Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Yok canım okudum ben ama hoca olan kardeşlerimiz var onlar kaynak göstererek daha iyi cevap verirler birde neyin nasıl olduğunu Allah bilir Rabbim'im kimi affedip affetmeyeceğini biz bilemeyiz Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah.Öyle canım bu konuda yardımcı olan birileri olsa iyi olurdu aslında sitemzide soru cevap bölümünde aradıklarınıza ulaşabilirsiniz.Bende o kadar çok şeyler öğrendim ki ve öğrenmeyede devam ediyorum inşallah Allah böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun inşallah.Benimde 18 yaşında bir arkadaşım intihar etti yine bir kız arkadaşımıda evinde yanlış olmasın 37 yerinden bıçaklayıp öldürdüler iki küçük evladı vardı bu dünya imtihan dünyası Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyi güzel günler nasip etsin Rabbim.

Rabbim senden razı olsun çok açıklamalı konuştun
ben soru cevap bölümü nerde bilmiyorum ki

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canım sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Allah sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım hepimizin kendine göre o kadar imtihhanları var ki bizlerde o kadar acılar sıkıntılar yaşadık ki ama çok şükür Rabbim bizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmadı.Allah'a binlerce şükür olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Her gün yeni bir gün nasıl doğuyorsa her gün yeni bir gün yeni bir umut yeni bir günle başlıyor insanın canı sağ olduktan sonra bütün sıkıntlara acılar gelir geçer yeter ki insnaın canı sağ olsun.Bu dünya boş zaten Alalh iyilikler güzellikler nasip etsin bol bereketli hayırlı günler inşallah.

çok teşekkür ederim ablacım konuşmaya çok ihtiyacım vardı
bana ilaç gibi geldin
Rabbim seni iki cihandada güldürsün...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rabbim senden razı olsun çok açıklamalı konuştun
ben soru cevap bölümü nerde bilmiyorum ki
Canım en yukarıda portal bölümü var orayı tıkla orda ana sayfada ulaşmak istediğin herşey bulunuyor sol tarafda soru cevap bölümüde var ordan bakabilirsin canım bende elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum bilgi okyanusa benzen ne kadar öğrenmek istesekte bitmez zaten Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canım en yukarıda portal bölümü var orayı tıkla orda ana sayfada ulaşmak istediğin herşey bulunuyor sol tarafda soru cevap bölümüde var ordan bakabilirsin canım bende elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum bilgi okyanusa benzen ne kadar öğrenmek istesekte bitmez zaten Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Allah razı olsun senden
İnşallah abim kendisini toparlar
hep beni konuştuk ablacım sen nasılsın
iyisindir inşallah...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
çok teşekkür ederim ablacım konuşmaya çok ihtiyacım vardı
bana ilaç gibi geldin
Rabbim seni iki cihandada güldürsün...

Amin canım benim bende her zaman müsait olamıyorum canım annemde benim rahatsız doktor ameliyat dedi ama zor ama Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.Canım bende eskiden olaylar karşısında hep üzülür kendimi yıpratır sağlığımdan oluyordum ama çok şükür şimdi sitemizin sayesinden kendimi daha iyi ve huzurlu hissediyorum daha çok kendimi duaya veriyorum o zaman daha çok huzurlu oluyorum yinede halimize şükür ediyorum başka insanlarıda düşününce Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun bundna geriye bırakmasın Rabbim.Beterin beterinden korusun inşallah.Alalh'ta senin abinin içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Abin bol bol salavat estağfirullah la havle çeksin çekiyorsa esma hüsanlar okusun iyi gelir Allah'ın izniyle canım Allah'ta senin ne muardın varsa versin inşallah.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı

ben bulamadım soru cevap bölümünü :(

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Amin canım benim bende her zaman müsait olamıyorum canım annemde benim rahatsız doktor ameliyat dedi ama zor ama Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.Canım bende eskiden olaylar karşısında hep üzülür kendimi yıpratır sağlığımdan oluyordum ama çok şükür şimdi sitemizin sayesinden kendimi daha iyi ve huzurlu hissediyorum daha çok kendimi duaya veriyorum o zaman daha çok huzurlu oluyorum yinede halimize şükür ediyorum başka insanlarıda düşününce Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun bundna geriye bırakmasın Rabbim.Beterin beterinden korusun inşallah.Alalh'ta senin abinin içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Abin bol bol salavat estağfirullah la havle çeksin çekiyorsa esma hüsanlar okusun iyi gelir Allah'ın izniyle canım Allah'ta senin ne muardın varsa versin inşallah.

çok geçmiş olsun benım annemde hasta her duamda tüm annelere şifa olsun derim
senin annenide katarım dualarıma inş.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun senden
İnşallah abim kendisini toparlar
hep beni konuştuk ablacım sen nasılsın
iyisindir inşallah...

Çok şükür bende iyiyim canım benim annem ben 3 yaşındayken ablam 6 yaşında erkek kardeşimde 6 aylıkken evsahibimizin tüpü patlamıştı annem çok kötü şekilde yanmıştı öldürmeyen Rabbim öldürmezmiş Allah annemi bize bağışladı annem o dönem çok kötü bir şekilde acılarla hastane odasında hayata tutunma mücadesi vermiş yıllarca çok şükür annem hayatta aldığı bir nefes bile yeterli bizim için onun için hayatta hiç birşey için üzülmeye değmez herşeyin başı sağlık gerisi boş zaten Alalh sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat hayırlı yaşalar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Sende fazla kendini üzme Alalh'ın izniyle abinde iyi olur inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
çok geçmiş olsun benım annemde hasta her duamda tüm annelere şifa olsun derim
senin annenide katarım dualarıma inş.
Amin
Allah razı olsun canım benim Allah senin annene benim anneme bütün annelere ve bütün şifa bekleyen hastlarımıza Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Allah kabul etsin.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür bende iyiyim canım benim annem ben 3 yaşındayken ablam 6 yaşında erkek kardeşimde 6 aylıkken evsahibimizin tüpü patlamıştı annem çok kötü şekilde yanmıştı öldürmeyen Rabbim öldürmezmiş Allah annemi bize bağışladı annem o dönem çok kötü bir şekilde acılarla hastane odasında hayata tutunma mücadesi vermiş yıllarca çok şükür annem hayatta aldığı bir nefes bile yeterli bizim için onun için hayatta hiç birşey için üzülmeye değmez herşeyin başı sağlık gerisi boş zaten Alalh sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat hayırlı yaşalar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Sende fazla kendini üzme Alalh'ın izniyle abinde iyi olur inşallah.

ay ablacım okurken gözlerim doldu
Allah yar ve yardımcın olsun ne zor zamnlar geçirmişsin
abim düzelicektir inşallah bu ornegin bana nasıl diyim
Büyük bi açıklama oldu
Rabbim razı olsun...
Annene şifa versin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
canım sana bir mesaj yazacağım okurmusun?

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
....................................

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ay ablacım okurken gözlerim doldu
Allah yar ve yardımcın olsun ne zor zamnlar geçirmişsin
abim düzelicektir inşallah bu ornegin bana nasıl diyim
Büyük bi açıklama oldu
Rabbim razı olsun...
Annene şifa versin.
Amin canım benim ben sana hayatımızda yaşadığımız olayları anlatırım senin için bir teselli olur ve ders alırsınız inşallah.allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşallah.Canım benim işim var müsait zamanda görüşrürüz inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Amin canım benim ben sana hayatımızda yaşadığımız olayları anlatırım senin için bir teselli olur ve ders alırsınız inşallah.allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşallah.Canım benim işim var müsait zamanda görüşrürüz inşallah.
inşallah...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt