Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
bişey demiiyorum Allah büyüktür ben kötü birisi değilim hiç kötülemicem alın benim hakkımda ne yazarsanız yazın

Elbetteki sen kötü biri değilsin bu forumda kimse senin hakkında ters bişey söylemiyor kardeşim

Böyle düşünme hepimiz burda bir aileyiz

Şu üç günlük dünyada kalp kırmaya tartışmaya hiç gerek yok

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
konuşmak istemiyorum Allah biliyor Allah Emanetsin lütfen birdaha konuşmayalım muhabbet etmek istemiyorum :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
kötüleyici insan topluluğu Kardeşim Değil Admin Abi Nerdeysen gel şuraya yeter artık istemiyorum Allah Allah .

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Güzel Gören Güzel Düşünür...

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım Sana uymayp hiçe sayanları karşıma çıkarma Allahım yalvarıyorum Sana nolur

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayın sitemiz yönetimine...
Size acizane olarak bir hatıramı anlatmak isterim...
Konu Şeytan Lain 'in İNSAN üzerine etkisi ile ilgili...
Bundan sanırım üç sene önce idi ...Büyük bir kurumun güvenlik hizmetlerinden sorumlu biri vardı...O kişi işlerini daima titiz yapan ve kendi halinde biri idi...Hukuk ve Kanun tüm uygulamaları bu idi...

Bir gün bir araçla bir anne ve oğlu ,bu kişinin görev yaptığı yere geldiler...
Görevli kişi buyurun ne istemiştiniz dedi...
Araçla gelen şahıs ;birden çılgın gibi hopladı ve zıpladı...Durdurmak ne mümkün sanki hırstan çıldırmış gibi görevliye saldırıyordu...
Görevli birer adım geri çekiliyor, genç iki adım zıplıyor ve saldırıyordu...Görevli Genç anladım ne olduğunu ;karışmayın sakın dedi ve yorum yapmadan hep geri çekildi ve bir fırsatını bulup o yerden hızla uzaklaştı...
Saldıran hiddet içindeki genç daha sonra yavaş yavaş yatıştı ve geldikleri gibi geri gittiler...
Ertesi gün aynı genç ve annesi aynı yere geldiler ve durumu sessiz ve utanarak anlatıp işleri için içeri giriş yaptılar...Saldıran genç ,bir ara bir gün önce tartıştığı görevliyi gördü...başını eğdi ve utanarak geçti...

Sordum görevliye bu işin özü ne ...
Dedi ki ben aynı olayı önceden yaşamıştım yani benzerini ,biri ile konuşuyordum birden anlamadığım bir şekilde sinir küpü olup etrafa saldırdım...iki saat sonra yatıştım...Sordum soruşturdum ve öğrendim ki Şeytan Lain insanın vücudunun herhangi bir yerini yalarsa ağzı küfür konuşup ...Deliye dönermiş...

O yüzden karşılıklı mesajlaşmalarda hiddete fırsat verecek şeylerden kaçınmalıyız diye düşünüyorum...acizane bende bunu uygulamaya çaba sarf ediyorum...
Bizlere ders olsun diye veya kulak arkası notu olarak yazayım dedim...
Hakkınızı helal edin ...Selam ,saygı ve sevgiler ...Herkese olsun...

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım Kızların kötülemesinden üstün görünüp havalı olanlarından Sana sığınırım

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hayat bir rüya olup bu rüyayı güzel yaşamak lazım ...Haydi bu gece rüyada gül bahçelerini görelim inşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bu çiçek bahçesini en orta yerinde en çok kimi seviyor iseniz o duruyor olsun inşallah...
Size de'' hey ''seni seviyorum desin ...Ne hoş olurdu değil mi?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hayi güzel rüyanızdan bir kaç ip ucu alalım...
Önce ben ...
Rüyamdaki Çiçek bahçesinin en orta yerinde ...Aman Allah'ım C.C. ...; ''O'' Resul-u Ekrem A.S. efendimiz olsun diliyorum...
İnşallah Allahım C.C ne olur Ümmeti Muhammed 'e de nasip et...
Amin...

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Bana Allah yeter İnsan olmayanın hali beter E y Yüce Rab boşver dalga geçsinler ben salladım :) tm Allahım Onlar üstün bir numara ben çıkarsız İbadetimle Seninle olayımda Onlar sadece kötülesinler asla kötülüğe uymayıp Seni ne kadar Sevdiğim kanıtlayacağıma Söz veriyorum Peygamber Şerefine :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
asla kötülemiyeceğim Yaşasın Peygamber S.A.V Efendimizin yolundan gidip herşeyi yıkıcam Allahım :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım beni Akıllı kıldığın için Teşekkürler Onların Amacını kalbimle görüyorum Bi kısım bi kısmını kullanıp kendine çekip düşman yaptıracak bunu Senin Sayende görüyorum Karşı Cinsiyet böyle Allahım Gerçek açıkçası :)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Şaçlarımın adedince başlarım olsa, bu yüce dava için her gün biri kesilse, yinede haksızlığa
ve zulme baş eğmem. . | Said Nursi|

ALLAHIN SADIK KULU BARLA...........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt