Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH şifa versin kardeşimize merve kardeşim :)

Ya Şafi

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm ;
Ben dün saat 15,00 gibi ( 500 Yasin-i Şerif okunacak ama.... ) adı başlıklı bir konu açtım ve konuyuda şöyle özetleyeyim,eğerli Büyüklerim,Kardeşlerim;
Bizim mahallemizde bayramda dedsiyle teravih namazına giderken kaza geçiren ve bir ay sonra ameliyat olacak 16 yaşında bi kardeşimiz var , kardeşimizin malesef bu feci trafik kazasında kalınbağırsakları tamamen o kazanın etkisi ile dışarı fırlamış ve kalçaları kırılmış ve tedavi edilecekmiş..
Geçen annem ziyaretine gitmiş,evin bir köşesine yatak hazırlamışlar yatıyormuş annem gelince doğrulmaya çalışmış,ağlamaklı bir halde ' Teyzecim ben bir kaza geçirdim ,ALLAHA şükür yaşıyorum fakat zor bir ameliyata gireceğim benim içinde bir Yasin-i Şerif okurmusunuz' demiş..
Çevredeki komşularımızda okuyacaklar inşallah okuyabilenler..
Benimde aklıma 2. bir ailem olarak gördüğüm siz geldiniz,yardım edebilirmiyizz,elimizden geldiğince?
Bu şekilde paylaştım....
21 kişi tarafından bakılmış fakat hiç okurum kardeşim yada ALLAH şifa versin gibi hiç bir şey yazılmamış,bende buna çok üzüldüm kardeşlerim,büyüklerim açıkcası.
Çünkü o çocuğun yerinde biz de olabilirdik,RABBİM bizide bu şekilde sınıyabilirdi diye düşünüyorum..
Belki de paylaştığımı gördükten snra okuyup yazan olacaktır,öyle umut ediyorum ama üzülmedim değil,o hasta kardeşimiz için..
Selam ve dua ile..
ben okurum kardesim nekdar bilmiyorum ama okurum insallah rabbim acil sifalra versin insalah

_YUSUF_

Yönetici
Selamun Aleyküm ;
Ben dün saat 15,00 gibi ( 500 Yasin-i Şerif okunacak ama.... ) adı başlıklı bir konu açtım ve konuyuda şöyle özetleyeyim,eğerli Büyüklerim,Kardeşlerim;
Bizim mahallemizde bayramda dedsiyle teravih namazına giderken kaza geçiren ve bir ay sonra ameliyat olacak 16 yaşında bi kardeşimiz var , kardeşimizin malesef bu feci trafik kazasında kalınbağırsakları tamamen o kazanın etkisi ile dışarı fırlamış ve kalçaları kırılmış ve tedavi edilecekmiş..
Geçen annem ziyaretine gitmiş,evin bir köşesine yatak hazırlamışlar yatıyormuş annem gelince doğrulmaya çalışmış,ağlamaklı bir halde ' Teyzecim ben bir kaza geçirdim ,ALLAHA şükür yaşıyorum fakat zor bir ameliyata gireceğim benim içinde bir Yasin-i Şerif okurmusunuz' demiş..
Benimde aklıma 2. bir ailem olarak gördüğüm siz geldiniz,yardım edebilirmiyizz,elimizden geldiğince?
Bu şekilde paylaştım....
21 kişi tarafından bakılmış fakat hiç okurum kardeşim yada ALLAH şifa versin gibi hiç bir şey yazılmamış,bende buna çok üzüldüm kardeşlerim,büyüklerim açıkcası.
Çünkü o çocuğun yerinde biz de olabilirdik,RABBİM bizide bu şekilde sınıyabilirdi diye düşünüyorum..
Belki de paylaştığımı gördükten snra okuyup yazan olacaktır,öyle umut ediyorum ama üzülmedim değil,o hasta kardeşimiz için..
Selam ve dua ile..
Allah şifa versin komşunuza inşaAllah
Derdide veren şifayıda verecek olan ancak odur.
Hayırla kalın

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin komşunuza inşaAllah
Derdide veren şifayıda verecek olan ancak odur.
Hayırla kalın
Selamun Aleyküm ;
Allah razı olsun inşallah..
Dediğiniz gb derdi de şifayıda veren ancak O'dur.
Sizde hayırla kalın inşallah..
Allah yar ve yardımcımız olsun..
Dualarım sizinle.
Allaha emanet olun..

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
ben okurum kardesim nekdar bilmiyorum ama okurum insallah rabbim acil sifalra versin insalah
Kardeşim çok sağol Allah razı olsun 1 tane okumak yeterliymiş hani dedim 1 den fazla okuyalım ama 1 tane okumamızında ona göre sevabı varmış..
Kardeşim gerçekten mutlu oldum. Yusuf,İbra ve senden gerçekten Allah razı olsun.
Çok mtlu oldum :)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH şifa versin kardeşim..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Sende insan ve toplum, sende temel ve bina;
Ne getirdin, götürdün, bildirdinse amenna!…

Necip Fazıl Kısakürek

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Biri Sana Sırtını Döndüğünde Üzülme, Hatta Sevin. Çünkü Dostunla Düşmanını Ayırt Etmiş Olursun.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Dağlara çıkıp buğday dağıtın, Müslüman bir ülkede aç kuş kaldı demesinler!

Hz.
Ömer

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bugün inşallah hayırlısıyla okullarımız açılıyor. eğitime kendilerini adamış öğretmenlerimize, o eğitim yuvalarında okuyan kardeşlerimize ve yavrularımıza, özellikle okullarına henüz yeni başlayan sevimli evlatlerımıza başarılar diliyorum güzel bir eğitim yılı geçmesi dileklerimle ALLAHA emanet olun

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
....Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
Uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını!

ALLAH kuluna kâfi değil mi?

(Zümer/36)

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm;
Ben çok çaresiz bi halde kaldım,daha doğrusu ben ve arkadaşlarım...
Sağlık meslek lisesine gidiyorum,ve geçen sene en önemli dersimize emeklisini almış,yaşı hayli ilerlemiş bir bayan öğretmenimiz girdi.Ve dersine elimizden gelince çalıştık ama evet oda anlattı ama yeterli değildi ve birde 2 derste 10 sayfa 3-4 konu bitiden öğretmenimiz o gün müfettiş geldiğinde 2 derste 1 konu işledik ve o konu çok iyi anlaşıldı.
Müdürümüze konudun buhsettik ve kendileride memnun olmadıklarını,bu konunun farkında olduklarını söylediler ama bu sene yine en önemli dersimize o öğretmenimizi vermişler, Duyunca ağlasammı,sinirlensemmi bilemedim kısaca ne yapacağımı bilmiyorum :(

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardimcin olsun kardesim sabret kardesim rabbim bir kapi acaacaktir sana insallah selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bugün inşallah hayırlısıyla okullarımız açılıyor. eğitime kendilerini adamış öğretmenlerimize, o eğitim yuvalarında okuyan kardeşlerimize ve yavrularımıza, özellikle okullarına henüz yeni başlayan sevimli evlatlerımıza başarılar diliyorum güzel bir eğitim yılı geçmesi dileklerimle ALLAHA emanet olun

Aleykum selama ablacımm.. Nerelerdesin? Çok özledim ben seniiii..
Uzun zaman oldu foruma girmiyorsun.. İyisindir inşaallah..
İnşaallah herşey yolundadır.. Kendine iyi bak. Rabbime emanetsin..
:H

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm ;
Bu şekilde paylaştım....
Selam ve dua ile
..

Ve aleykum selam kardeşim.. Rabbim acil şifalar versin kardeşimize.. Dua edelim inşaallah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ali İbnu'l-Huseyn, Ebu Hureyre radıyallahu anh'tan naklediyor:
"Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Kişinin mâlâyâni şeyleri terki İslâm'ının güzelliğinden ileri gelir."
Tirmizi, Zühd 11, (2318, 2319); Muvatta, Hüsnü'l-Hulk 3. (2, 903).

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım sen benım önüme hayırlısını koy ne kadar hayır desemde hayırlı olanı önüme koy ....

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Belki Yüzüm Yok Gelmeye.

Ama başka Yerim Yok Gitmeye.

Kalbimde Ki Sonsuz Sevgimle; Gelsem Beni Affeder Misin ALLAHIM..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt