Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ
Cansınız ciğerdensiniz ahiret kardeşlerim dualarınızı mesajlarınızı okudum Rabbim sizden razı olsun sevdiği razı olduğu hallerden ayırmasın cümlemizi...evet yazacak kadar çok kalamıyorum ama Allah 'ın izniyle hep takip ediyorum sizleri dualarınızı paylaşımlarınızı çok özlüyorum bir süredir kızım hasta daha önceleri 20 günde bir 39-40 derece ateşle hep hastaneye götürür antibiyotik tedavisi yaptırırdık geçtiimiz ay Ankara ya götürdüm farklı bir teşhis bıraktılar pfafa sendorumu diyorlar bağışıklık sisitemi hastalığı vücudda mikrop enfeksiyon yokken ateş yükselebiliyor boğaz şişmesi kusma yüksek ateşle seyrediyor ve tedavizi kortizon kızım 2 yaşında olduğnda bu yaşta kortizon vermek hoşumuza gitmesede verdik düzelir gibi oldu ancak şuanda haftada bir ateşlenmeye başladı Rabbim e hamdü senalar olsun daha beterinden korusun inşaallah Rabbimin merhameti sizlerin dualarınında bereketi ile son bi kaç gündür daha iyi elhamdülillah...Allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile can ciğer ahiret kardeşlerim abilerim ablalarim...selam ve dua ile

" Gamına gamlanıp olma mahzûn, demine demlenip olma mağrûr, ne dem bâki ne gam bâki, ya Hû ! "

Selamun aleykum kardeşim. Çok üzüldüm. Rabbim kızınıza acil şifalar versin. Tüm hasta kardeşlerimize de inşaallah..
Hastalık hiç birşeye benzemiyor. Çok zor. Sağlığına kavuşur inşaallah.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
maviglkopyalazf8if3oc2ah7.jpg

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Kimsenin Cennet umudunu kırmayın !

haklarınızı helal edin

niçin ?

çünkü Resulullahın hatrı var arada O ümmeti dedi

siz eger haklarınızı helal etmez de zora koşarsanız Affetmezseniz

O kişi af olmaz Cennet umudu düşer o kişiden.

Resulullah başarısız olur.

Resulullahın gayesi bütün ümmetini cennete aldırabilmektir.

Günahlarına rağmen.

Haklarınızı helal ediniz Ve Affediniz Sizde Cennetin af kapısını ummazmısınız ki affetmezsiniz!

Affediniz.

Eğer müminse günahkarsa affediniz.

Size yanlış yapsada Cehennemlik olsun bu günahlarıyla demeyiniz.

siz Cehennemlik olsun bu haksızlıklarıyla derseniz o kişiyi Allah resulu bile kurtaramaz.

Sadece hak sahibine bakılır.

siz de hata etmiyor musunuz sanki herkez yapılan haksızlığı affetmeyecekse hiçbirimizin kurtuluşu yok.

yanlış yapanın siz oldugunuzu ve cehenneme cideceğinizi cıkmayacağınızı tasavvur edin ilkin

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Cansınız ciğerdensiniz ahiret kardeşlerim dualarınızı mesajlarınızı okudum Rabbim sizden razı olsun sevdiği razı olduğu hallerden ayırmasın cümlemizi...evet yazacak kadar çok kalamıyorum ama Allah 'ın izniyle hep takip ediyorum sizleri dualarınızı paylaşımlarınızı çok özlüyorum bir süredir kızım hasta daha önceleri 20 günde bir 39-40 derece ateşle hep hastaneye götürür antibiyotik tedavisi yaptırırdık geçtiimiz ay Ankara ya götürdüm farklı bir teşhis bıraktılar pfafa sendorumu diyorlar bağışıklık sisitemi hastalığı vücudda mikrop enfeksiyon yokken ateş yükselebiliyor boğaz şişmesi kusma yüksek ateşle seyrediyor ve tedavizi kortizon kızım 2 yaşında olduğnda bu yaşta kortizon vermek hoşumuza gitmesede verdik düzelir gibi oldu ancak şuanda haftada bir ateşlenmeye başladı Rabbim e hamdü senalar olsun daha beterinden korusun inşaallah Rabbimin merhameti sizlerin dualarınında bereketi ile son bi kaç gündür daha iyi elhamdülillah...Allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile can ciğer ahiret kardeşlerim abilerim ablalarim...selam ve dua ile

" Gamına gamlanıp olma mahzûn, demine demlenip olma mağrûr, ne dem bâki ne gam bâki, ya Hû ! "

Selam tevbekar Kardesim.

Okuyunca cok üzüldüm,insanin kendi cocugu oldumu,bir ayri aci duyuyor.

Allahim kizimiza acil sifa versin aldigi tedavilerin faydasina görsün.

Sizede sabir ve kolaylik versin.

Selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hesap gününde Allah (cc) kuluna sorar:

Ey kulum benim için ne yaptın?"

Kul cevap verir:

Rabbim senin için namaz kıldım,

Oruç tuttum,sadaka verdim"

Allah (cc) kuluna şöyle buyurur:

Hayır onları sen kendin için yaptın.

Kul sorar

Senin için yapılan başka ne olabilir ki Rabbim?"

Allah (cc) buyurur:

Sadece benim için birini sevdin mi?.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ey her şeyin var edicisi, Ey her varın, her varlığın yegane sahibi!

Dilimizdeki düğümü çöz.
Göğsümüzdeki SIKINTIYI gider.
Bizi imanın esenlik bağışlayan yurdundan ayırma.
Bizi salihlerden kıl. Bizi iyiliğin, erdemin, güzelliğin ve direnişin ışıltılarıyla donat.
Bizi ışıksız, azıksız bırakma.
Elimizi kötülükten, dilimizi kirden, dimağımızı kötürümleşmekten, inancımızı küfürden uzak tut. Üzerimize sabır yağdır ayaklarımızı kavi kıl ve bize dayanma gücü ver.

Ey ortağı olmayan Yüce Allahım!
Zamanın kirli ve boğucu örtüsünü üzerimizden atacak bilgi, bilinç ve hikmetle donat bizi.
Acıyı dönüştüren bir bilgelikle, gönülleri yumuşatan bir merhametle,
güzel yasamayı örneklendiren bir tanıklıkla yoğur bizi. Amin.Amin.Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Ve Aleyküm Selam canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah kızınıza Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin hiç görmemişe döndersin Rabbim.
Allah büyük canım hiç bir zaman umutsuzluğa düşmeyin her gün yeni bir gün nasıl doğuyorsa her gün yeni umut yeni bir gün Allah'ın hazinesinde neler bulnur Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin Rabbim.
Ben 5.sınıfa giderken yaz günüydü o günü hiç unutamam o gün birde orucuz hava çok sıcak küçük erkek kardeşimde oruç arada bir oruç tutuyoruz hiç unutmam o gün birde balık yapıyorduk kız kardeşim 3 yaşındaydı bir an birşey oldu ne olduğunu bilmiyorum kız kardeşimi önce ben doktora götürdüm sağlık ocağı gibi bir yerdi sonra babam gelmişti olmadı sonra alıp anemle hastaneye götürdüler doktorlarda birşey söylememişler gece yarısı oldu hiç kimse geri gelmedi o gün orucu bile açmadık doktorlar annemle babamı hastaneden dışarı çıkartmışar almamışlar hastaneye kızınız ölmüş alıp morga götürün demişler:(:A neyse canım şu anda çok rahatsızım detaya başka zamana inşallah ama Allah'ın izniyle kız kardeşim iyileşdi maşallah iki tane evladı var Allah bağışlasın Allah'a binlerce şükür olsun Allah beterin beterinden korusun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsn Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Basın sag olsun kardesım mekanı cennet olsun ınsallah
evet ablacıgım cok halklısın önümüzde okadar ders almamız ıcın ımkanlar gecıyorkı bızse onları elımızın tersıyle ıtıyoruz hayatın pesınde kosturuyoruz rabbım affetsın ınsallah dınımızı en güzel sekılde yasarız
allaha emanetsın ablam selam ve dua ıle

Başınız sağolsun Leyla abla. Rabbim mekanını cennet eylesin, günahlarını mağfiret kılsın..

Rabbim geçici dünya hayatının hızla bitmekte olduğunu, ölümü, asıl yurdumuz olan ahireti bizlere unutturmasın ..

allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Inşallah.
Selametle kalın.

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim tekrar Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşllah.İnsanın sevdiği değer verdiği insanın vefatı gerçekten zor o günden beri kendime gelemedim başımın ağrısı geçmedi bile zaten uzun zamandır rahatsızdım bu olayda daha çok rahatsızlanmama sebep oldu:( ilk günler insanı gözünün önünden bazı şeyler geçmiyor taktir ilah Allah beterin beterinden korusun inşallah.Bu dünyada hiç birşeyin önemi yok ne malda ne mülkte hiç birşeyin sadece insanın yapmış olduğu iyilikler güzellikler Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bu gün bazı şeyleri paylaşacaktım ama kendimi iyi hissetmediğim için başka güne kaldı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
selam sana ey yetimler padişahı
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem, bir gün namazını oturarak kılıyordu. Kıldığı nâfile bir namazdı. Ebû Hüreyre (r.a.), namazdan sonra sordu: Yâ Rasûlallah! Bir hastalığınız mı var? Namazı oturarak kılıyorsunuz? Verilen cevap cihanı ürpertecek şekildeydi: “Yâ Ebâ Hüreyre, günlerdir ağzıma götürecek birşey bulamadım. Açlık tâkatimi kesti, ayakta duracak dermanım kalmadı, onun için namazımı oturarak kılıyorum.” Ebû Hureyre diyor ki, bunu duyunca ağlamaya başladım. Allah Rasûlü kendi durumunu unutmuş, bana teselli veriyordu: “Ağlama Ya Ebâ Hureyre! Burada çekilen açlık, insanı âhiret azâbından kurtarır.” (Ebû Nuaym, Hilye)..

hira82

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim bütün mümin leri hayatın son noktasına kadar namaz kılan ibadet eden insanlardan eylesin.sıkıntısı olanların sıkıntılarını,belaya uğrayanlardan belayı def eylesin.borçlulara ödeme gücü alacaklılara tahsilat nasib eylesin.hasta olanlara şifa musibete uğrayanlara sabır ihsan etsin.ağrısı sızısı olan kullarının ağrılarını hafifletsin iyileştirsin.huzursuz kullarına huzur versin.ders çalışmak durumunda olan mümin kardeşlerimize zihin açıklığı verip anlama muhakeme etme yorumlama idrak etme kabiliyetini genişletsin.güvenlik güçlerimize askerlerimize memurumuza işçimize iş verenimize iman ahlakıyla işlerini yapmak ve bundan hoşnut olup huzur bulmak nasip eylesin.rabbim bizlerden razı olsun ona kul olmak kulluk derecemizi her geçen gün daha da artırıp rızasına kavuşmak nasip etsin.ailelere sıcaklık huzur versin.eşler birbirlerini Allah rızası için çok sevsin.tüm müminlerin evlerine nurlar saçsın o evlerde huzuru islam güneş gibi parlasın.insanlardan öfkeyi hasedi kıskançlığı uzak tutsun.islam için çalışıp böyle huzurlu siteler kuranlardan Allah razı olsun Allah sıkıntılarını giderip işlerini rast getirsin.böyle yararlı siteler çoğalsın insanlar faydalansın inşallah.AMİN (bir elham üç ihlas okuyalım ve önce mübarek peygamberimize ve aline.sonra da tüm geçmişlerimize )

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim bütün mümin leri hayatın son noktasına kadar namaz kılan ibadet eden insanlardan eylesin.sıkıntısı olanların sıkıntılarını,belaya uğrayanlardan belayı def eylesin.borçlulara ödeme gücü alacaklılara tahsilat nasib eylesin.hasta olanlara şifa musibete uğrayanlara sabır ihsan etsin.ağrısı sızısı olan kullarının ağrılarını hafifletsin iyileştirsin.huzursuz kullarına huzur versin.ders çalışmak durumunda olan mümin kardeşlerimize zihin açıklığı verip anlama muhakeme etme yorumlama idrak etme kabiliyetini genişletsin.güvenlik güçlerimize askerlerimize memurumuza işçimize iş verenimize iman ahlakıyla işlerini yapmak ve bundan hoşnut olup huzur bulmak nasip eylesin.rabbim bizlerden razı olsun ona kul olmak kulluk derecemizi her geçen gün daha da artırıp rızasına kavuşmak nasip etsin.ailelere sıcaklık huzur versin.eşler birbirlerini allah rızası için çok sevsin.tüm müminlerin evlerine nurlar saçsın o evlerde huzuru islam güneş gibi parlasın.insanlardan öfkeyi hasedi kıskançlığı uzak tutsun.islam için çalışıp böyle huzurlu siteler kuranlardan allah razı olsun allah sıkıntılarını giderip işlerini rast getirsin.böyle yararlı siteler çoğalsın insanlar faydalansın inşallah.amin (bir elham üç ihlas okuyalım ve önce mübarek peygamberimize ve aline.sonra da tüm geçmişlerimize )

cani gönülden;
amin amin amin.........
çok güzel dua ,
emeğinize yüreğinize sağlık,

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sustum!
Birikti yanaklarıma alfabe..
Ya ilahi , Ya Rab ! Sükutumu en güzel duam eyle ...

N.F.K

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü Aleyküm verahmetullah..demek geldi yüreğimin en kuytularından

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu
Es Selamü Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı GÜNLERİNİZ olsun inşallah.
Inse başıma bin yumruk