Sayın sitemiz yönetimine...
Size acizane olarak bir hatıramı anlatmak isterim...
Konu Şeytan Lain 'in İNSAN üzerine etkisi ile ilgili...
Bundan sanırım üç sene önce idi ...Büyük bir kurumun güvenlik hizmetlerinden sorumlu biri vardı...O kişi işlerini daima titiz yapan ve kendi halinde biri idi...Hukuk ve Kanun tüm uygulamaları bu idi...
Bir gün bir araçla bir anne ve oğlu ,bu kişinin görev yaptığı yere geldiler...
Görevli kişi buyurun ne istemiştiniz dedi...
Araçla gelen şahıs ;birden çılgın gibi hopladı ve zıpladı...Durdurmak ne mümkün sanki hırstan çıldırmış gibi görevliye saldırıyordu...
Görevli birer adım geri çekiliyor, genç iki adım zıplıyor ve saldırıyordu...Görevli Genç anladım ne olduğunu ;karışmayın sakın dedi ve yorum yapmadan hep geri çekildi ve bir fırsatını bulup o yerden hızla uzaklaştı...
Saldıran hiddet içindeki genç daha sonra yavaş yavaş yatıştı ve geldikleri gibi geri gittiler...
Ertesi gün aynı genç ve annesi aynı yere geldiler ve durumu sessiz ve utanarak anlatıp işleri için içeri giriş yaptılar...Saldıran genç ,bir ara bir gün önce tartıştığı görevliyi gördü...başını eğdi ve utanarak geçti...
Sordum görevliye bu işin özü ne ...
Dedi ki ben aynı olayı önceden yaşamıştım yani benzerini ,biri ile konuşuyordum birden anlamadığım bir şekilde sinir küpü olup etrafa saldırdım...iki saat sonra yatıştım...Sordum soruşturdum ve öğrendim ki Şeytan Lain insanın vücudunun herhangi bir yerini yalarsa ağzı küfür konuşup ...Deliye dönermiş...
O yüzden karşılıklı mesajlaşmalarda hiddete fırsat verecek şeylerden kaçınmalıyız diye düşünüyorum...acizane bende bunu uygulamaya çaba sarf ediyorum...
Bizlere ders olsun diye veya kulak arkası notu olarak yazayım dedim...
Hakkınızı helal edin ...Selam ,saygı ve sevgiler ...Herkese olsun...