Selamün aleyküm..
Benim bir derdim var ve nereye yazacağımıda bilemedim.Eğer yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.
Ben 1,5 yıldır süren beraberliğim vardı ve geçtiğimiz temmuz ayında beni istemeye geldiler.Sözlendik herşey güzel gidiyordu.Ama bundan 2 ay önce benden ayrılmak istediğini ve soğudunu söyledi inanmadım.Çünkü;böyle demeden 1 hafta önce,(aslında hep derdi) ''sakın beni bırakma ben seni hiç bırakmıycam'' dedi.Tamam bırakmıycam dedim ama ona çok güvendim artık gelecek planları yapıyorduk.Başta şaka yapıyor sandım ama gün geçtikçe anladım ki ciddi. Ve 1 ay boyunca resmen gururumu ayaklar altına alıp yalvardım çünkü çok seviyordum hala daha seviyorum.Ama onun hep söylediği '' istemiyorum artık anlamıyor musun'' dedi.Sabrettim abisiyle konuştum ''ne yaptığının farkında değil iyice delirdi artık sen üstüne gitme üzülme geçer'' dedi. Ama geçmedi ve ailesine söylemiş ayrıldık diye onlarda kızmışlar.Bırakcaktın madem niye kızı isdettin hayır olcak bu iş ben ALLAH'ın emrini koydum''demiş babası ve sürekli şekeri yükseliyormuş.Ben bunları ablasında öğrendim.Neyse ben bu durumu 1 ay ailemden sakladım ama sonunda kabullendim söyledim ama önce msj attım biraz beddua ettim galiba o öfkeyle. Sonra duydum ki parmaklarını metroda kapıya kıstırmış. Dkiş falan atmışlar bayağa kötüymüş. babama anlattım ''sen bilirsin boşver o zaman'' dedi. Ben belki kızar sanmıştım.Annemde ''daha geçsin takma kafana'' dedi. Beni rahatlattılar üzüntüm biraz olsun geçti. Ama ben babama söyledikten 5-10 dakika sonra onun babası aradı.Bayramınız mübarek olsun '' dedi Ayrıldığımız konusunda birşey demedi. ve anne babası hacı sonuçta çok iyi insanlar. O yüzden inanamıyorum hala böyle terbiyeli aile görgüsü ALLAH korkusu olan bir insan bunları nasıl yapabiliyor? Dönmesi için hergün ALLAH'a dua ediyorum. Ama sizce nasıl atlatabilirim bu durumu.Başkasında hiç gözüm olmadı sadece o olsun istiyorum. Ne yapabilirim sizce?