Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Şeyhleri ilahlaştırmakta zirve noktası bu olsa gerek...Boşuna ehlisünnet uleması demiyor tasavvufçular şeyhlerini ilah ediniyorlar diye
Kimmiş bu anlattığın ulema,söyle biz de bilelim ey Vahabi...
Vahabi Suud Krallığından olmasın bu zevat...
Ehl-i Sünnete kurban ol...
Ehl-i Sünnet düşmanı seni...
Hiçbir evliya kendini Allah yerine koymaz...
Çatal dilli Vahabi seni...
ALLAH DOSTLARINA ÇATAN İFLAH OLMAZ...
İFTİRA ETME...
İFTİRAN SANA DÖNER DE,İFTİRA ÇAMURUNDA BOĞULURSUN

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Kuran ve Sünnetin şaşmaz bekçileri evliyalarımızdır...
ONLAR ALLAH VE RESUL DOSTLARIDIR...
SENİN GİTTİĞİN VAHABİLİK YOLU İSE İNGİLİZ AJANLARININ KURDUĞU SAPIK YOLDUR...
KADİRİ,RUFAİ,NAKŞİLER ÜMMETİN YÜZAKLARIDIR...
EHL-İ SÜNNETDİRLER,4 HAK MEZHEPİ SAVUNURLAR...
5.MEZHEP BATIL MEZHEP OLAN SAPIK VAHABİLİK YOLUDUR..

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
vay be... yanaklarına orasına burasına Şiş soklanları Ümmetin yüz hakı olarak gösterdin ya daha ne diyelim... Allah hidayet versin.
Evliyalar ancak Allah'a ve Rasülüne iman edip takva sahibi olanlardır...Orasına burasına şiş sokan müritlerini erkek kadın demeden badeleyenler anca şeytanın evliyasıdır(dostudur)...
Kız ve erkek çocuklarımızı Ya Rabbi sen bunların şerlerinden koru...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc,yolumuzu leklelemeye çalışan ahlaksızların da,bu ahlaksızları fırsat bilip Vahabilik propagandası maksadıyla İSLAMA-EHL-İ SÜNNETE-TASAVVUFA çatlanların da belasını versin,vermişte...
Sen İslam düşmanlarıyla aynı safta İslama saldırmaya devam et...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Abi ilk defa rasliyorum boyle birseye bir tek ben mi duyuyorum anlamadim ki kimse mi bir sey demez.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
bir kaç yorum bile insanı rahatlatıyor :)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı perşembeler...
Çevremde yeterince tartışma birbirini kırıcı olaylar oluyor zaten
sığınmak huzur bulmak için geliyorum İSLAMİYET.GEN.TR ye
ve yıllardır çizgisini bozmadı bende severek mutlu olarak okuyordum
fakat son zamanlardaki tartışmalar hiç hoş degil
o kelimeler ne öyle...
Ben burdan gitmek istemiyorum ve bu konudaki içinden geleni paylaş konusunda da böyle yorumlar görmek istemiyorum
şikayet nasıl ediliyor baktım ama bulamadım....modları bulmaya çalışıyorum
İSTEMİYORUM BU TARZ KONULAR...İLLA OLUCAKSA BAAŞKA BAŞLIK ALTINDA OLSUN VE BEN O KONUYA GİRMEM OKUMAM.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Güçlü mümin, Allah katında güçsüz müminden daha sevimli ve hayırlıdır. Aslında her ikisinde de hayır vardır.
Sana faydalı olacak şeye karşı hırslı ol! Allahtan yardım dile ve acze düşme!
Başına bir şey gelirse, sakın şöyle deme: "Eğer şunu yapsaydım şöyle olurdu."
Fakat şöyle de: "Allah takdir etti ve dilediğini yaptı."
Çünkü, "Keşke" türünden sözler şeytan işidir."

Ebû Hureyre radıyallahu anh. (Müslim)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Duyduğum, dokunduğum, gördüğüm, tattığım, kokladığım için var bu dünya. Farkında olduğum için. Kendim yazdım, kendim oynadım en başından beri. O yüzden ki bir dünya yarattım, roller verdim sahnedekilere. Sevdim; sevgilim, paylaştım; dostum dedim. ...En derinimde hissettim; annem, kızdım da kıyamadım; babam dedim. Geçer dediklerimi geçirdim. Biter dediklerimi bitirdim. Nefret ettiklerimi sildim, geçtim. Gün oldu; silkindim, yeter dedim. Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz. Bu nasıl bir cüret ki; bir başka hayata müdahil olma, Umarsızca sorgulama, pervasızca yargılama hakkını bulur insan kendinde. Haddinizi aşmayın ey faniler. Ben yok olmayı kabullenirken, Kar taneleri mütemadiyen ayak izlerimi kapatmaktayken, Güneş bile her gün batarken, sizdeki ne arsızlıktır; Silinmeyi dahi kabul edemiyorsunuz bir başka faninin zihninden. Mezarlıklar, kendini vazgeçilmez sananlarla doluyken, Yerin üstündeki bu şatafat da neyin nesi oluyor acep? Uğraştırmayın da dağılın hadi. Dağılın ve gidin, ama bilin. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım da vardır lakin lafa bakarım laf mı adama bakarım adam mı diye.

Mevlana ..

Bereketli huzurlu bol kazançlı birgün olsun inşaALLAH

T

tevbekarım

Tevbekarım canım Yasin süresi kardeşliği sıra sende ben niyetini kendime göre yazdım yine bir bakarmsıın eklemek istediğin birşey varsa Allah kabul etsin.
Rana canım daha sonra sende sıra sende niyetini yazarmısın Allah kabul etsin.Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inşallah hayırlı geceler.

Leyla kardeşim Allah razı olsun hatırlattığın için şimdi konuya bakacağım inşallah.

cennettalibi

Kayıtlı Kullanıcı
evet şuanda ceza evinde tavhid gülleri dualrımızı bekliyor onlara dua etmeyi unutmayalım

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm değerli kardeşim

Esselamu aleyküm değerli kardeşim

Hayırlı perşembeler...
Çevremde yeterince tartışma birbirini kırıcı olaylar oluyor zaten
sığınmak huzur bulmak için geliyorum İSLAMİYET.GEN.TR ye
ve yıllardır çizgisini bozmadı bende severek mutlu olarak okuyordum
fakat son zamanlardaki tartışmalar hiç hoş degil
o kelimeler ne öyle...
Ben burdan gitmek istemiyorum ve bu konudaki içinden geleni paylaş konusunda da böyle yorumlar görmek istemiyorum
şikayet nasıl ediliyor baktım ama bulamadım....modları bulmaya çalışıyorum
İSTEMİYORUM BU TARZ KONULAR...İLLA OLUCAKSA BAAŞKA BAŞLIK ALTINDA OLSUN VE BEN O KONUYA GİRMEM OKUMAM.

Sizden gelen uyarılar bize ulaşıyor hamd olsun...

Siz değerli kardeşlerimizi kazanmak ,burdaki paylaşımları en güzel seviyeye getirebilmek,İslamın emirleri ve ahlakı ne emrediyor ise onu yapabilmektir amacımız...

Bizler o an olamasakta burda...Foruma girildiğinde ilk işimiz düzeni korumak,gerekeni yapmak oluyor...

Gereksiz-hakaret içerikli-argo kelimeler doldu mesajlar "haklı dahi olsa şahıslar" siliniyor..

Haklılık argo yada küfürlü konuşmayı gerektirmez - hele ki İSLAM için toplanılan bir yerde....Haklılığınızı
sabır ve ihlasla gösterip kanıtlayın .....

Forumlara giren tüm kardeşlerimizden ricamız tartışma ortamlarından uzak durmalarıdır.Bizlere Sizden en büyük yardım bu olacaktır.Kimsenin gitmesini değil ,güzellikler paylaşmayı diliyoruz..

Gerekeni Yapacağız - Yapıyoruzda...

Allah Celle Celaluhu huzurumuzu bozacak tüm işlerden bizleri korusun
Rabbime emanet olun

T

tevbekarım

Sizden gelen uyarılar bize ulaşıyor hamd olsun...

Siz değerli kardeşlerimizi kazanmak ,burdaki paylaşımları en güzel seviyeye getirebilmek,İslamın emirleri ve ahlakı ne emrediyor ise onu yapabilmektir amacımız...

Bizler o an olamasakta burda...Foruma girildiğinde ilk işimiz düzeni korumak,gerekeni yapmak oluyor...

Gereksiz-hakaret içerikli-argo kelimeler doldu mesajlar "haklı dahi olsa şahıslar" siliniyor..

Haklılık argo yada küfürlü konuşmayı gerektirmez - hele ki İSLAM için toplanılan bir yerde....Haklılığınızı
sabır ve ihlasla gösterip kanıtlayın .....

Forumlara giren tüm kardeşlerimizden ricamız tartışma ortamlarından uzak durmalarıdır.Bizlere Sizden en büyük yardım bu olacaktır.Kimsenin gitmesini değil ,güzellikler paylaşmayı diliyoruz..

Gerekeni Yapacağız - Yapıyoruzda...

Allah Celle Celaluhu huzurumuzu bozacak tüm işlerden bizleri korusun
Rabbime emanet olun

Selamün Aleyküm
Allah yar ve yardımcınız olsun işleriniz kolay demek isterdim muhattaplarınızı düşünerek üzgünüm diyemiyorumişiniz sahiden zor kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun burada aslında eminim ki hiç kimse tartışma hakaret v.s görmek şahit olmak istemiyor ne varki şeytan ve nefis elbette buradada yakamızı bırakmıyor geçen arkadaşlarımızdan birisi Allah razı olsun Efendimizin aleyhi selatü vesselam hadisi şerifini paylaşmıştı ''"Konuşurken itiraz etmeyene veya haklı olduğu halde, Münakaşayı terk edene, Cennette bir köşk verilir." [Taberani]'' Rabbim bu müjdeden bizleride nasiplendirsin inşallah.ben o tartışmalara şahit olduğumda hep ilk bu siteyi tanıdığım günü düşünüyorum eğer ben böyle bir tartışmaya üye olmadan şahit olsaydım belkide hiç üye olmazdım ama burada o kadar ihlas sahibi kardeşlerimiz abilerimiz ve ablalarımız varki değil gitmek bizi aralarına aldıkları için defalarca teşekkür etmek lazım.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki sizleri tanıdık.kişisel sorunların sıkıntıların ima yoluyla dahi aktarılmamasını Allah rızası için istiyorum.ima yoluyla diyorum çünkü kişiler burada birbirlerini tanıyorlar ve en ufak bir imadan saatlerce süren bir tartışma çıkabiliyor.Allah hepinizin hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Doğruyu bulmayı doğruyu yaşamayı nasip etsin cümlemize...selam ve dua ile

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullah değerli kardeşim

vealeykümselam ve rahmetullah değerli kardeşim

Selamün Aleyküm
Allah yar ve yardımcınız olsun işleriniz kolay demek isterdim muhattaplarınızı düşünerek üzgünüm diyemiyorumişiniz sahiden zor kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun burada aslında eminim ki hiç kimse tartışma hakaret v.s görmek şahit olmak istemiyor ne varki şeytan ve nefis elbette buradada yakamızı bırakmıyor geçen arkadaşlarımızdan birisi Allah razı olsun Efendimizin aleyhi selatü vesselam hadisi şerifini paylaşmıştı ''"Konuşurken itiraz etmeyene veya haklı olduğu halde, Münakaşayı terk edene, Cennette bir köşk verilir." [Taberani]'' Rabbim bu müjdeden bizleride nasiplendirsin inşallah.ben o tartışmalara şahit olduğumda hep
ilk bu siteyi tanıdığım günü düşünüyorum eğer ben böyle bir tartışmaya üye olmadan şahit olsaydım belkide hiç üye olmazdım ama burada o kadar ihlas sahibi kardeşlerimiz abilerimiz ve ablalarımız varki değil gitmek bizi aralarına aldıkları için defalarca teşekkür etmek lazım.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki sizleri tanıdık.kişisel sorunların sıkıntıların ima yoluyla dahi aktarılmamasını Allah rızası için istiyorum.ima yoluyla diyorum çünkü kişiler burada birbirlerini tanıyorlar ve en ufak bir imadan saatlerce süren bir tartışma çıkabiliyor.Allah hepinizin hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Doğruyu bulmayı doğruyu yaşamayı nasip etsin cümlemize...selam ve dua ile
Fazla söze hacet yok....Kalbimizden geçenler bir....

RABBİM cümlemize O'nun c.c. rızasını kazanmak adına zaman kaybetmeyi nasip eylesin inşallah

Desteğiniz ve dualarınız için sağolun kardeşim

Esselamu aleyküm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt