Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Çeşmi sen istanbulda dglmıydn ya :D

Kalbinur cok guzel yagdıda artk hava ısnsa benım ıcn ıyi olck :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
A nadas abıde burdaymış ya tlfdan grdm hc anlamyorum :D

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Dogrudur cesmı pek blmem senin tarafı :D

YOK ASLINDA KALBINUR karı cok severım ksi ozelıkle ama suankı durumum yaz gelınce bıseyleri duzekte bkrım gbı gelıyor :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Hic keyfim yok

Dokunsalar aglarım dokunan yok :/

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
O bi sarkı sozu cesmi ıcmdn gectı gı ıcn yazdm dalga konusu dye dgl

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Yanlıs anlamadm cnım onemlı dgl. Sadece canım yeterınce sıkkın cnım yeterınce agryor

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Yüzüne bakarken nefretım belli oluyor!

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Cesmi cim bu ara pek keyifli masallah Rana cim benimde suan içimden geçen rumeysa ne zaman yorulup uyucak uymamak için diretiyor çok yorgunum

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Yüzüne bakarken nefretım belli oluyor!

Belli ki seni biri fena kızdırmış ya da kalbini kırmış.. Ama şunu unutma ki kardeşim, bu mesajı yazan da senin yaşadığınla aynı olmasa da, ya da belki kıyaslanamıyordur belki, benzer şey iyaşamış bir kardeşin.. Bu kadar seni üzdüyse, demek ki Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki, seni ilerde olabilecek şerlerden korumuş.. Bence 2 rekat namaz kıl Rabbine şükür etmek için, hem de kalbinin koru serinler bi nebze olsun... Ve son olarak, Allah sabredenlerledir...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Cesmi cim bu ara pek keyifli masallah Rana cim benimde suan içimden geçen rumeysa ne zaman yorulup uyucak uymamak için diretiyor çok yorgunum

:D
napayım derdin üstüne gittikçe insanı acıtıyor...
Ben eskiden her gece nerdeyse yatağa girdiğimde ağlardım tek tesellim nerdeyse dinlediğim bir radyo programıydı gülümsetiyordu çünkü...
Ama şimdi o kadar üstüne gitmiyorum dertlerin ne varsa oluyor zaten, bir tebessümün önüne geçmemeli hiçbirşey =))
mutlu olmak lazım yada olmaya çalışmak =)) mesela şuan nadas abinin nicki gibi nadasa bıraktım kendimi =))

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt