kafamda çok soru var.....
Deminki konunu okudum... Allah yardımcın olsun kardeş ben cevap veremedim nutkum tutuldu...
kafamda çok soru var.....
Deminki konunu okudum... Allah yardımcın olsun kardeş ben cevap veremedim nutkum tutuldu...
Allah razı olsun
hiç mi cevabınız yok...
kardeşim nacizane bir cevap vermek istemiştim ama sitede benden daha iyi bilen arkadaşlarım var eminim daha ayrıntılı cevaplar vereceklerdir... yanlış bilgilendirmek istemiyorum![]()
kafam okadar karşık o kadar karışık ki
ne yapıcamı bilmiyorum
........................
Mevla yardımcınız olsun.. Çıkış yolu nasip etsin..
birisine yardım etmek istiyorum
Ama elimden bişey gelmiyor
Bu beni yıpratıyor...
kafam okadar karşık o kadar karışık ki
ne yapıcamı bilmiyorum
........................
Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Allah korktuklarımızdan ein umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Rabbim razı olsun
Ne yapacagımı şaşırdım ...
canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah büyük canım Rabbim nelere Kadir'dir yete ki Ol desin Allah hazinlerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.
Allah razı olsun
ben bugun bi konu açtım bilmiyorum okudunuzmu ona kafam takıldı ...
Canım ben onları gördüm ama daha bilgili kardeşlerimiz cevaplasın diye birşey yazmadım yanlış bir cevap verip zan altında kalmak istemediğim için Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Yok canım okudum ben ama hoca olan kardeşlerimiz var onlar kaynak göstererek daha iyi cevap verirler birde neyin nasıl olduğunu Allah bilir Rabbim'im kimi affedip affetmeyeceğini biz bilemeyiz Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah.Öyle canım bu konuda yardımcı olan birileri olsa iyi olurdu aslında sitemzide soru cevap bölümünde aradıklarınıza ulaşabilirsiniz.Bende o kadar çok şeyler öğrendim ki ve öğrenmeyede devam ediyorum inşallah Allah böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun inşallah.Benimde 18 yaşında bir arkadaşım intihar etti yine bir kız arkadaşımıda evinde yanlış olmasın 37 yerinden bıçaklayıp öldürdüler iki küçük evladı vardı bu dünya imtihan dünyası Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyi güzel günler nasip etsin Rabbim.hmm ben kimse okumadı heralde diye düşündüm
Rabbim razı olsun leyla ablacım
Keşke abimi böyle iyi bir hocayla yada iyi bir arkadaşla tanıştırabilsem onun bulundugu durumdan çıkarta bilsem...
Canım sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Allah sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.hmm ben kimse okumadı heralde diye düşündüm
Rabbim razı olsun leyla ablacım
Keşke abimi böyle iyi bir hocayla yada iyi bir arkadaşla tanıştırabilsem onun bulundugu durumdan çıkarta bilsem...