"bir tebessümün önüne geçmemeli hiçbirşey " aynen öyle kardeşim
Nadas'a bırakmak lazım hayatı
Radyo programı olarak da aynı şeyi mi dinledik demek geliyor içimden![]()
napayım derdin üstüne gittikçe insanı acıtıyor...
Ben eskiden her gece nerdeyse yatağa girdiğimde ağlardım tek tesellim nerdeyse dinlediğim bir radyo programıydı gülümsetiyordu çünkü...
Ama şimdi o kadar üstüne gitmiyorum dertlerin ne varsa oluyor zaten, bir tebessümün önüne geçmemeli hiçbirşey =))
mutlu olmak lazım yada olmaya çalışmak =)) mesela şuan nadas abinin nicki gibi nadasa bıraktım kendimi =))
napayım derdin üstüne gittikçe insanı acıtıyor...
Ben eskiden her gece nerdeyse yatağa girdiğimde ağlardım tek tesellim nerdeyse dinlediğim bir radyo programıydı gülümsetiyordu çünkü...
Ama şimdi o kadar üstüne gitmiyorum dertlerin ne varsa oluyor zaten, bir tebessümün önüne geçmemeli hiçbirşey =))
mutlu olmak lazım yada olmaya çalışmak =)) mesela şuan nadas abinin nicki gibi nadasa bıraktım kendimi =))
Belli ki seni biri fena kızdırmış ya da kalbini kırmış.. Ama şunu unutma ki kardeşim, bu mesajı yazan da senin yaşadığınla aynı olmasa da, ya da belki kıyaslanamıyordur belki, benzer şey iyaşamış bir kardeşin.. Bu kadar seni üzdüyse, demek ki Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki, seni ilerde olabilecek şerlerden korumuş.. Bence 2 rekat namaz kıl Rabbine şükür etmek için, hem de kalbinin koru serinler bi nebze olsun... Ve son olarak, Allah sabredenlerledir...
Leyla ablamla konusuyordum kardeşim ...
Hoşgeldin ..
Ne seni bu kadar üzen böyle , hep sitem ederken görüyorum seni![]()
Hayr olsun inşaALLAH ...
Selamun aleykum katrem hoşgeldin.... Başka bir yere dalmıştım görmedim =))
Saygılar...canım kendi düşüncelerini kendi duyguların için kullan bence belki iyi niyetli yaklasıyorsun ama karsidaki kişi öyle algılayamayabılır boş tebesumdense her gece aglamayi tercih eden kişiler var demekı kardeşim hayli gecelr
Madem eskıden açılmış bende anlatayım
Ben aglamayı tercıh etmezdım ewet ben de çok müzik dinlerdim ama aglamazdım annem görüp üzülecek diye
eskı eskıden ne güzel acaba .....
Bende eskıden her gece kafamı yastıga koydugumda dua ederdım Allah ım nolur annem bıraz iyileşsin amcam bu gece krız geçirmesin diye yalvarırdım çunku kaldıramazdım dayanamıyodum buyuk bır ses gürültüsüyle uyanırdım abım bagırırdı baba baba diye çünkü amcam krız geçiriridi
Yada bı ses uyandırırdı Rana kızım kalk annen çok hasta hastaneye gidiyoruz canım ne kadar acırdı bılırmısın gözlerım doluyodu anneme bakmazdım hiç çünkü baksam aglıcaktım ve uzulecekti yüzümde hep buruk bı tebessum olurdu zorla gülerdim annem güldügümü sansın diye
Annem ameliyat yerinden kan akardı elimden hiç bışey gelmezdı sesim çıkmazdı konuşsam aglıcaktım ama annem için aglamamayı tercıh ederdım...
Bakma bende hayatı bıraktım hala aynı durumdayım aslında ben bu sabah bıle annemın sesıyle uyandım kızım tansyonumu ve sekerimi olcermısın dedi çok rahatsızmış.
Eskiden bir lakabım vardı Evin küçük annesi diye
Hos bulduk Hatice ablam...
Onemli degil, gecti zaten..
Esselamu aleykum.
Ah Rana...
O guzel tebessumunun, imaninin ardinda birde ne agir dertlerin varmis.
Ah kucuk anne, Allah yardimcin olsun.
Herkesin imtihani farkli bu dunyada, feimanillah.
katre cim nasılsın sen benim için gercek kardeş gibi oldun iki gün görmesem merak ediyorum kitabın ne oldu inşallah Rabbim seninle bi gün görüşebilmeyi nasip eder
Evet katrecm ınsanlar knuşsa herkezn farklı sorunları var
ısmın cok guzelmsnaslsın
semra abla sn naslsn grmuyoruz snı
Cok guzel bır ısim koymus
iyıym hamdolsun herzamanki gbı annem aynı bı fark yok
nasl gdıyo hayat senı gormuyrum ozledm