dua'sız olmaz
![]()
Kalbun kesir kardeşim hoşgeldin ..
iyisindir inşaAllah ..
tekrar geçmiş olsun benim mide rahatsızlığım var ama pek çaresi yok gibiAllah razı olsun kardeşim
behiye kardeşim geçti çok şükür allah razı olsun sen nasılsın![]()
Şükür kardeşim iyiyimHoşbulduk kardeşim. Siz de hoşgeldiniz..
İyiyiz elhamdülillah.. Çok şükür.. Siz de iyisinizdir inşaAllah..
tekrar geçmiş olsun benim mide rahatsızlığım var ama pek çaresi yok gibi
şükür başka bir sıkıntım yok![]()
Şükür kardeşim iyiyim
sizleri görünce daha iyi oluyoruz
behiye kardeşim geçmiş olsun ..
hastalarımıza şifa , dertlilerimize deva , borçlularımıza eda versin rabbimiz ...
kalbun kesir kardeşimmi gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş merak ettim kardeşim durumun nasıl oldu hep dua ettim sana seni ablama benzettim ama sonunda öyle güzel ve hayırlı olur inşaallah
yazdıklarını aynısı yaşıyorum öyle bir seyki 15 gündür doğru dürüst bir şey yememe rağman geçmiyor sürekli bir ağrıGeçmiş olsun kardeşim.. Mide rahatsızlığı bende de var. Hem de şiddetli bir şekilde.
Ağrı tuttu mu acillik oluyorum. Serum bile ağrımı çok zor geçiriyor. Bazen geçirmiyor.
Hastana hastane dolaştırtıyorlar..
Biz de öyle kardeşim..
Bir kaç gündür yoktunuz, yokluğunuz belli oluyor..
Sizlerin yazdıklarını okumak moral veriyor..
yazdıklarını aynısı yaşıyorum öyle bir seyki 15 gündür doğru dürüst bir şey yememe rağman geçmiyor sürekli bir ağrı
açlıktan başım dönüyor o zaman bir şeyler yiyorum
kardeşin senin mide olayını soracaktım da sormadım ben de açmak istemedim konuyu hep aklımdaydı yoksa tahlil sonuçlarını filan bekliyordunuz ...
hastalık olunca çok açmak istemiyorum konuları ...
geçmiş olsun şifa versin rabbim ..
kardeşim iş koşuşturmaca filan
seçimler yapmak gerekte bu aralar
kendimi unutuyorum bu aralar o derece dalgınım
Allah razı olsun biz bir aileyiz ..
Herkes değerli özel burdaki kim olmassa onun yokluğu hemen farkediliyor ..
ben perşembe günü yaptım sonuç daha çıkmadıFelaket bir ağrı.. Mesela şuan biraz ağrıyor.. Ben bundan 1 ay önce sonunda endoskopi oldum..
Pek önemli bir şey çıkmadı. Biyopsi yapıp parça aldılar. Parça Patolojiye gitti.. Sonuç gastritmiş. Çok önemli bir şey olmadığını söylediler.. Düzensiz beslenmeden, öğün atlamadan oluyormuş. Stres de fazlasıyla etkiliyormuş.. 15 gün önce tekrar hastaneye gittik.
Bu sefer devlet hastanesine.. Kabul etmediler endoskopi sonuçlarımı. 17 Nisan'da, nikahıma 3 gün kala tekrar endoskopi olacağım. İnşaAllah bulabilirler sorunumu.. Bakalım.. İnşaAllah sizin ağrınızın nedenini de bulabilirler.. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.
Ağrı çekmek çok zor.. Günahlarımıza kefaret inşaAllah..
ben perşembe günü yaptım sonuç daha çıkmadı
benimkinin ağrıdını söylememe gerek yok ya bide öyleki bazen su içiyorum o anda bitiyorum
şu anakadar yapılan tahlillerde bir şey çıkmadı evet günahlara kefaret
hastalar risalesini hiç okudunuz bu bilmem ama onu insan okuduğunda inanırmısın hastalığına şükür etmek bile istiyor
Allah razı olsun dualarınızda unutmayınHastalar Risalesi elimde var ama hala okumuş değilim..
Musibetler Ne Söyler- Yusuf Sönmez.. Bu kitaptan da çok etkilenmiştim zamanında..
Hala aklıma gelir orada anlatılanlar.. Hastalıklara, bela ve musibetletlere sabrın karşılığı öyle bir anlatılıyor ki,
verenin kim olduğunu hatırlayıp, kendimize getirtiyor.. Sağlığımızın değerini daha çok anlıyoruz..
Kardeşim Rabbim sana acil şifalar versin. Seninki daha zor.. İnşaAllah sonuca göre güzel bir tedavi yöntemiyle
ağrıların hafifler ya da tamamen geçer.. İnşAALLAH diyelim..