Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Selamün aleyküm..
Benim bir derdim var ve nereye yazacağımıda bilemedim.Eğer yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.
Ben 1,5 yıldır süren beraberliğim vardı ve geçtiğimiz temmuz ayında beni istemeye geldiler.Sözlendik herşey güzel gidiyordu.Ama bundan 2 ay önce benden ayrılmak istediğini ve soğudunu söyledi inanmadım.Çünkü;böyle demeden 1 hafta önce,(aslında hep derdi) ''sakın beni bırakma ben seni hiç bırakmıycam'' dedi.Tamam bırakmıycam dedim ama ona çok güvendim artık gelecek planları yapıyorduk.Başta şaka yapıyor sandım ama gün geçtikçe anladım ki ciddi. Ve 1 ay boyunca resmen gururumu ayaklar altına alıp yalvardım çünkü çok seviyordum hala daha seviyorum.Ama onun hep söylediği '' istemiyorum artık anlamıyor musun'' dedi.Sabrettim abisiyle konuştum ''ne yaptığının farkında değil iyice delirdi artık sen üstüne gitme üzülme geçer'' dedi. Ama geçmedi ve ailesine söylemiş ayrıldık diye onlarda kızmışlar.Bırakcaktın madem niye kızı isdettin hayır olcak bu iş ben ALLAH'ın emrini koydum''demiş babası ve sürekli şekeri yükseliyormuş.Ben bunları ablasında öğrendim.Neyse ben bu durumu 1 ay ailemden sakladım ama sonunda kabullendim söyledim ama önce msj attım biraz beddua ettim galiba o öfkeyle. Sonra duydum ki parmaklarını metroda kapıya kıstırmış. Dkiş falan atmışlar bayağa kötüymüş. babama anlattım ''sen bilirsin boşver o zaman'' dedi. Ben belki kızar sanmıştım.Annemde ''daha geçsin takma kafana'' dedi. Beni rahatlattılar üzüntüm biraz olsun geçti. Ama ben babama söyledikten 5-10 dakika sonra onun babası aradı.Bayramınız mübarek olsun '' dedi Ayrıldığımız konusunda birşey demedi. ve anne babası hacı sonuçta çok iyi insanlar. O yüzden inanamıyorum hala böyle terbiyeli aile görgüsü ALLAH korkusu olan bir insan bunları nasıl yapabiliyor? Dönmesi için hergün ALLAH'a dua ediyorum. Ama sizce nasıl atlatabilirim bu durumu.Başkasında hiç gözüm olmadı sadece o olsun istiyorum. Ne yapabilirim sizce?

Aleyküm Selam kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun bu işler kısmet meselesi kardeşim hayırlısı olsun Allah hakkınızda ne hayırlı ise onu nasip etsin Rabbim.
Allah dua edin hayırlısı olsun diye tevbe istiğfar çekin herşeyde vardır bir hayır bazen insan üzülür birşeyler olmadı diye ama bizler hansinin hayırlı olup olmadığını bilemeyiz bizlerin hayır bildiğimiz şer şer bildiğimizde hayır olabilir herşeyi bilen gören Rabbim hepimizin hakkında ne hayırlı ise ne hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Boşyere kendinizi üzmeyin lüften herşeyin başı sağlık zaman geçtikten sonra geçer hiç bir sevgi gerçek değildir Allah sevgisinden başka Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Bizim bayramımız günahsız gecen günlerimizdir.. -Hz Ali.-

HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
sadece türkiyedeki zenginlerin zekatı hesap edilirse

türküyedeki fakirlerin hepsi ihya oluyor.

artı olarak

afrikada da ac kalmıyor.

bu demek ki zekat verilmiyor.

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim flört haramdır. 1,5 yıl boyunca zaten günah işlemişsiniz. Tevbe edin ve namahremden uzak durun. Siizle evlenmek isteyen kişi sizinle değil ailenizle iletişime geçsin. Sizin için en hayırlısı budur.

hasgül kardesim size katiliyorum... tanismadan nasil olacak diyorlar olanlar nasil oluyor rabbim nasip ederse hersey olur insallah cümlemize hayirli kismetler versin evli olanlarada huzur mutluluk versin insallah

güncenur kardesim sabret " Allah c.c. sabredenlerle beraberdir.
bol bol dua et rabbim demiyormu bana dua edin bende cevap vereyim diyor
selam ve dua ile

güncenur

Kayıtlı Kullanıcı
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.Sağolun.
Hep sabrettim,sabrediyorum da. Unutmak zor olacak ama geçecek inşallah.Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin.
Allah'a emanet olun..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
ASK sensin Ya ResulAllah (s.a.v)..
Yalnizca Sen..

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
dun bı kıtap aldım bugun bıttı ıcerıgını farklı dusunerek almıstım ısmı huzur sokagı oldugu ıcın tamamen farklı dusunrk almstım ama beynımde mılyon soru bırakt kıtap cok degerlı bı kıtap okumanızı tavsıye ederm ınsan kendını sorguluyo okudukca

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
dun bı kıtap aldım bugun bıttı ıcerıgını farklı dusunerek almıstım ısmı huzur sokagı oldugu ıcın tamamen farklı dusunrk almstım ama beynımde mılyon soru bırakt kıtap cok degerlı bı kıtap okumanızı tavsıye ederm ınsan kendını sorguluyo okudukca

MaşaAllah bu kitabı da okumayan bi ben varım herhalde tüm arkadaşlarım okudu bi ben kaldmışım ilk işim bu kitabı almak olacak inşaALLAH.. :)

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
bende arkadaslarımın ısrarı uzerıne aldım bencede okumalısınz ınsan basta bekledımı alamadım falan dıyo ama dusundukce kendınden kactını farkedıyo ve kendını sorguluyo :)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
ben emine şenlikoğlunun kitaplarını pek beğenmiyordum ama bu kitabı okuyacağım.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
yazarı emıne senlıkoglu degl ztn yanı bu kıtapta baska bı yazar ısmı var ya ben yalns kıtabı aldım yada sız basak bı kıtaptan bahsedysunuz:)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
ben emine şenlikoğlunun kitabından bahsediyordum şimdi baktım iki yazarın da aynı isim de kitabı var

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
aa olemı ben onada bakıyım ozamn bılmıyodm

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.Sağolun.
Hep sabrettim,sabrediyorum da. Unutmak zor olacak ama geçecek inşallah.Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin.
Allah'a emanet olun..

amin insallah kardesim yanindayiz biz eger bir derdin olursa bizimle paylasabilirsin

selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Kim ilim tahsil etmek için bir yola girerse, Allah o kişiye cennetin yolunu kolaylaştırır. "

Müslim, Zikr 39. Buhârî, İlim 10; Ebû Dâvûd, İlim 1; Tirmizî, Kur'ân 10, İlim 19; İbni Mâce, Mukaddime 17

ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici

Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

DUA'larınızı bekliyorum...
ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
'O sizinle beraberdir, siz kiminle berabersiniz?'

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
uzakta veya yakında , çok sevdiğimiz , gönlümüzün kıyısında olan ve belki de neler yaşadığından habersiz olduğumuz çoğu insanın dualarımıza ihtiyacı var. namazlarımızın yasinlerimizin ardından onları da gönülden dualarımaza katmak gerek!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt