Çeşm-i Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
Bu Array nedir in midir cin midir bi türlü çözemedim. kaç gündür doğum günü 
Bu Array nedir in midir cin midir bi türlü çözemedim. kaç gündür doğum günü![]()
Bu Array nedir in midir cin midir bi türlü çözemedim. kaç gündür doğum günü![]()
array : Bilgisayar programciliginda verinin n^n boyutlu bir ortamda saklanma yontemi. diye geçiyor sözlükte...:;![]()
array : Bilgisayar programciliginda verinin n^n boyutlu bir ortamda saklanma yontemi. diye geçiyor sözlükte...:;![]()
Demek ki VERİ SAKLAMA da bir problem var...![]()
cane kardesım hersey ustuste geldı dıyosundr sımdı bılıyoru tam yoluna koymsken noldu bırden dıyosndr bılıyrum sakın secde dsnda bıyere aglma gozlerın Kuran dısında harf gormesın dılın duadan baska seye donmesın Supesız her zorllugun latnda kolaylık vardır duamdasın Rabbım sana dayanma gucu vesın![]()
dun bı kıtap aldım bugun bıttı ıcerıgını farklı dusunerek almıstım ısmı huzur sokagı oldugu ıcın tamamen farklı dusunrk almstım ama beynımde mılyon soru bırakt kıtap cok degerlı bı kıtap okumanızı tavsıye ederm ınsan kendını sorguluyo okudukca
MaşaAllah bu kitabı da okumayan bi ben varım herhalde tüm arkadaşlarım okudu bi ben kaldmışım ilk işim bu kitabı almak olacak inşaALLAH..![]()