Cok tesekkur ederim.YUCE REBBIM huzurunu hec eksik etmesin.Ben Azeriyim.sozlerimde yanlislik olsa kusura bakma.Yusuf kardesim,teklifin tam yerine dusdu,su an oylesine mutsuz oylesine caresiz huzursuzum ki,sizin kimi arkadaslarin dualarina coook cok ihti yacim var.Bu siteye yeni uye olmusum hec arkadasim yok,sennen rica etsem bana ve 2 cocuuma arkadaslarindan dua istermisin. ALLAH DAIM YARDIMCIN OLSUN IS HAYATINDA AILENDE HEP MUTLU OLASIN
...............
Bir yada birkaç kişinin kötü olması herkesi kötü etmez..
Allah Celle Celaluhu rızası için
Mesajlarınıza dikkat ediniz.
Birkaç sapık tasavvuf kolunun olmasıda tasavvufu sapık yapmaz düşüncelerinizi genele yakıştırmayın hata ediyorsunuzBu adamlar sizin okuduğunuz ve kabul ettiğiniz tarikatçı tasavvufçu cahillerin kitaplarından besleniyorlar.Yani aynı ağaçtan besleniyorsunuz..Bunlar sapıklığın yanına sapkınlık eklediler sadece.
Şeyhleri ilahlaştırmakta zirve noktası bu olsa gerek...Boşuna ehlisünnet uleması demiyor tasavvufçular şeyhlerini ilah ediniyorlar diye
Yüzde ısrar etme doksan da olur Insan dediğinde noksan da olur Sakin büyüklenme elde neler var Bir ben varım deme yoksan da olur Hz. MEVLANA
Allah'ım şu ana kadar yapmış olduğum bundan sonra yapacağım gizlediğim ve açığa vurduğum haddi aşarak işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahları affeyle. Öne geçirende Sen geride bırakanda Sen rio Sen den başka ilah yoktur. (müslim müsafirin buhari)