Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Basın sag olsun kardesım mekanı cennet olsun ınsallah
evet ablacıgım cok halklısın önümüzde okadar ders almamız ıcın ımkanlar gecıyorkı bızse onları elımızın tersıyle ıtıyoruz hayatın pesınde kosturuyoruz rabbım affetsın ınsallah dınımızı en güzel sekılde yasarız
allaha emanetsın ablam selam ve dua ıle

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün çok sevdiğim bir ablamızı kaybettik Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Kendine o kadar teselli etmişken kendine dikkat et derken son zamanlarda kendini göremeden bu dünyada göçüp gitti:(
Bu dünyanın boş olduğunu bir kere daha gördük dünya bizim olsa neye yarar sanki giderken bakalım elimize bir kefen bile geçecek mi:(
Dünyada mal mülk makam dünya zevkleri peşinde koşanlar ölüm herkese bir kere daha ders olsun inşalalh.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı yaşlara hayırlı ömürler hayıırlı ölümler nasip etsin Rabbim.

Başınız sağolsun Leyla abla. Rabbim mekanını cennet eylesin, günahlarını mağfiret kılsın..

Rabbim geçici dünya hayatının hızla bitmekte olduğunu, ölümü, asıl yurdumuz olan ahireti bizlere unutturmasın ..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Müheymin..
Beni himaye eden, beni koruyup gözeten, beni her türlü beladan, fenadan alıkoyansın.
Öncemi bilensin. Sonramı görensin. Kendimi bilmezken, kendimi tanımazken ruhuma varlığının adresini üfleyensin. Hücrelerimi dahi şifre şifre bilen, her şifreyi birbirine ulayan ve yine çözensin. Her şeyim ayan beyan ortada. Düşüncelerimi biliyor ve dahi okuyorken, neler yapacağımı önceden görüyorken senden gizlim saklım yok Allahım.
Gaflete düştüğüm demlerde nefsimin çemberinde gidiş gelişlerime çare dilerim senden. Beni benden koru Allahım. Nefsimi ıslah eyle. Güzelliklerimi çoğalt.

Ruhumun hüsranına saadet ver Allahım..

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
[sıze=3][ı]ya müheymin..
Beni himaye eden, beni koruyup gözeten, beni her türlü beladan, fenadan alıkoyansın.
öncemi bilensin. Sonramı görensin. Kendimi bilmezken, kendimi tanımazken ruhuma varlığının adresini üfleyensin. Hücrelerimi dahi şifre şifre bilen, her şifreyi birbirine ulayan ve yine çözensin. Her şeyim ayan beyan ortada. Düşüncelerimi biliyor ve dahi okuyorken, neler yapacağımı önceden görüyorken senden gizlim saklım yok allahım.
Gaflete düştüğüm demlerde nefsimin çemberinde gidiş gelişlerime çare dilerim senden. Beni benden koru allahım. Nefsimi ıslah eyle. Güzelliklerimi çoğalt.

Ruhumun hüsranına saadet ver allahım..
[/ı][/sıze]

............amin...........

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
bugün çok sevdiğim bir ablamızı kaybettik allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.kendine o kadar teselli etmişken kendine dikkat et derken son zamanlarda kendini göremeden bu dünyada göçüp gitti:(
bu dünyanın boş olduğunu bir kere daha gördük dünya bizim olsa neye yarar sanki giderken bakalım elimize bir kefen bile geçecek mi:(
dünyada mal mülk makam dünya zevkleri peşinde koşanlar ölüm herkese bir kere daha ders olsun inşalalh.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin rabbim.
Allah hayırlı yaşlara hayırlı ömürler hayıırlı ölümler nasip etsin rabbim.

allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Inşallah.
Selametle kalın.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Her ölüm haberi aldığımda düşünürüm. Acaba ölenemi üzülsek, kalanamı ? Bilemiyorum.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Akıllı kimse, sürekli kendi nefsini sorgulayan
ve durmadan ölüm ötesi hayat için çabalayandır.
Nefsini havâsının peşinde koşturan
ve buna rağmen Allah Teâlâ’dan beklentileri olan kimseye gelince o zavallının tekidir.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
“Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayâsızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.”

Kur’ânı Kerim,16.Suresi, Nahl, Ayet,90)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"Sizi, toplama gününde, bir araya getirdiği gün işte o (gün), kimin aldandığının ortaya çıkacağı gündür. Kim Allah'a iman eder ve Salih amel işlerse (Allah) onun kötülüklerini örter ve onu içinde ebedî kalacağı, altından ırmaklar akan cennetlere koyar. Onlar orada ebedî kalırlar. İşte büyük kurtuluş budur." (Kur'ân'ı Kerim,64. Suresi, Teğabun, Ayet 9)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz!
Bize, Anne ve babamıza,
Eşimize,çoçuklarımıza,akrabalarımıza,gönül dostlarımıza ve bu yazıları okuyanlara, ailelerine ve bütün inananlara dünyada da iyilik ver,ahirette de iyilik ver ve cehennem, azabından muhafaza eyle ve bizi içi dışı bir olan iyilerle beraber kıl, cennetine dahil eyle.(AMİN)
Allah umduğumuza nail, korktuklarımızdan
emin eylesin(AMİN)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Günahları yüzünden mahkûm olur ya insan, kimse görmesin diye görüp gülmesin diye kirlenen ellerini kapatır ya yüzüne ve günlerce acıyla inim inim inler ya; vicdanından yükselen alev gibi bin sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda karanlığın gündüze yakın olduğu anda secdelere kapanıp YA RABBİM ben pişmanım, ben pişmanım EY RAHMAN diyerek geçer ya kendisinden o pişman baygınlığa sunuyorum tövbemi.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbim..

Seni sana soyluyorum, ne buyuksun...
Ne yucesin..
Ne sirsin...
Inandigimi kendi dilimde soyleyemiyorum..

T

tevbekarım

Günahları yüzünden mahkûm olur ya insan, kimse görmesin diye görüp gülmesin diye kirlenen ellerini kapatır ya yüzüne ve günlerce acıyla inim inim inler ya; vicdanından yükselen alev gibi bin sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda karanlığın gündüze yakın olduğu anda secdelere kapanıp YA RABBİM ben pişmanım, ben pişmanım EY RAHMAN diyerek geçer ya kendisinden o pişman baygınlığa sunuyorum tövbemi.

Ben Pişmanım Ey Rahman...Hemde ne çok pişmanım...Günahlarım aklıma gelince utancımdan ciğerim yanıyor...:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt