Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
bugun kalbım okadar çok kırıldıki nasıl atlatacam.....
böyle bir durum hıç yasamamıstım
eyvallah
zaman tüneli pişmanlıktır :/
bugun kalbım okadar çok kırıldıki nasıl atlatacam.....
pazartesi gününden beri içim sıkan bir şey var ama bugun öyle bir haber aldımki kalbim beynım alttüs oldu nasıl atlatacam kendıme nasıl gelecem bilmiyorum
ALLAH Celle Celalühü yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Gönlünüze ferahlık versin...
Hayır olsun inşallah kardeşim. Çekilen sıkıntılar gunahlarimiza keffaret olsun. Inşallah unutmaki bize şer gibi görünen şey hakkımızda hayırlı olabilir. Ve hayır gibi görünende şer olabilir en doğru Yüce Rabbimiz bilir. Müminin silahı duasidir dua edicez biz isyan değil. Çünkü bazen başımıza gelenlerin tek suçlusu kendimiz olabiliyoruz. Allah c.c yar ve yardımcin olsun.bu iki günü yaşamamak için okadar çok isterdimki ama.....
çok teşekkür ederimHayır olsun inşallah kardeşim. Çekilen sıkıntılar gunahlarimiza keffaret olsun. Inşallah unutmaki bize şer gibi görünen şey hakkımızda hayırlı olabilir. Ve hayır gibi görünende şer olabilir en doğru Yüce Rabbimiz bilir. Müminin silahı duasidir dua edicez biz isyan değil. Çünkü bazen başımıza gelenlerin tek suçlusu kendimiz olabiliyoruz. Allah c.c yar ve yardımcin olsun.
Sana kim dedi zaman tüneline geç diye
günaydın ya hû günaydın o kadar bas bas bağırdık zaman tüneli pişmanlıktır diye ne diye geçtin sen![]()
Hayır zaten 30 Martta zorunlu olarak geçilecek bizim gibi bu zulme karşı dik duruşunu sergileyip safını belli etseydin ya![]()
şuan diyecek o kadar sözüm var kineyseee
![]()
-Muhammedim (s.as.) şuan bu güneşin altında, O gelsin o zaman beraberce gölgelikte otururuz.....