Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
Sıkıntı bastı avazım çıktığınca bi bağarıp rahatlayabilsem....
hayırdır arkadaşım ne oldu böyle...
Sıkıntı bastı avazım çıktığınca bi bağarıp rahatlayabilsem....
Değerli kardeşim bu yol bir nasip meselesidir.Kardeş için dua et yeter.bu gün MUSTAFA İSLAMOĞLU isimli araştırmacının hadislere bakış hadis ilminin kurallarına göre değil (bu da ilahıyatçılara sorulmuştur) sözlük manasına göre kendi bakış açısına göredir. bunları genel olarak çıkaran odur. seninde yaptığın ilmi bakışla değil gördüğün gibi müteşabih kelimeleri ya da portreye alevi bakışıyla bakmaktır. bunları ele alarak diyelim ki ben bilmediğim şeylerin peşine düşmüşüm sen de bilmiyorsun alimsen görelim sarf nahiv cami gibi kuran ve hadis ilimlerine hakimmisin bir yerden icazetin ilahiyat diploman var mı yoksa eğer sözüm şu sana saff suresi 2. ayet yapmayacağınız şeyleri niye söylersiniz der (yani bana söylüyosun ama önce kendine bak) 2 bilmediğim şeyin peşine bilenlere sorarak düştüm diyanet alimlerine sorarak düştüm ayetlerle hadisler ortada fetva aldım gönlüm ve vicdanım rahat o adamın Allah dostluğuna inanırım tutu ölmeden önce onun ben son video ve basın toplantısını izledim herkes niye pür dikkat olmuştu adam daha ölmeden yaw Avustralya gidiyoruz belki dönemeyiz benzeri bişey dedi adam vardı oraya trafik kazasıyla öldü sen inanmak zorunda değilsin zaten bu bile yeter sen şimdi bazıları der tesadüf(kabul etmeyin herşey zaten tesadüf sizin için teevafuk olmadı hiç !) gözünle görüyorsun ama yok işte ne yaparsın insanımız anne babalarından öğrendikleri hakkaten bidatse 1. dünya savaşında seyit onbaşı da bidat bediüzzamanın ruslara savaşı bidat ingilizlerin savaşta kaybolan yüzlerce takımı bidat adamlar senelerdir. araştırdı bulamadılar. bunlar bidat şehitlerimizin o imanı iman bidat niye çünkü şeyh edebali bidat osman gazinin rüyası bidat fatihin hadis uğrundaki hayalleri rabıta değil bidat ebu eyyub el ensarinin manevi anlamda keşifle kabrinin bulunması(git diyanettin kırtasiyesinden eyüp sultan r.a. hayatını al kaynaklarla sabit) bidat süleymaniye bidat sultanahmet camii bidat 1. ahmet ve aziz mahmut hüdayi bidat niye bidat çünkü hepsi tevessülle ebu eyyub el ensarinin başında kılıç kuşandılar hepsi bidat kardeşim bunların eserlerinin hepsi bidat tamam mı sen kendi anlayışınla ilimsiz hadisleri copy paste yapmaya devam et bilenlere sorma selamün aleyküm Allah yolunu açık etsin onlar hepsi bidatkar günahkarlardı. cehennem kuyularında hepsi hesap veriyorlar Allah a bitmedi bitmedi ebu suud efendi bidat akşemseddin bidat hocası hacı bayram veli bidat mevlana bidat hacı bektaş bidat moğolar yakıp geçen akılsız moğollar kimseyle anlaşma yapmayan moğolar da gelip konyada halkın liderleriyle hakim olmak yerine vergiyi kabul ediyor söz dinlemez moğol niye ama bidat mevlana değil halk çanakkale gibi savaştı onlarla halbuki yakarak geçtikleri yerler de aynı mekan aynı halk Allah onların ordularını kaybetti yalancılar bize yanlış aktardı hepsi bidat ahemt yesevi bidat onların hocaları ibni arabi bidat osmanlı bunların ürünü değil bidat eserler bunların ürünü değil bidat sinopta seyyit bilal hz. leri var oda bidat niye peygamber torunu istanbula fethe geliyor sinopta duruyor bizans tekfuru bunların mekanına baskın veriyor. tekfur başını uçuruyor bu hazretin hazret peygember torunu kalkıyo başını kucağına alıp koşmaya devam ediyor. selçuklu hükümdarı onun hörmetine oraya camii dikiyor tüm tarihçilere sorun hikayesini ama bu hikaye tamamen bidat aynı selçuklu hükümdarı mevlananın aşk zırvalıklarına da aynısını yapıyor orda da mevlanaya cami yapıyor. onların eserleri O tasavvufun hepsi bidat o tasavvuf ürünü camilerin hepsi bidato camiler bidat hepsi cehennemde (şahinere yazılmış mesaj)
sadece içimden geçenler saygılarımla kusurumu bağışlayın bunu haykırmak istedim
niyetim gösteri yapmak gösteriş yapmak değil bu fakiri bağışlayın
eveet kardeşim geldiğine göre pcye veda etme vakti![]()
seni çok iyi anlıyorum aynı bela benim başımda da var![]()
ben bu kadar dayanabildim ve gidiyorum sen dayanabildiğin kadar dayan arkandayımbu ne uleynn kardeşinmi var derdin var
![]()
Çok geçmiş olsun Behiye.Acil şifalar canım.
ey cematti müslümin dedin ya ranacigimselam ve dua ile
Kanımın son damlasına dek dayanacağım benim için dua et kardeşim
Biri bu zulme artık dur demeli![]()