Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Onu kalbimden geldiği için yazdım zaten :) Hz.Muhammed S.A.V Efendimizi özenmekten vazgeçmiyeceğim ölüm bile beni yoldan edemeyecek merak etme :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Rabbimiz C.C. bize doğruluğu ihsan eder inşallah...İnşallah verilen sözler tutulur...Temennimiz budur...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O zaman bizde sözümüzün arkasında oluruz her zaman ki gibi ...inşallah...Yanlışa düşmeden ...

berat05

Yönetici
Ben Onu kalbimden geldiği için yazdım zaten :) Hz.Muhammed S.A.V Efendimizi özenmekten vazgeçmiyeceğim ölüm bile beni yoldan edemeyecek merak etme :)

Esselamu aleyküm

tüm paylaşımlarınızı okudum

Siz Peygamber Efendimizi (s.a.v.) çok seviyorsunuz değil mi?
Öyleyse söyleyin bana Efendimiz s.a.v. düşmanına bile sizin yazdığınız şeyleri demiş midir?

Bizler kim küçümsemek kim kardeşim?Hiç bir kardeşimin böyle birşey de yapacağını düşünmüyorum...

Biz burda paylaşımlarımızla varız...Birbirimize kötü söz yazıp zamanımızı boşa geçirmemeliyiz.
Yazdıklarınıza daha dikkat etmenizi rica ediyorum..

Siz değerli paylaşımlarınızla bize Efendimiz s.a.v. mi nasıl sevdiğinizi gösterin..önemli olan budur...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim kim kimin dostudur bilinmez. Allah dostların alnında allah dostuda yazmaz. Kimse hakkında kötü düşünceler edinmeyin. Her zaman en zelil ve en günahklar olarak kendinizi görün. Herkesi kendinizden üstün görün. Görmüyorsanız işte seytan orada hemen yanı başınızdadır. Size fitneyi vermiştir. Sizde o oyuna gelmişsinizdir. Yazıklarımızı okumuyormusunuz siz. Herkez Allahın kuludur. Ancak herkes Allahın dostu değildir. Dost olabilmek için önce kullarıyla dost olunuz. Kullanırını seviniz. Küfür ehlide olsa, ona dua ediniz. Belki bir gün Allah kendisine hidayet nasip edecek, hemde sizin ettiğiniz dua ile. Ama siz biz müslümanız, Allahın dostuyuz diyorsunuz. Kardeşlerinize laf atıyorsunuz.

Lütfen bir daha sizi bu şekilde görmek istemiyorum. Şayet görürsem, forumda kavga ve fitnelere sebep olan birini. Kendisine verilebilecek en münasip cezayı veririm. Lütfen, herkes nefis taşıyor. Nefsimizle bizleri karşı karşıya getirtmeyiniz.

Hata bende afedersin özür dilerim demek büyük bir erdemdir. Özür dilemek Allah dostlarına ağır gelmez. Sadece şeytanın yardımcılarına ağır gelir. Lütfen birbirinizden özür dileyiniz. Hep olduğu gibi kardeş olunuz.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sevgi yüreğinizden hiç eksilmesin inşallah...AMİN...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
tün ümitler sana bağlıdır, ümitsizliğe düşürme bizi,

Ümit ver hepimize, fazlından fazla fazla ver bize,

Ey biricik ümidimiz! Senin adaletindir güvendiğimiz,

Hiçbir hak senin yanında zayi olmaz, biliriz,

Hiçbir suçlu senin adaletinden kaçamaz, eminiz,

Zalimlerin katı kalplerine adaletinin korkusunu sal,

Ey adaletinden severek çekindiğimiz,

Bütün iyilikler sendendir biliriz, zillete düşürme bizi,

Perişan etme hiçbirimizi, iyilik ver bize, bolluk ver,

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır Abi Haklısın ben Efendimizi Çok Seviyorum Abi Saçmaladığım için özür dilerim biraz olgunlaşmalıyım :) Çok Haklısın Fkat bana laf atmayın çok alınganım :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Abi Büyüklük Sizde kalsın ben ne yaptığımın farkında deildim :) çok ciddiyim ama Kalben özür diliyorum :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Abi Onun gibi olamam biliyorum bu çok acı Benim Yüreğim düşmanlıkta değil ama bazen ne yaptığımı bilmiyorum yanlış anlıyorum ben birisini kırınca ağlarım ben buraya oyun için yazmıyorum bunları Kalbimde küçüklükten beri bu hayal vardı aslında O Şerefli İnsan gibi olamam Abi :) Bana İnan Abi kalbimle bilerek kimseyi kırmak istemiyorum ben İnsanlığı öğrendim :)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
şu an doğru olanı yapmışsın kardeşim.:)
hani açıkça doğruyu söylemek gerekirse haksızdın:)hani tavrın sertti yani biraz.
hepimizin olabilir haksız olabiliriz ama bunu sürdürmeye kimsenin kalbini kırmaya gerek yok kardeşim.hakkımız yok.
ben eminim ki siz çok iyi bir insansınız ama o anlık halinize denk gelmiş öyle demiş olabilirsiniz.önemli olan özür dileyebilmek bu çok büyük bir erdemdir.
yoksa burada ne abilerimiz ne ablalarımız bizi bilerek kıracak bir şey yapmazlar.
siz şu an tam değişim dönemindesiniz onun içiin böyle tavırlarınız olabilir ama yine de dikkat edelim ki kalbinde Allah sevgisi olanın kalbini kırmak ne acıdır kardeşim.
hatanı anladı isen ne güzel bu kalbinizdeki güzelliklerin işaretidir bu.
Allah a emanet olun kardeşim.
selametle:

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Sende öylesin buna eminim ben kötülüğü sevmiyorum yorumun için çok teşekkür ederim :) :T

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Güzellik insanin dilinin altında gizlidir..
Sükut, incelik, edep ve zerafet, insani her gittiği yerde sultan yapar...

|| Mevlana

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Küçük Bir Söz Yakarsa İçini...
Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni...
Boşver Dökme İçini...
Al Eline Tesbihi Koy Alnını Secdeye...
O'ndan Başkası Anlamaz Seni....

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Küçük Bir Söz Yakarsa İçini...
Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni...
Boşver Dökme İçini...
Al Eline Tesbihi Koy Alnını Secdeye...
O'ndan Başkası Anlamaz Seni....

Senin gibi yurekler oldukca anlayanlar olur eminim, ondan umutsuz degilim...
Rabbimin guzel kullari coktur, biz bilmezsek, anlayamazsak suc bizim, kör isek yok diyemeyiz ki...

tevbekarım

Kayıtlı Kullanıcı
Adın Senin Gaffar Settar iken Ya ben KİME YALVARAYIM.....

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbimizin gönderdiği İlahî dinlerde bu, İç Huzur-Tatmin- ve Sonsuzluk…Dünya ve Ahirete göre şekillendirilmiş; İMAN-AMEL-AHLAK üçgeninde sunulmuştur

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin kirgin olmaya hakki vardir, ben haric...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt