Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
evet bencede bir cee diyorsun bir yok oluyorsun varmısın yokmusun takip edemiyorum:)
bizde forumda yatmıyoz dimi ama bir hoşçakalın diyoruz büyü biraz yeter artık;;)

:D dört gözle bakarsın işte :D
yoook ya küçük kalayım ben büyüyüpte ne etcem ? :)

Ya bazen mesajı yarıda yolluyorum sen düşün =))

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
ne diyelim yolunuz açık olsun selametle gidip gelirsiniz inşallah

est ne hakkı sizde allaha emanet olun
sohbetinizden mahrum bırakmayın.

valla tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım:a27:hakaretmi nedir bu:confused:

Olur mu kardeşim, tabii ki de değil :a12:

Hayırlı yolculuklar abim dönüşünüz gene muhteşem olsun...Eski Türk filmlerinde ki gibiii... ((;
---------------
bugün benim için çok önemli birgün..(dü)

mutlu muyum hüzünlü mü bilmiyorum...

EyvAllah kardeşim, çok şükür vardım evime, hasret giderme faslından sonra yeni fırsat buldum kardeşim.. :)

Gönül ister ki mutlu bir günün olmuştur kardeşim, ama ne diyelim hayırlı olsun da.. :a26:

selamu aleykum herkeze hayırlı akşamlar
akşam serifleriniz hayırlı olsun

Akşamı geçti ama size de hayırlı geceler kardeşim.. :)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Olur mu kardeşim, tabii ki de değil :a12:

EyvAllah kardeşim, çok şükür vardım evime, hasret giderme faslından sonra yeni fırsat buldum kardeşim.. :)

Gönül ister ki mutlu bir günün olmuştur kardeşim, ama ne diyelim hayırlı olsun da.. :a26:

Akşamı geçti ama size de hayırlı geceler kardeşim.. :)
sizede hayırlıı geceler valla saati söylemezseniz haberim olmayacaktı:)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
sizede hayırlıı geceler valla saati söylemezseniz haberim olmayacaktı:)

Allah muhabettinizi artırsın ne diyim kardeşim :D

Ya Muhtazaf abicim ya, Allah senden gönlünce razı olsun ya.. Nasıl bir ezgidir bu yaa.. Sabahın 6sından beri kaç defa dinledim, her seferinde ilk kez dinliyormuş gbi dinledim yaaa...

Ya Nebi Selam Aleyke, Ya Resul Selam Aleyke, Ya Habib Selam Aleyke... Salavatullah Aleyke.....

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah muhabettinizi artırsın ne diyim kardeşim :D

Ya Muhtazaf abicim ya, Allah senden gönlünce razı olsun ya.. Nasıl bir ezgidir bu yaa.. Sabahın 6sından beri kaç defa dinledim, her seferinde ilk kez dinliyormuş gbi dinledim yaaa...

Ya Nebi Selam Aleyke, Ya Resul Selam Aleyke, Ya Habib Selam Aleyke... Salavatullah Aleyke.....

ezgi nerde bende bir dinliyeyim merak ettim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan bğtünn kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumız sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan bğtünn kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumız sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.

Amin.. Allah razı olsun sizden, bu güzel dualarınıza canı gönülden amin diyoruz...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Annem için dualarınızı bekliyorum kardeşlerim daha ameliyat yeri iyileşmeden iki gün önce nasıl olduysa bir anda düştü yerinden bir saat kalkamadı nefes alamadı ambülansla hastaneye götürdüler omuzu çıkmış acil ameliyata almışlar bir gün hastanede kaldık dün öğlen çıktık bu aralar bayağı bir sıkıntılı dönem yaşıyoruz Allah'ın verdiğine vereceğine kendşinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Şu anda kolluk taktlar on gün hiç kımıldayamacak Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızan emin umdklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
allah razı olsun
sıkıntınızı halede bildinizmi size çok dua ettim yasin okuyamadım ama tefriciye çekip gönderdim

Allah razı olsun canım benim Allah kabul etsin maalesef daha halledemedim ama başka şekilde riske girdim Allah hayırlı rızk kapıları açmak ödeme kolaylığı nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah'ta sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt