Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sana şükürler olsun yarabbim
içimde huzur var
allahım sana şükürler olsun yarabbim
beni bu huzurdan alma allahım
allahım sen herkese bana verdigin gibi ferahlık ihsan eyle...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Hz. Ömer r.a. Übey b. Ka'b'a r.a. takvanın nasıl olduğunu sorar.

O da "hiç dikenli bir yoldan yürüdün mü?" der.

"Evet yürüdüm" diyen Hz. Ömer'e "peki ne yaptın?" diye sorar.
hz.Ömer "Paçalarımı sıvadım elbisemi topladım ve dikenlerin bana zarar vermemesi için bütün dikkatimi sarf ettim" cevabını verir Ömer r.a.

bunun üzerine übey bin ka'b (r.a) "işte takva budur!" diye cevaplar..

İbn-i kesir,tefsiru'l-Kur'ani'l-Azim

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim... Okunan ezanlar hürmetine, bizlerin ve cümle mümin kardeşlerimin dualarını kabul eyle.. Amiin..

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Cok tesekkur ederim.YUCE REBBIM huzurunu hec eksik etmesin.Ben Azeriyim.sozlerimde yanlislik olsa kusura bakma.Yusuf kardesim,teklifin tam yerine dusdu,su an oylesine mutsuz oylesine caresiz huzursuzum ki,sizin kimi arkadaslarin dualarina coook cok ihti yacim var.Bu siteye yeni uye olmusum hec arkadasim yok,sennen rica etsem bana ve 2 cocuuma arkadaslarindan dua istermisin. ALLAH DAIM YARDIMCIN OLSUN IS HAYATINDA AILENDE HEP MUTLU OLASIN

selamünaleyküm bacım.xoş gəlmisiniz.mən də Azərbaycanlıyam.uzun zamandır bu forumdayam.çox gözəl qəlbli insanlar var burda maşallah.Allah hamısından razı olsun.sizin üçün də dua edəcəm.Allah köməyiniz olsun inşallah

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH ım..

Her fena insanın kötülüğünden ve her kötü adamın şerrinden sana sığınrım...

Amin Amin Amin..

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Dün foruma giremedim kardeşlerim.Bütün müslüman aleminin Berat Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.Umarım dün gece edilen tüm dualar kabul olur.

C

Camkenarı

ALLAH rızası için burada olanlarla.. Tribün için burada olanları karıştırmayın...

_YUSUF_

Yönetici
...............

Bir yada birkaç kişinin kötü olması herkesi kötü etmez..

Allah Celle Celaluhu rızası için

Mesajlarınıza dikkat ediniz.

Bu adamlar sizin okuduğunuz ve kabul ettiğiniz tarikatçı tasavvufçu cahillerin kitaplarından besleniyorlar.Yani aynı ağaçtan besleniyorsunuz..Bunlar sapıklığın yanına sapkınlık eklediler sadece.

Şeyhleri ilahlaştırmakta zirve noktası bu olsa gerek...Boşuna ehlisünnet uleması demiyor tasavvufçular şeyhlerini ilah ediniyorlar diye
Birkaç sapık tasavvuf kolunun olmasıda tasavvufu sapık yapmaz düşüncelerinizi genele yakıştırmayın hata ediyorsunuz

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Yusuf ve berat gönüldaş kardeşlerimden Allahcc razı olsun...
Benim de bu şahsa anlatmak istediğim buydu...
Ama yıllardır şartlanmış bir şekilde sapık Vahabi anlayışıyla tertemiz tasavvufa çatıyor...
Allahcc, ıslah eylesin...
Yüzyıllardır bu tasavvuf erbabı İslamı yeryüzüne yaymışlar,büyük fedakarlıklar göstermişler...
İmam-ı Nakşıbendi,İmam-ı Rabbani,Abdülkadir-i Geylani,Hazreti Meylana,Akşemsettin Hazretleri vs vs,Allahcc onlardan razı olsun...
Bu Sapık Vahabi tayfası,İngiliz ajanlığı yaparak Müslümanlara saldırmaktan başka ne yaptılarki...
Allahcc bu vahabilerin şerrinden bütün Ehl-i Sünnet Vel Cemaati korusun inşaALLAH...
Ey Vahabiler,siz bu Allah dostlarının tırnağı değilsiniz...
Vesselam...

suda

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün bir şeye canım sıkkındı ve yeğenim giderken onu öpmedim içim cız etti çok pişmanım çocuklar melek biliyorum

C

Camkenarı

Hepimizin bu Dünya'da yaptıkları ne içindir? Rahman Rızası değilmidir. O halde hepimiz birbirimizi ALLAH için sevmeliyiz. Birbirimizi kırmamalı ve kötü sözler söylememeliyiz. Gereksiz konuşmamalıyız. ALLAH C.C. Şüphe yok ki her yaptğımız işten haberdardır. Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Nebî sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Allah'a ve âhiret gününe inanan, ya hayır söylesin ya da sussun.

(Buhârî, Edeb 31, 85, Rikak 23; Müslim, Îmân 74, Lukata 14.)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Yüzde ısrar etme doksan da olur Insan dediğinde noksan da olur Sakin büyüklenme elde neler var Bir ben varım deme yoksan da olur Hz. MEVLANA

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım şu ana kadar yapmış olduğum bundan sonra yapacağım gizlediğim ve açığa vurduğum haddi aşarak işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahları affeyle. Öne geçirende Sen geride bırakanda Sen rio Sen den başka ilah yoktur. (müslim müsafirin buhari)

C

Camkenarı

Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim, Dünya öküzün üstünde derler ama, Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim. . . !

üstadı saygıyla anıyorum..

C

Camkenarı

Hiçbir neden yokken, yada biz bilmezken tepemiz atmış ve konuşmuşuzdur... Onca neden varken ve tam sırası gelmişken hiçbirşey yapmamış ve susmuşuzdur... Aynı anda aynı sessiz geceye içim sıkılıyor demişizdir.. Aynı sabaha uyanırken kim bilir aynı düşü görmüşüzdür... OLAMAZ MI ?? OLABİLİR...

C

Camkenarı

Öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir alemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her halimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bu güne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz ya Rabbi! Şu mübarek gece hürmetine Bizleri bağışla Allah'ım..

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım şu ana kadar yapmış olduğum bundan sonra yapacağım gizlediğim ve açığa vurduğum haddi aşarak işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahları affeyle. Öne geçirende Sen geride bırakanda Sen rio Sen den başka ilah yoktur. (müslim müsafirin buhari)

hoşgeldiniz sefalar getirdiniizz :)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşbulduk çeşm-i bülbül şehadet gülü abla sen misin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt