Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Ayşe Kardeşim ;
Bir şey danışacağım? Bende ezberlemek istiyorum fakat nasıl başlayacağımı,nasıl davranacağımı önce anlamlarınımı..
Kısaca ne yapacağımı bilemedim,sen nasıl ezberlemeye başladın..

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Ayşe Kardeşim ;
Bir şey danışacağım? Bende ezberlemek istiyorum fakat nasıl başlayacağımı,nasıl davranacağımı önce anlamlarınımı..

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
ben önce esma-ül hüsna ile basliyacagim daha sonra anlamlarini ögrencegim sonra kagidin ön tarafina esma-ül hüsnayi yazacagim arka tarafinada anlamini öyle her gün okuyacagim unutmayim diye insallah her gün 5 tane ezberliyecegim

suda

Kayıtlı Kullanıcı
benim iki tane sıkıntım vardı birincisini atlattım ikincini henüz atllatamadım hemde ikimcisi daha önemli

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç Hata Yapmayan İnsan, Hiç Bir Şey Yapmayan İnsandır Ve Hayatta En Büyük Hata, Kendini Hatasız Sanmaktır ''

Yunus Emre...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Adam, eger adam degilse ve gavur parasıyla beş para etmez diyorsan zarar et kardeşim, 10 kuruş ver kovala gitsin...

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
benim iki tane sıkıntım vardı birincisini atlattım ikincini henüz atllatamadım hemde ikimcisi daha önemli
Selamun Aleyküm Ablacım;
Yardımcı olabileceğimiz bişey mi ?
İnşallah sıkıntılarınız için ben dua edeceğim size...
Yardımcı olabileceğimiz bir şeyse anlat ablacım,biz bir aile sayılırız. :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Ayşe Kardeşim ;

ben önce esma-ül hüsna ile basliyacagim daha sonra anlamlarini ögrencegim sonra kagidin ön tarafina esma-ül hüsnayi yazacagim arka tarafinada anlamini öyle her gün okuyacagim unutmayim diye insallah her gün 5 tane ezberliyecegim

Es selamu aleykum kardeşlerim..
Biz sitedeki kardeşlerimizle birlikte, Zümra ablamızın vesilesi ile,bundan 2 sene önce ezberlemiştik elhamdülillah..
Günde 3 er tane, anlamlarıyla birlikte ezberliyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Linkini size veriyim. İsterseniz bir inceleyip bakın.. Rabbim yardımcınız olsun.. Zihin açıklığı versin..

http://forum.islamiyet.gen.tr/esmau...lemek-isteyenler-bana-katilir-misiniz-38.html

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Başım çığlıklı çocuk, onu nasıl avutsam ? Ne yapsam da ölümü bir saatcik unutsam ? . .
[ Necip Fazıl Kısakürek ]

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum kardeşlerim..
Biz sitedeki kardeşlerimizle birlikte, Zümra ablamızın vesilesi ile,bundan 2 sene önce ezberlemiştik elhamdülillah..
Günde 3 er tane, anlamlarıyla birlikte ezberliyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Linkini size veriyim. İsterseniz bir inceleyip bakın.. Rabbim yardımcınız olsun.. Zihin açıklığı versin..

http://forum.islamiyet.gen.tr/esmau...lemek-isteyenler-bana-katilir-misiniz-38.html

allah razi olsun kardesim selam ve dua ile

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm ;
Ben dün saat 15,00 gibi ( 500 Yasin-i Şerif okunacak ama.... ) adı başlıklı bir konu açtım ve konuyuda şöyle özetleyeyim,eğerli Büyüklerim,Kardeşlerim;
Bizim mahallemizde bayramda dedsiyle teravih namazına giderken kaza geçiren ve bir ay sonra ameliyat olacak 16 yaşında bi kardeşimiz var , kardeşimizin malesef bu feci trafik kazasında kalınbağırsakları tamamen o kazanın etkisi ile dışarı fırlamış ve kalçaları kırılmış ve tedavi edilecekmiş..
Geçen annem ziyaretine gitmiş,evin bir köşesine yatak hazırlamışlar yatıyormuş annem gelince doğrulmaya çalışmış,ağlamaklı bir halde ' Teyzecim ben bir kaza geçirdim ,ALLAHA şükür yaşıyorum fakat zor bir ameliyata gireceğim benim içinde bir Yasin-i Şerif okurmusunuz' demiş..
Çevredeki komşularımızda okuyacaklar inşallah okuyabilenler..
Benimde aklıma 2. bir ailem olarak gördüğüm siz geldiniz,yardım edebilirmiyizz,elimizden geldiğince?
Bu şekilde paylaştım....
21 kişi tarafından bakılmış fakat hiç okurum kardeşim yada ALLAH şifa versin gibi hiç bir şey yazılmamış,bende buna çok üzüldüm kardeşlerim,büyüklerim açıkcası.
Çünkü o çocuğun yerinde biz de olabilirdik,RABBİM bizide bu şekilde sınıyabilirdi diye düşünüyorum..
Belki de paylaştığımı gördükten snra okuyup yazan olacaktır,öyle umut ediyorum ama üzülmedim değil,o hasta kardeşimiz için..
Selam ve dua ile..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Çoookkk sınırlıyım Aglasam rahatlarmıyım..........!!!!!!!

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Yüzüme Karşı Yapılan "Sahte" Bir Gülücük Yerine Yüzüme Karşı Gösterilen Gerçek Bir "Nefret" i Tercih Ederim ..!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt