Necip Fazıl Kısakürek

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
“Tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum;
Gökyüzünden habersiz, uçurtma uçurmuşum...”

Necip Fazıl Kısakürek

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Abdurrahim Karakoc hocamiza Allah'tan rahmet diliyorum...

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
şu sinir konusunu boşverelim bende çok sinirleniyorum :) ama takma bu hayatta olur böyle şeyler Biz İnsanca konuşalım :)

selim keskin

Kayıtlı Kullanıcı
Aşksız olma ki, ölü olmayasın Aşk ile öl ki, diri kalasın.
Hz.Mevlana

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşlerim sizden yine dua istiyorum daha öncede belirtmiştim ama şu iki aydır o kadar sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ki Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Allah içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Alalh kimseyi yaptığı iyilikle imtihan etmesin inşallah.benim için önemli olan bir konununda hayırlı olumlu sorusuz şekilde olması içinde dualarınızı bekliyorum inşallah herşey beklediğimiz şekilde hayırlı olumlu olur.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya kul kapısına muhtaç etmesin kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin Rabbim.
Allah korktuklarımzdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine bizleri affedip elelrimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Amin...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

leyla-1

Altın Üye
ALLAH'IM SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİZ İLE BİRLİKTE ACİZLİĞİMİZLE FAKİRLİĞİMİZLE KAPINA GELDİK KAPINDAN AYRILIR İKEN DUALARI KABUL OLMUŞ GÜNAHLARI AF OLMUŞ BİR KUL OLARAK AYRILMAYI BİZLERE NASİP EYLE.EKSİKLERİ İLE BİRLİKTE NAMAZLARIMIZI DUARIMIZI KABUL EYLE.ADINI ANMAKTAN SANA KULLUK ETMEKTEN BİZLERİ GAFİL KILMA.DÜNYADA VE AHİRETTE BİZLERE İYİLİK VER.SENİN GAZABINDAN SENİN RAHMETİNE LUTFUNA SIĞINIRIZ LUTFUNLA RAHMETİNLE BİZE MUAMELE EYLE.VERDİĞİN İLMİ ARTIR BİZLERE HİDAYET EYLE MAĞFİRET EYLE. BİZLERİ İMANLI SADIK ABİD KULLARINLA HAŞR EYLE.BİZLERİ KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN MUHAFAZA EYLE.BİZLERE İSLAM AHLAKIYLA YOĞRULMUŞ HAYIRLI EŞLER HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.BİZLERİ AHİRETTE KARŞINA ÇIKTIĞIMIZDA UTANACAĞIMIZ AMELLER İŞLEMEKTEN MUHAFAZA EYLE.BİZLERİ KABİR AZABINDAN CEHENNEM AZABINDAN MUHAFAZA EYLE.İSLAM DİNİ ÜZERİNE YAŞAYIP İSLAM DİNİ ÜZERİNE İMANLA KUR'AN LA KELİME-İ TEVHİD ÜZERİNE SANA TABİ OLARAK ÇENE KAPAMAYI BİZLERE NASİP EYLE.YARABBİ SEN ÜMMEDİ MUHAMMEDİ KORU ÜMMEDİ MUHAMMED DÜŞMANLARINI KAHR EYLE.Amin

leyla-1

Altın Üye
Kalp kırmak çok kolaydır ama kalbi geri tamir etmek çok zordur.Cam bir vazoyu yere atın geri eskisi gibi yapabilir misiniz?:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt