Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

T

tevbekarım

Aleyna ve aleykümselam kardeşim hoşsefa getirdin.dua et inşallah benim kızımda devamını getirsin şimdi 7 yaşında kuran kursuna gönderiyorum 3-4 gündür gidiyor hoca karışık soruyor diye bugün gitmemiş bakalım sevdirmeye çalışacaz sende dua et inşallah ablası

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyna ve aleykümselam kardeşim hoşsefa getirdin.dua et inşallah benim kızımda devamını getirsin şimdi 7 yaşında kuran kursuna gönderiyorum 3-4 gündür gidiyor hoca karışık soruyor diye bugün gitmemiş bakalım sevdirmeye çalışacaz sende dua et inşallah ablası

Ay canım benim inşallah sever kursunu. Biz de sevdirmeye çalışıyoruz miniklerimize. Karışık sormak zorunlu ne yapalım yoksa Kuran'da çok takılıyorlar. Tam zamanında göndermişsiniz. Yaşı ilerleyince ergenliğin getirdiği sebeplerden dolayı da kursu falan gözü görmezdi. Böyle küçük yaşlarda islamı yaşayan bireylerin arasına girmesi onun için en iyisi.

C

Camkenarı

Aklını Başına Al Da, Fanî Olan Bu Dünya Zindanında Kimseden Vefa Arama!

Bu Dünyanın Vefası Bile Vefasızdır..

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
"Andolsun, biz bu Kur'an'da insanlar için her türlü misali değişik şekillerde açıkladık. Fakat insan tartışmaya her şeyden daha çok düşkündür." Kehf suresi. (54)
Allahim sahtekar tartismaci insanlarin serrinden sana siginirim. Amin

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=3][ı]aleyna ve aleykümselam kardeşim hoşsefa getirdin.dua et inşallah benim kızımda devamını getirsin şimdi 7 yaşında kuran kursuna gönderiyorum 3-4 gündür gidiyor hoca karışık soruyor diye bugün gitmemiş bakalım sevdirmeye çalışacaz sende dua et inşallah ablası[/ı][/sıze]

dualarımız kızınla allahın izniyle.......
Allaha emanet ol.selametle kal.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Mavci hocamı arıyorum?
Gören bilen varmı?
Allaha emanet olun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
EL ALİYY:

Ya Aliyy ismini zikreden kişi hor görülmez, onu gören herkez sever, sayar. Sözü dinlenir. Ahlakı düzelir, hikmetli konuşur. Kısmeti açılır, kötü huylarını bırakır.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdulillah mizanı doldurur, Sübhanallah ve Elhamdulillah sözleri göklerle ve yer arasını doldurur.” (Müslim; Kitabu’t-Tahare.)

ayhanD

Kayıtlı Kullanıcı
Dövene elsiz gerek,
Sövene dilsiz gerek

Yunus Emre

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Mavci hocamı arıyorum?
Gören bilen varmı?
Allaha emanet olun.
Canım Mavci kardeşimiz şu anda yoğun işleriyle ilgili yakında aramızda olur inşallah.Allah kolaylıklar nasip etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
2190 İhlas Süresi kaldı yarın akşama kadar yardım edebilirmisiniz kardeşlerim Allah okuyan okumayan bütün kardeşlerimizden razı olsun inşallah.Allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hayırlı perşembeler...
Çevremde yeterince tartışma birbirini kırıcı olaylar oluyor zaten
sığınmak huzur bulmak için geliyorum İSLAMİYET.GEN.TR ye
ve yıllardır çizgisini bozmadı bende severek mutlu olarak okuyordum
fakat son zamanlardaki tartışmalar hiç hoş degil
o kelimeler ne öyle...
Ben burdan gitmek istemiyorum ve bu konudaki içinden geleni paylaş konusunda da böyle yorumlar görmek istemiyorum
şikayet nasıl ediliyor baktım ama bulamadım....modları bulmaya çalışıyorum
İSTEMİYORUM BU TARZ KONULAR...İLLA OLUCAKSA BAAŞKA BAŞLIK ALTINDA OLSUN VE BEN O KONUYA GİRMEM OKUMAM.

Modlar maalesef her zaman sitede bulunamıyor kardeşim herkesin kendine göre birtakım sorunları var burda hepimiz kocaman bir aileyiz her zaman belirttiğim gibi her zaman herkes aynı düşünceye aynı görüşe aynı dış görünüşe sahip olmayabilir ama hiç bir zaman kimse saygıyı elden bırakmamalıdır hepimiz din kardeşiz birbirimizi incitmeye kötü laf söylemeye ne gerek var hele bu mübarek günde Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikayiyle yapmak bu dünyada ve ahirette Alalh'ın sevdiği razı oldğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.Tartışma ortamlarını görünce bende çok üzülüyorum bizler burda hayırlı birşeyler öğrenmek ve paylaşmak ve Allah rızası için burdayız eğer Allah rızası için birşeyle yapabiliyorsak ne mutlu bizlere siz üzerinize alınmayın kardeşim modları bulamadım deyince bende düşüncelerimi paylaşmak istedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır:(
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım bana kitap dolu bir evle çiçek dolu bir bahçe ver.

Amin

Cumanız mübarek olsun..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Kötünün şerrinden ALLAH a şığınırım

Çünkü şıgınılacak en güzel yer onun yanıdır..

cumanız mübarek olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt