Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Annem için dualarınızı bekliyorum kardeşlerim daha ameliyat yeri iyileşmeden iki gün önce nasıl olduysa bir anda düştü yerinden bir saat kalkamadı nefes alamadı ambülansla hastaneye götürdüler omuzu çıkmış acil ameliyata almışlar bir gün hastanede kaldık dün öğlen çıktık bu aralar bayağı bir sıkıntılı dönem yaşıyoruz Allah'ın verdiğine vereceğine kendşinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Şu anda kolluk taktlar on gün hiç kımıldayamacak Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızan emin umdklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH C.C Yardımciniz olsun inşallah. Annenize ve bütün annelerimize acil sifalar versin. Çektiğimiz sıkıntılar acılar gunahlarimiza keffaret olsun. Rabbim sıkıntılarımiza hakkıyla sabretmeyi ve sonunda selametine çıkmayı nasib etsin. Dualarim sizlerle ALLAH C.C YAR VE YARDIMCINIZ PEYGAMBERIMIZ SAV. Duacıniz olsun. Şimdiden bütün kardeşleriminde cuması mübarek olsun. Selam ve dua ile... Hayırlı geceler.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım benim Allah kabul etsin maalesef daha halledemedim ama başka şekilde riske girdim Allah hayırlı rızk kapıları açmak ödeme kolaylığı nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah'ta sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah herşey gönlünüzce olsun.

amin amin allah tez zamanda yardımcın olsun dualarım senınle kaç gündür senle karılaşmıyıca halettini sanmıştım
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah duam yine senın için rabbim işlerini rast getirsin:(

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
[h=2]iranın kadın özel birlikleri[/h]
nnm1px0.png

ctf3cy9.png

adszao1fn0.png

iiirp9.jpg

mde6nx8.png

lbnankadnlr2.jpg

dmu1sy9.png

ynj3pe7.png

amm0ix1.png

Dosta güven düşmana korku buna derler....

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Bunlar koşamazki..Ayağı çarşafa dolaşır:))

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
siz hiç merak etmeyin beyfendi özel birliği hazırlayan onuda düşünmüştür:a26:

Çarşafın ucunu çoraplarının içine korlarsa olur..Yoksa şu vaziyette peşimden koşsalar beni yakalayamazlar

Avatarımdaki gibi ihtiyar değilim:))

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Çarşafın ucunu çoraplarının içine korlarsa olur..Yoksa şu vaziyette peşimden koşsalar beni yakalayamazlar

Avatarımdaki gibi ihtiyar değilim:))

ama yaş 31 olduğuna göre her türlü kesin yakalarlar :) eee ne de olsa iranın kadın özel birlikleri onlar:a26:

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Ya Râb! Bize Senin sevdiklerini sevdir. Bizleri razı olduğun işlerle meşgul eyle.
Ya Râb! Bizleri ezdirme, üzdürme, imânsız gezdirme.
Allah'ım! Senin kulların şu dönemde töhmet altındalar, kanadı kırık bir şekilde uçmaya çalışıyorlar. Sen dinine yönelenleri koru. Onları Sensiz, dostsuz, yardımsız bırakma Allahım!
Ya Rab, bana, bana layık olanı değil, Sana layık olanı ver.
Allahım, bizi Sana muhtaç olma şuuruyla zenginleştir. Sana ihtiyaç duymama yoksulluğuna düşürme.
Amin

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Cuma gecesi getirilecek bir salavat ahirette bir sıkıntının gitmesine yardımcı olacaktır inşaallahu rahman..Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali sahbihi vesellim.:a45::a45::a45:

ya bunu söylemem doğru değil ama kötü bir şey olacağı zaman hissediyorum diyelim

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamualoeykum...
Hayırlı CUMALAR...
Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim...

Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam.. Amin inş abicim..

Tüm kardeşlerimize hayırlı Cumalar..

Es Selamu Aleyküm..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:Daah canım anlamaya çalışıyorum yazı yaza bildiğine göre sayılarda niye öyle geri kaldın::Dgerçi dördü bildin ama:D

Nasip diyelim.. ((=

Olur mu kardeşim, tabii ki de değil :a12:

EyvAllah kardeşim, çok şükür vardım evime, hasret giderme faslından sonra yeni fırsat buldum kardeşim.. :)

Gönül ister ki mutlu bir günün olmuştur kardeşim, ama ne diyelim hayırlı olsun da.. :a26:

Akşamı geçti ama size de hayırlı geceler kardeşim.. :)
Aaa abi memlekete gitmişsiniz hâlâ nette dolanıyorsunuz :p

Tarihte bugün olur ya ondandı abi dünle alakası yoktu.((=

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt