Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ
Cansınız ciğerdensiniz ahiret kardeşlerim dualarınızı mesajlarınızı okudum Rabbim sizden razı olsun sevdiği razı olduğu hallerden ayırmasın cümlemizi...evet yazacak kadar çok kalamıyorum ama Allah 'ın izniyle hep takip ediyorum sizleri dualarınızı paylaşımlarınızı çok özlüyorum bir süredir kızım hasta daha önceleri 20 günde bir 39-40 derece ateşle hep hastaneye götürür antibiyotik tedavisi yaptırırdık geçtiimiz ay Ankara ya götürdüm farklı bir teşhis bıraktılar pfafa sendorumu diyorlar bağışıklık sisitemi hastalığı vücudda mikrop enfeksiyon yokken ateş yükselebiliyor boğaz şişmesi kusma yüksek ateşle seyrediyor ve tedavizi kortizon kızım 2 yaşında olduğnda bu yaşta kortizon vermek hoşumuza gitmesede verdik düzelir gibi oldu ancak şuanda haftada bir ateşlenmeye başladı Rabbim e hamdü senalar olsun daha beterinden korusun inşaallah Rabbimin merhameti sizlerin dualarınında bereketi ile son bi kaç gündür daha iyi elhamdülillah...Allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile can ciğer ahiret kardeşlerim abilerim ablalarim...selam ve dua ile
" Gamına gamlanıp olma mahzûn, demine demlenip olma mağrûr, ne dem bâki ne gam bâki, ya Hû ! "
Selamun aleykum kardeşim. Çok üzüldüm. Rabbim kızınıza acil şifalar versin. Tüm hasta kardeşlerimize de inşaallah..
Hastalık hiç birşeye benzemiyor. Çok zor. Sağlığına kavuşur inşaallah.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..