T
tevbekarım
Spiker Sorar; Müslüman Olunca Hayatınızda Ne Değişti? Yazarın Cevabı güzel ; Artık Cennete Girebilme Şansım Var 
Yeni Yasin Süresi kardeşliğinde listede olan kardeşlerim niyetleri olmayanlar niyetlerini yazarlarmı lütfen hep beraber iştiraklarinizi bekliyoruz kardeşlerim.
arzu74
f.başak
tevbekarım
ayse64
melek4545
Allah kabul etsin.
Selamun Aleyküm;
Bu sitede bir çok faydalı şeyler öğrendim ve hayatım değişti ALLAH (C.C) bu siteyi kuranlardan razı olsun..
Ben dinimi tamamen en güzel şekilde her şeyiyle öğrenmek istiyorum " Ömer Nasuhi BİLMEN ' in Büyük İslam İlmihalini okuyorum ve dinimiz adına başka kitaplar da peki ben dinimizi en güzel doğru biçimde nasıl öğrenebilirim okuduğum tek ilmihal yeterli kalmayacaktır sanırım...
Yardımcı olabilir misiniz ?
neden sIKIliyorsun kardesim ?Çok sıkılıyorum.
Çok sıkılıyorum.
AleykümSelamSelamun Aleyküm;
Bu sitede bir çok faydalı şeyler öğrendim ve hayatım değişti ALLAH (C.C) bu siteyi kuranlardan razı olsun..
Ben dinimi tamamen en güzel şekilde her şeyiyle öğrenmek istiyorum " Ömer Nasuhi BİLMEN ' in Büyük İslam İlmihalini okuyorum ve dinimiz adına başka kitaplar da peki ben dinimizi en güzel doğru biçimde nasıl öğrenebilirim okuduğum tek ilmihal yeterli kalmayacaktır sanırım...
Yardımcı olabilir misiniz ?
leyla ablacım Allah hizmetlerinizi daim eylesin yaptığınız dualar vesile olduğunuz hayırlar için Rabbim razı olsun sevdiği razı olduğu kullarının arasına katsın inşaallah...en kısa zamanda niyeti yazıp bende yasin okumalarına katılacağım Allah ın izniyle....selam ve dua ile..