Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbun kesir kardeşim hoşgeldin ..
iyisindir inşaAllah ..

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
kalbun kesir kardeşimmi gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş merak ettim kardeşim durumun nasıl oldu hep dua ettim sana seni ablama benzettim ama sonunda öyle güzel ve hayırlı olur inşaallah

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşbulduk kardeşim. Siz de hoşgeldiniz..
İyiyiz elhamdülillah.. Çok şükür.. Siz de iyisinizdir inşaAllah..
Şükür kardeşim iyiyim :)
sizleri görünce daha iyi oluyoruz :)

behiye kardeşim geçmiş olsun ..
hastalarımıza şifa , dertlilerimize deva , borçlularımıza eda versin rabbimiz ...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
tekrar geçmiş olsun benim mide rahatsızlığım var ama pek çaresi yok gibi
şükür başka bir sıkıntım yok :)

Geçmiş olsun kardeşim.. Mide rahatsızlığı bende de var. Hem de şiddetli bir şekilde.
Ağrı tuttu mu acillik oluyorum. Serum bile ağrımı çok zor geçiriyor. Bazen geçirmiyor.
Hastana hastane dolaştırtıyorlar..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Şükür kardeşim iyiyim :)
sizleri görünce daha iyi oluyoruz :)

behiye kardeşim geçmiş olsun ..
hastalarımıza şifa , dertlilerimize deva , borçlularımıza eda versin rabbimiz ...

Biz de öyle kardeşim..
Bir kaç gündür yoktunuz, yokluğunuz belli oluyor..
Sizlerin yazdıklarını okumak moral veriyor..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
kalbun kesir kardeşimmi gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş merak ettim kardeşim durumun nasıl oldu hep dua ettim sana seni ablama benzettim ama sonunda öyle güzel ve hayırlı olur inşaallah

Hoşbulduk canım. Sen de hoşgeldin=)
Son durum Allah'ın izniyle nikahım olacak inşaAllah..
Nişanlımın ailesi gelmeyecek.. Buna da şükür..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun kardeşim.. Mide rahatsızlığı bende de var. Hem de şiddetli bir şekilde.
Ağrı tuttu mu acillik oluyorum. Serum bile ağrımı çok zor geçiriyor. Bazen geçirmiyor.
Hastana hastane dolaştırtıyorlar..
yazdıklarını aynısı yaşıyorum öyle bir seyki 15 gündür doğru dürüst bir şey yememe rağman geçmiyor sürekli bir ağrı
açlıktan başım dönüyor o zaman bir şeyler yiyorum

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Biz de öyle kardeşim..
Bir kaç gündür yoktunuz, yokluğunuz belli oluyor..
Sizlerin yazdıklarını okumak moral veriyor..

kardeşin senin mide olayını soracaktım da sormadım ben de açmak istemedim konuyu hep aklımdaydı yoksa tahlil sonuçlarını filan bekliyordunuz ...
hastalık olunca çok açmak istemiyorum konuları ...
geçmiş olsun şifa versin rabbim ..

kardeşim iş koşuşturmaca filan :)
seçimler yapmak gerekte bu aralar :)
kendimi unutuyorum bu aralar o derece dalgınım :)
Allah razı olsun biz bir aileyiz ..
Herkes değerli özel burdaki kim olmassa onun yokluğu hemen farkediliyor ..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
yazdıklarını aynısı yaşıyorum öyle bir seyki 15 gündür doğru dürüst bir şey yememe rağman geçmiyor sürekli bir ağrı
açlıktan başım dönüyor o zaman bir şeyler yiyorum

Felaket bir ağrı.. Mesela şuan biraz ağrıyor.. Ben bundan 1 ay önce sonunda endoskopi oldum..
Pek önemli bir şey çıkmadı. Biyopsi yapıp parça aldılar. Parça Patolojiye gitti.. Sonuç gastritmiş. Çok önemli bir şey olmadığını söylediler.. Düzensiz beslenmeden, öğün atlamadan oluyormuş. Stres de fazlasıyla etkiliyormuş.. 15 gün önce tekrar hastaneye gittik.
Bu sefer devlet hastanesine.. Kabul etmediler endoskopi sonuçlarımı. 17 Nisan'da, nikahıma 3 gün kala tekrar endoskopi olacağım. İnşaAllah bulabilirler sorunumu.. Bakalım.. İnşaAllah sizin ağrınızın nedenini de bulabilirler.. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.
Ağrı çekmek çok zor.. Günahlarımıza kefaret inşaAllah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşin senin mide olayını soracaktım da sormadım ben de açmak istemedim konuyu hep aklımdaydı yoksa tahlil sonuçlarını filan bekliyordunuz ...
hastalık olunca çok açmak istemiyorum konuları ...
geçmiş olsun şifa versin rabbim ..

kardeşim iş koşuşturmaca filan :)
seçimler yapmak gerekte bu aralar :)
kendimi unutuyorum bu aralar o derece dalgınım :)
Allah razı olsun biz bir aileyiz ..
Herkes değerli özel burdaki kim olmassa onun yokluğu hemen farkediliyor ..

Rabbim razı olsun kardeşim.. Sonuçlar iyi dediler fakat tekrar endoskopi olmak zorundayım..
Devlet hastanesi herşeyi baştan istiyor.. İşin ilginç tarafı sonuçlar çıktığında ben İstanbul'da olmayacağım=)
Bakalım hayırlısı olsun..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Felaket bir ağrı.. Mesela şuan biraz ağrıyor.. Ben bundan 1 ay önce sonunda endoskopi oldum..
Pek önemli bir şey çıkmadı. Biyopsi yapıp parça aldılar. Parça Patolojiye gitti.. Sonuç gastritmiş. Çok önemli bir şey olmadığını söylediler.. Düzensiz beslenmeden, öğün atlamadan oluyormuş. Stres de fazlasıyla etkiliyormuş.. 15 gün önce tekrar hastaneye gittik.
Bu sefer devlet hastanesine.. Kabul etmediler endoskopi sonuçlarımı. 17 Nisan'da, nikahıma 3 gün kala tekrar endoskopi olacağım. İnşaAllah bulabilirler sorunumu.. Bakalım.. İnşaAllah sizin ağrınızın nedenini de bulabilirler.. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.
Ağrı çekmek çok zor.. Günahlarımıza kefaret inşaAllah..
ben perşembe günü yaptım sonuç daha çıkmadı
benimkinin ağrıdını söylememe gerek yok ya bide öyleki bazen su içiyorum o anda bitiyorum
şu anakadar yapılan tahlillerde bir şey çıkmadı evet günahlara kefaret
hastalar risalesini hiç okudunuz bu bilmem ama onu insan okuduğunda inanırmısın hastalığına şükür etmek bile istiyor

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ben perşembe günü yaptım sonuç daha çıkmadı
benimkinin ağrıdını söylememe gerek yok ya bide öyleki bazen su içiyorum o anda bitiyorum
şu anakadar yapılan tahlillerde bir şey çıkmadı evet günahlara kefaret
hastalar risalesini hiç okudunuz bu bilmem ama onu insan okuduğunda inanırmısın hastalığına şükür etmek bile istiyor

Hastalar Risalesi elimde var ama hala okumuş değilim..
Musibetler Ne Söyler- Yusuf Sönmez.. Bu kitaptan da çok etkilenmiştim zamanında..
Hala aklıma gelir orada anlatılanlar.. Hastalıklara, bela ve musibetletlere sabrın karşılığı öyle bir anlatılıyor ki,
verenin kim olduğunu hatırlayıp, kendimize getirtiyor.. Sağlığımızın değerini daha çok anlıyoruz..
Kardeşim Rabbim sana acil şifalar versin. Seninki daha zor.. İnşaAllah sonuca göre güzel bir tedavi yöntemiyle
ağrıların hafifler ya da tamamen geçer.. İnşAALLAH diyelim..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Hastalar Risalesi elimde var ama hala okumuş değilim..
Musibetler Ne Söyler- Yusuf Sönmez.. Bu kitaptan da çok etkilenmiştim zamanında..
Hala aklıma gelir orada anlatılanlar.. Hastalıklara, bela ve musibetletlere sabrın karşılığı öyle bir anlatılıyor ki,
verenin kim olduğunu hatırlayıp, kendimize getirtiyor.. Sağlığımızın değerini daha çok anlıyoruz..
Kardeşim Rabbim sana acil şifalar versin. Seninki daha zor.. İnşaAllah sonuca göre güzel bir tedavi yöntemiyle
ağrıların hafifler ya da tamamen geçer.. İnşAALLAH diyelim..
Allah razı olsun dualarınızda unutmayın
inşallah ya şafi ya şafi ya şafi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt