Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
pazartesi gününden beri içim sıkan bir şey var ama bugun öyle bir haber aldımki kalbim beynım alttüs oldu nasıl atlatacam kendıme nasıl gelecem bilmiyorum

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
eyvallah ;)

zaman tüneli pişmanlıktır :/

Sana kim dedi zaman tüneline geç diye :D
günaydın ya hû günaydın o kadar bas bas bağırdık zaman tüneli pişmanlıktır diye ne diye geçtin sen :D
Hayır zaten 30 Martta zorunlu olarak geçilecek bizim gibi bu zulme karşı dik duruşunu sergileyip safını belli etseydin ya :D
şuan diyecek o kadar sözüm var ki :D neyseee :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
kiz-kulesi.jpg

‎'' Beni alıp çıkarsalar feza füzesiyle gözümü bağlayıp, atsalar sırtımdan itip;
Yine İSTANBUL'a düşerim.
'Yer çekimi' değil; 'Yar çekimi' derim.... '

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yanlis anlasilmayla kiriyorsun ya kalbimi...
O beni yikiyor iste anne..

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
'' Televizyon arıza yapmış, tamirci gelip TV nin arkasını açmış ki bir sürü ekm...ek kırıntısı...
Tabi kimin yaptığını hemen anlamışlar.
Evin dört yaşındaki yaramaz kızı. Bu hangi ailemizde gerçekleşirse gerçekleşsin ilk göstereceğimiz tepki genellikle öfkeli bir davranıştır.
Tamircinin yanında bağırır, çağırırız.Fakat anne öyle yapmamış, çocuğuyla konuşmayı denemiş ve ekmek kırıntılarını neden oraya attığını öğrendiklerinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Çocuk ekranda Afrika daki aç çocukları gördükçe mutfaktan ekmek alıp TV nin açık bulduğu tek yerinden, arkasındaki ızgaralardan açlık çeken kardeşlerine ulaşması için içeri atıyormuş... ''

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Mekke'nin tarif edilmez sıcağında Hz.Hatice tek başına güneşe karşı oturmaktadır,üstelik 5-10 adım gerisinde mis gibi gölgelik dururken.. Kardeşi Hale yanına gelir ve :
-Kardeşim,niçin gölgelikte oturmuyorsun?
Verdiği yanıt öyle harikadır ki:
-Muhammedim (s.as.) şuan bu güneşin altında,O gelsin o zaman beraberce gölgelikte otururuz.....

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
"Hatice'yi nasil sevmeyeyim ki? Cunku o insanin icindeki derdi bir vakum gibi ceker alirdi." Hz. Peygamber (s.a.v)

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Hareket halindeki bir karınca, duran bir öküzden daha çok iş başarır..

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
bu iki günü yaşamamak için okadar çok isterdimki ama.....
Hayır olsun inşallah kardeşim. Çekilen sıkıntılar gunahlarimiza keffaret olsun. Inşallah unutmaki bize şer gibi görünen şey hakkımızda hayırlı olabilir. Ve hayır gibi görünende şer olabilir en doğru Yüce Rabbimiz bilir. Müminin silahı duasidir dua edicez biz isyan değil. Çünkü bazen başımıza gelenlerin tek suçlusu kendimiz olabiliyoruz. Allah c.c yar ve yardımcin olsun.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır olsun inşallah kardeşim. Çekilen sıkıntılar gunahlarimiza keffaret olsun. Inşallah unutmaki bize şer gibi görünen şey hakkımızda hayırlı olabilir. Ve hayır gibi görünende şer olabilir en doğru Yüce Rabbimiz bilir. Müminin silahı duasidir dua edicez biz isyan değil. Çünkü bazen başımıza gelenlerin tek suçlusu kendimiz olabiliyoruz. Allah c.c yar ve yardımcin olsun.
çok teşekkür ederim

ama sıkıntıyla vesayre bir çok psikoloji olarak
dini olarak bir çok yazı okumuşum okuyorum kalp işte kırıldımı...
boşuna dememişler terzi kendi sökünü dikemez

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Ey yüreğimdeki hüzün; Hüzne BISMILLAH Acıya ELHAMDÜLILLAH Gözyaşına SÜBHANALLAH lal olan dilime LAILÂHEILLALLAH

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Alman Max Planck Enstitüsü uzmanları, beynin panik atak ve korku yapan bölgesinde etkili olan bir burun spreyi geliştirdi.

Kısa süre önce bulunan "Neuropeptid S" (NPS) adlı etken maddeyi içeren sprey, beyinde korku ve panik atağın oluşmasına yol açan bölgeye etki ediyor.

Alman Max Planck Enstitüsü uzmanları, beynin panik atak ve korku yapan bölgesinde etkili olan bir burun spreyi geliştirdi.

Görülme sıklığı hayli fazla olan panik atak bozukluğu; yoğun korku, kaygı ve endişe karışımı nöbetlerin yaşanmasına yol açan bir hastalık. Nöbet sırasında kalp çarpıntısı, ellerde titreme ve ağız kuruluğu gibi belirtiler veriyor.

Araştırmayı yöneten Ulrike Scmidt fareler üzerindeki deneylerin başarılı sonuçlar verdiğini belirterek sprey hakkında şunları söyledi:

"İlaçların etkili olabilmesi ve beyne kadar ulaşabilmesi için uzun bir yol kat etmesi gerekiyor. Hastalar ilaçları yuttuktan sonra ilacın sindirim sistemi üzerinden kana karışması ve bu arada ortaya çıkabilecek muhtemel yan etkilerin göz önünde bulundurulması gerekiyor. Ancak burun spreyi ile etkin madde burun mukozası üzerinden doğrudan alınabiliyor. Yaptığımız araştırmada kullandığımız kaygı giderici NPS bazlı sprey, panik atak ve post travmatik stres bozukluğundan muzdarip olan hastalara etkisini hızla gösteren kullanımı kolay bir yöntem sağlıyor."

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Sana kim dedi zaman tüneline geç diye :D
günaydın ya hû günaydın o kadar bas bas bağırdık zaman tüneli pişmanlıktır diye ne diye geçtin sen :D
Hayır zaten 30 Martta zorunlu olarak geçilecek bizim gibi bu zulme karşı dik duruşunu sergileyip safını belli etseydin ya :D
şuan diyecek o kadar sözüm var ki :D neyseee :D

kimse beni zorla geçiremez ben anck kendi isteğimle geçerim uleynn diyerekten geçmiştim ama keşke son günlerin tadını çıkaraydım :D

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah razı olsun o güzel paylaşımından ötürü..

-Muhammedim (s.as.) şuan bu güneşin altında, O gelsin o zaman beraberce gölgelikte otururuz.....

Bu nasıl bir sevdadır.. Allah'ım.. Nolur biz kullarına da öyle bir sevgiyi yaşamayı, Sevdiğimize, Canımız olacak Kişiye de yaşatmayı nasip eyle..

Allah'ım...

Öyle bir sevgili nasip eyle ki
Öyle sevelim ki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki
:

Bak ya Muhammed, bak şu sevgililere.. Onlar bizde, biz de onlardayız.

Bak Aşkımız bir kez daha yaşanıyor yer yüzünde..
Allah Aşkımızı öyle çok seviyor ki binlerce insana yaşatıyor..
"

Amin...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
2012 HAC kayıtları başlamış...
Eşim ve ben kayıt yaptırdık...:)
Haydi hayırlısı inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt