Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
''YAR'' deyip susalım ''YAR''dandır deyip razı olalım..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=3]es selamu aleykum tevbekar kardeşim.. Uzun zamandır göremiyoruz sizi..

Rabbim kızınızın ne sıkıntınız varsa gidersin inşaallah.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Dualarımızda olacaksınız..

[/sıze]

allah yar ve yardımcın olsun canım benin,
dualarımdasın,
allahın izniyle...
Selametle kal.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ve Resûlü bir iş hakkında hüküm verdikleri zaman, hiçbir mü’min erkek ve hiçbir mü’min kadın için kendi işleri konusunda tercih kullanma hakları yoktur. Kim Allah’a ve Resûlüne karşı gelirse, şüphesiz ki o apaçık bir şekilde sapmıştır.

AHZÂB - 36

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Her kim iyi bir iş yaparsa onun faydası kendisinedir. Kim de kötülük yaparsa zararı yine kendinedir.
Sonra hep Rabbinize döndürüleceksiniz.

CASİYE-15

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Günahları yüzünden mahkûm olur ya insan, kimse görmesin diye görüp gülmesin diye kirlenen ellerini kapatır ya yüzüne ve günlerce acıyla inim inim inler ya; vicdanından yükselen alev gibi bin sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda karanlığın gündüze yakın olduğu anda secdelere kapanıp YA RABBİM ben pişmanım, ben pişmanım EY RAHMAN diyerek geçer ya kendisinden o pişman baygınlığa sunuyorum tövbemi.
aynisi benim dün basima geldi yatsi namazinda aglaya aglaya bir hal oldum icim ferahladi allaha c.c. sükürler olsunki allaha c.c. emanetsiniz selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Haram kazanılan aş, aşdan sayılmaz. Hak için akmayan yaş, yaşdan sayılmaz. Kişi, başım var diye övünmesin; secdeye varmayan baş, baştan sayılmaz.

KIYMETLİ BİR GÖNÜL DOSTUMDAN ALINTIDIR.
ÇOK BEĞENDİĞİM BİR YAZI.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Sitede bı sorunmu var kaç gundur çok yavaş?

T

tevbekarım

ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ
Cansınız ciğerdensiniz ahiret kardeşlerim dualarınızı mesajlarınızı okudum Rabbim sizden razı olsun sevdiği razı olduğu hallerden ayırmasın cümlemizi...evet yazacak kadar çok kalamıyorum ama Allah 'ın izniyle hep takip ediyorum sizleri dualarınızı paylaşımlarınızı çok özlüyorum bir süredir kızım hasta daha önceleri 20 günde bir 39-40 derece ateşle hep hastaneye götürür antibiyotik tedavisi yaptırırdık geçtiimiz ay Ankara ya götürdüm farklı bir teşhis bıraktılar pfafa sendorumu diyorlar bağışıklık sisitemi hastalığı vücudda mikrop enfeksiyon yokken ateş yükselebiliyor boğaz şişmesi kusma yüksek ateşle seyrediyor ve tedavizi kortizon kızım 2 yaşında olduğnda bu yaşta kortizon vermek hoşumuza gitmesede verdik düzelir gibi oldu ancak şuanda haftada bir ateşlenmeye başladı Rabbim e hamdü senalar olsun daha beterinden korusun inşaallah Rabbimin merhameti sizlerin dualarınında bereketi ile son bi kaç gündür daha iyi elhamdülillah...Allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile can ciğer ahiret kardeşlerim abilerim ablalarim...selam ve dua ile

" Gamına gamlanıp olma mahzûn, demine demlenip olma mağrûr, ne dem bâki ne gam bâki, ya Hû ! "

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
ALLAHIM Dünyalık isteriz Dünyalık.

Ver Allahım dünyalık

Ver Allahım dünyalık

Ver Allahım Ahiretlik

dünyalığı Taşıyabileceksem Umarım taşırım

Dünyalık ver bol bol.

ne bana ne akrabama, Dünyalığı kim taşıyacaksa ona ver.

Dünyalık verki

Onu Ahiret tarlası için ekin yapıp ekebilelim.

ZEkat ekip sadaka biçelim.

Allahım , dünyalık isteriz.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Tevbekarım Ablacım gerçekten çok uzuldum
Rabbım yar ve yardımcınız olsun Şifa versın kızına
Size sabır amınnn....

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
cansınız ciğerdensiniz ahiret kardeşlerim dualarınızı mesajlarınızı okudum rabbim sizden razı olsun sevdiği razı olduğu hallerden ayırmasın cümlemizi...evet yazacak kadar çok kalamıyorum ama allah 'ın izniyle hep takip ediyorum sizleri dualarınızı paylaşımlarınızı çok özlüyorum bir süredir kızım hasta daha önceleri 20 günde bir 39-40 derece ateşle hep hastaneye götürür antibiyotik tedavisi yaptırırdık geçtiimiz ay ankara ya götürdüm farklı bir teşhis bıraktılar pfafa sendorumu diyorlar bağışıklık sisitemi hastalığı vücudda mikrop enfeksiyon yokken ateş yükselebiliyor boğaz şişmesi kusma yüksek ateşle seyrediyor ve tedavizi kortizon kızım 2 yaşında olduğnda bu yaşta kortizon vermek hoşumuza gitmesede verdik düzelir gibi oldu ancak şuanda haftada bir ateşlenmeye başladı rabbim e hamdü senalar olsun daha beterinden korusun inşaallah rabbimin merhameti sizlerin dualarınında bereketi ile son bi kaç gündür daha iyi elhamdülillah...allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile can ciğer ahiret kardeşlerim abilerim ablalarim...selam ve dua ile

" gamına gamlanıp olma mahzûn, demine demlenip olma mağrûr, ne dem bâki ne gam bâki, ya hû ! "

çok geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin.
Allah yar yardımcımız olsun.
Selametle kalın.
Dualarım sizinle...

T

tevbekarım

Bu gün sefer ayının son çarşambası. Dua ve ibadetlerin çok makbul olduğu bir gün. Unutmayalım...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt