Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Birtakım melekler geceleyin, diğer birtakımı da gündüz vakti birbiri ardınca gelip sizin aranızda bulunurlar. Onlar sabah namazı ile ikindi namazında bir araya gelirler. Geceleyin aranızda kalmış olanlar Allah'ın huzuruna çıkarlar. Allah Teâlâ, kullarının halini çok iyi bildiği halde, meleklere:
-Kullarımı ne halde bıraktınız? diye sorar. Melekler:
-Onları namaz kılarken bıraktık; yanlarına da namaz kılarken varmıştık, derler."

Buhârî, Mevâkît 16, Tevhîd 23,33; Müslim, Mesâcid 210. Ayrıca bk. Nesâî, Salât 21

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbimiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini dileriz. Senden tertemiz bir hayat, dosdoğru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş istiyoruz.

Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve zenginlik istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, şirkten arınmış, tertemiz kalpler lutfeyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı ve hoşnut olsun değerli ablamız...
Bilmukabele inşallah...
Nasıl oldu ameliyat?

Amin Kardeşim,Rabbime hamdolsun,O'nun izniyle çok başarılı ve kolay geçti,zor bir operasyon olmasına rağmen hiç bir sıkıntı yaşanmadı,ve şimdide gayet iyiyim.Ağrım acım olmadı da,sadece yüzüm şiş ve morarıyor,bunun olacağıda söylendi zaten.Doktorum da işinin ehliydi, Allh Rzı olsun.
Selam ve Dua ile

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Amin Kardeşim,Rabbime hamdolsun,O'nun izniyle çok başarılı ve kolay geçti,zor bir operasyon olmasına rağmen hiç bir sıkıntı yaşanmadı,ve şimdide gayet iyiyim.Ağrım acım olmadı da,sadece yüzüm şiş ve morarıyor,bunun olacağıda söylendi zaten.Doktorum da işinin ehliydi, Allh Rzı olsun.
Selam ve Dua ile

Bizler de sevindik şükür başarılı olduğununa...
Rabbim ŞAFÎ ismiyle şifa versin inşallah...
Selam ve dUA ile...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam kardeşim
Allah razı olsun,Rabbim cümle ümmeti Muhammedin hastalarına acil şifalar ihsn etsin inşaALLAH.
Selam ve dua ile

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Teröristler meclise Alimler metrise bu nasıl adalet

_YUSUF_

Yönetici
Selam ve Dua ile
Mevlam acil şifa versin inşaAllah değerli kardeşimiz

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
384544_10150578486554348_203196464347_11692214_1213149453_n.jpg

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Bir varmış bir yokmuş
Bazen varmış bazen yokmuş,
Belki gelir belki gelmez!

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
nazar haktır..
nazar insanı mezara, deveyi kazana koyar,
ALLAH C.C.hepimizi kem gözden korusun inşaallah..
Allahü Tealaya kullukta edepten ayrılmayalım inşaallah
O'na karşı haddini aşanlardan olmayalım inşaallah! O isterse kendisine ulaştırır..Dileyen doğrdudan huzuruna çıkar..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatının lezzetını ve zevkini istersenız, hayatınızı iman ile canlandırınız, faraızle(farzlarla) ziynetlendırınız.
Ve gunahlardan ççekınmekle muhafaza ediniz!

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım, maksadım Sensin; talebim hoşnutluğundur, rızandır..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
‎Hayırlı geceler herkese..:a12: Dua eder, dua beklerim.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Rabbim cümlemizi hayırda yarışan, hayırlı kullarından eylesin.. Amiin.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yeni eve tasinma sendromu..
Ev temizliginde deterjana alerjimin ortaya cikma krizi..
Sisen ellerim..
Turkiyede biraktigimiz o sicacik ev :)

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
Yeniliğe Doğru

Her gün bir yerden göçmek
Ne iyi

Her gün bir yere
Konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan
Akmak ne hoş

Dünle beraber
Gitti cancağızım
Ne kadar söz varsa
Düne ait
Şimdi yeni şeyler
Söylemek lazım

Mevlana Celaleddin Rumi

gelmiş geçmiş en entellektüel sahsiyetlerden birisi olan Hz. Mevlana'yı saygı ve sevgi ile anıyorum..Allah'ın rahmetini ve bereketini dilerim..

www.yeniresim.com_-_Trkiye_Resimleri_-_Konya_-_Mevlana_Trbesi_Ve_Semazenler.jpg

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum canım. Hoş geldin. Uzun zamandır göremiyorduk seni..
Ben de fazla sık giremez oldum.. Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..
Rabbim seni korusun.. Hayırlı akşamlar..

hoşgeldin tekrar canım.ne demek untmak.biz ailemizi sevdiklerimizi ne zaman unutmuşuz ki şimdi unutalım değilmi.ALLAH inşallah hataya düşen tüm sevdiklerini ve hatta sevmediklerini bile iflah eder.o çok merhamöetli kimleri yanlıştan çevirmedi ki.sen kalbini ferah tut olurmu.bu arada ben evlendim 7 ay oldu.uzun süre bende gelemedim ama gerçekten bu aile çok ama çok özleniyormuş.ALLAHA emanet ol

‎Hayırlı geceler herkese..:a12: Dua eder, dua beklerim.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Rabbim cümlemizi hayırda yarışan, hayırlı kullarından eylesin.. Amiin.

evet serap ablacım evlendiğini duydum hatta leyla ablam düğününe bile gelmişti:) sizden uzak kaldım şimdi burda konuşmalarınızı görünce keşke vaktm olsada hep diplerinde olsam yine onlarla tartışıp yine onlara dert yansam diyorum :D ama iyi oldu bensiz biraz kafanızı dinlediniz. korkmayın korkmayın daha geri dnmüyorum(= hepinizi öpüyorum. şaka bi yana gerçekten burdaki anılarım tanıdıklarım hepiniz değerlisiniz. size kapanma konusunda hayırlı haberler vermek istiyorum ama neyse o da ayrı bir konu. en rahat girebileceğim zaman 2 sene sonrası sanırım. hastanede stajlara başlıcam 3. sınıfta daha çok vaktm var size :D Allah a emanet olun hepinizi öpüyorum ama selamımı alanları daha bi çok öpüyorum :p :) kendinize iyi bakın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt