Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
:a15:varya hayalet gibisin aniden var olup bir yok oluyorsunAbicim bu ne yoğunluk?
:a15:varya hayalet gibisin aniden var olup bir yok oluyorsunAbicim bu ne yoğunluk?
:a15:varya hayalet gibisin aniden var olup bir yok oluyorsun
((; kaçamak kaçamak geliyorum yaa ondandır =))
hıı öymii
bari giderekn veda et![]()
evet bencede bir cee diyorsun bir yok oluyorsun varmısın yokmusun takip edemiyorumVaktim olmuyor ki veda'ya... Her gelişin bir gidişi vardır işte... ((=
Sevmem zaten vedaları![]()
evet bencede bir cee diyorsun bir yok oluyorsun varmısın yokmusun takip edemiyorum
bizde forumda yatmıyoz dimi ama bir hoşçakalın diyoruz büyü biraz yeter artık;![]()
dört gözle bakarsın işte
yoook ya küçük kalayım ben büyüyüpte ne etcem ?
Ya bazen mesajı yarıda yolluyorum sen düşün =))
dört gözde nerden çıktı iki gözümüz var iki biliyorsun sayı saymayı demi
![]()
1'den sonrasını HayıR ((=
ne diyelim yolunuz açık olsun selametle gidip gelirsiniz inşallah
est ne hakkı sizde allaha emanet olun
sohbetinizden mahrum bırakmayın.
valla tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım:a27:hakaretmi nedir bu![]()
Hayırlı yolculuklar abim dönüşünüz gene muhteşem olsun...Eski Türk filmlerinde ki gibiii... ((;
---------------
bugün benim için çok önemli birgün..(dü)
mutlu muyum hüzünlü mü bilmiyorum...
selamu aleykum herkeze hayırlı akşamlar
akşam serifleriniz hayırlı olsun
sizede hayırlıı geceler valla saati söylemezseniz haberim olmayacaktıOlur mu kardeşim, tabii ki de değil :a12:
EyvAllah kardeşim, çok şükür vardım evime, hasret giderme faslından sonra yeni fırsat buldum kardeşim..![]()
Gönül ister ki mutlu bir günün olmuştur kardeşim, ama ne diyelim hayırlı olsun da.. :a26:
Akşamı geçti ama size de hayırlı geceler kardeşim..![]()
sizede hayırlıı geceler valla saati söylemezseniz haberim olmayacaktı![]()
Allah muhabettinizi artırsın ne diyim kardeşim
Ya Muhtazaf abicim ya, Allah senden gönlünce razı olsun ya.. Nasıl bir ezgidir bu yaa.. Sabahın 6sından beri kaç defa dinledim, her seferinde ilk kez dinliyormuş gbi dinledim yaaa...
Ya Nebi Selam Aleyke, Ya Resul Selam Aleyke, Ya Habib Selam Aleyke... Salavatullah Aleyke.....
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan bğtünn kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumız sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Amin.. Allah razı olsun sizden, bu güzel dualarınıza canı gönülden amin diyoruz...
allah razı olsunAllah sizden de razı olsun kardeşim Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız.
allah razı olsun
sıkıntınızı halede bildinizmi size çok dua ettim yasin okuyamadım ama tefriciye çekip gönderdim