Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Forumda yazılanları okudunuz umarım

Varmı benden sikayeti olan buraya yazsın ALLAH rızası için

yoksa var ise hakkım helal etmem kesinlikle..

cevap bekliyorum islamiyet.gen.tr üyeleri ALLAH rızası için..

ben kimseden şikayetçı değilim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun abi..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Forumda yazılanları okudunuz umarım

Varmı benden sikayeti olan buraya yazsın ALLAH rızası için

yoksa var ise hakkım helal etmem kesinlikle..

cevap bekliyorum islamiyet.gen.tr üyeleri ALLAH rızası için..
gören varsa bilemem abi.
ama biz seni iyi bildik iyi tanıyoruz.herkesin olduğu gibi sizin de vardır elbet bir kusurunuz.ve benim gördüğüm tek kusur beddua etmeniz.belki çok sinirlisiniz ama etmemeniz çok daha iyi olurdu.
yoksa sizi Allah için seviyorum abi.

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
neden kapalılar her yerde iş bulamıyor neden ben kapanmak istiyorum ama pardesümü alamıyorum

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş elimden geldiği kadar dua bölümündeyim ve akşama kadar ALLAH ı zikrediyorum

benim için demediklerini koymadılar

diyen adam başka bir siteden kovuldu dogru dürüst sohbetim bile olmadı..

..................................

beni günaha sokmak iiçin seytanca üzerime saldırıyorlar ne yapayım ALLAH aşkına KARDEŞ
tartışmalarınızı gördüm ama sorunun ne olduğunu bile bilmiyorum abi.Allah daima haklının yanındadır.ve kimin haklı olduğunu da ancak O bilir.
bana kalırsa yeni bir üyelik alın.ve kendinizi tanıtmak zorunda değilsiniz tanıtmayın.
belki böylece bu tartışmalar son bulur abi.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
tartışmalarınızı gördüm ama sorunun ne olduğunu bile bilmiyorum abi.Allah daima haklının yanındadır.ve kimin haklı olduğunu da ancak O bilir.
bana kalırsa yeni bir üyelik alın.ve kendinizi tanıtmak zorunda değilsiniz tanıtmayın.
belki böylece bu tartışmalar son bulur abi.

yeni üyelik aldım hasret88 diye ve devamlı aynı konuya yazdığım için tanıyorlar beni hemen..

en güzeli susmak ve ALLAH a havale etmek dediğin gibi ALLAH biliyor..

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim hepinize Selamün Aleyküm ilk öncelikle.ALLAH hepimizi sapkınlıktan,yanlış arkadaşlıklardan sapmaktan korusun bir ömür boyu.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
OLAYI İZLEYEN MASUM ÜYELERE: eğer bu yağmurbey denen yani buradaki adıyla KAMAHLI iki yüzlü herife tepkinizi vermezseniz kesinlikle ileride birgün sizede bir ikiyüzlülük yapacaktır.... hani susma sustukça.... derlerya o misal...

YAĞMURBEY: hergün forumlarda ayetler yazıyorsun.. ama o yazdığın ayetlerle hep sen ters düşüyorsun... Müslümanlık demek ayeti yazmak değil ayeti uygulamaktır....

burada özel üyelik yok burada sohbet ortamı yok kimse kimseyi tanımaz etmez

tek ortak noktamız ALLAH rızası için burada olmamız..

sen burayı başka yer ile karıştırıyorsun YEĞEN

3 dakika telefonda konuştuk hayatımı yazdın birde yüz yüze gelsek asardın beni

ALLAH hidayet versin sana...akıllı bir adam sanıyordum ama YALAKLIK sermayen olmuş senin

hayırlı işler sana...

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Gereksiz yere ve boş konuşmazdı

"Allah Resulü şu üç şeyden; Gereksiz tartışmadan, çok konuşmaktan ve kendisini ilgilendirmeyen şeylerle meşgul olmaktan titizlikle uzak dururdu."

Efendimiz (sav)'ın, sükûtu hikmet, sözleri ise ibretti. Lüzumsuz tartışmayı sevmez, haklı bile olsa tartışmayı terk eden kimsenin cennetin ortasına nail olacağı müjdesini verirdi. Buyurmuştur ki; "Kişinin kendisini ilgilendirmeyen şeyleri terk etmesi, Müslümanlığının güzelliğindendir."

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rabbim sen Şafi ismi şerifin hürmetine kızıma şifa ver...

Amin Amin Amin
Allah bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine Allah tez zamanda kızınıza ve bütün hastalara Ya Şafi simi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Huzur8 ve Rana kardeşlerim selamün aleyküm
kızım 1.5 yaşından bu yana 15-20 günün birinde yüksek ateşle hastaneye kaldırıyoruz ateşi 39un üstüne çıkıyor çok defa en ufak bi boğaz enfeksiyonunda bile hastanelerdeyiz şuanda 3 yaşında ve en fazla havale geçirmesinden endişe duyuyoruz biz sabırsız kullar...az önce duamı sizinle paylaşmadan önce görüştüm bugün yine ateşlenmiş:( ben öyle sizlerinde duasını almak için paylaştım RABBİM HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çok daha büyük bir derdimiz yok olanlara Rabbim sabırlar versin.Evladım ve cümle yavrular Rabbi rahime emanet olsunlar.selam ve dua ile.

Es selamu aleyküm kardeşim. Rabbim acil şifalar versin miniğimize inşaallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
[
*--------------YOLCULUK--------------
Yalan dünya yalan dünya
Kimselere kalmaz dünya
Hepimize yolculuk var
Ahirettir gerçek dünya
Kimselere kalmaz dünya
Dönüp bakın gidenlere
Kimselere kalmaz dünya
Dönüp bakın gidenlere
Ne krallar, padişahlar
Hep girdiler kabirlere
Ne zenginler ne fakirler
Hep girdiler kabirlere
Kalmaz dünya kalmaz dünya
Kimselere kalmaz dünya
Hepimize yolculuk var
Ahirettir gerçek dünya
Yalan dünya yalan dünya
Kimselere kalmaz dünya
Hepimize yolculuk var
Ahirettir gerçek dünya
Kimselere kalmaz dünya
Hepimize yolculuk var
Ahirettir gerçek dünya
Ahirettir gerçek dünya
Ahirettir gerçek dünya
Hepimizin bir canı var
Her insanın bir vakti var
Hepimizin bir canı var
Her insanın bir vakti var
Ne ihtiyar ne gençler var
Hep girdiler kabirlere
Ne ihtiyar ne gençler var
Hep girdiler kabirlere
Kimselere kalmaz dünya
Hepimize yolculuk var
Ahirettir gerçek dünya
Yalan dünya yalan dünya
Kimselere kalmaz dünya
Hepimize yolculuk var
Ahirettir gerçek dünya

(alıntı) ***************​

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim bizler hepimiz din kardeşiz hiç kimsenin yazdıklarından dolayı ya da yaşadığı hayattan dolayı birbirini kırmaya hakaret etmeye ya da kötü söz söylemeye hiç hakkı yoktur. Herkes kendinden sorumludur karşıdaki insanları tanımadan onlar hakkında laf söylemek çok yanlıştır.Birde bu mübarek günde hiç hoş değil gerçekten hakaret dolu laflar söylemek:(
Hele birde insanlar karşıdaki insanların nasıl olduğunu nereye gideceklerini biliyor gibi davranması çok yanlıştır kimin ne olduğunu nereye gideceğini Allah'tan başka kim bilelir ki bizler bilemeyiz ki
Lütfen hoşgörülü olalım birbirimizi kırıp birbirimize inciti laflar söylemeyelim herkes birbirinin düşüncelerine katılmayabilir ama birbirine karşı saygı göstermesi gerekir.

- “ Yıktığın varsa yapacaksın.

Ağlattığın varsa güldüreceksin.

Döktüğün varsa dolduracaksın.

Çıplakları giydirecek, açları doyuracak. Az halkı çok edeceksin.

Ve en önemlisi:

Eline, diline, beline sahip olacaksın !”

Hoşgörülü olacaksın.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
“Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir.”( Araf, 07/199)

“Onlar, Rablerinin rızasına ermek için sabreden, namazı dosdoğru kılan, kendilerine verdiğimiz rızklardan gizli olarak ve açıktan Allah için harcayan ve kötülüğü iyilikle ortadan kaldıranlardır. İşte bunlar için dünya yurdunun iyi sonucu vardır.” (Rad, 13/ 22)

“Onlar bollukta ve darlıkta Allah yolunda harcayanlar, öfkelerini yenenler, insanları affedenlerdir. Allah iyilik edenleri sever.” (Al-i İmran, 3/134)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

insanların olduğu yerde düşünce farklılıkları da oluyor.
İslamiyetin yapı taşları olan saygı ihmal edilince de ne yazık ki bu görüş farklılıkları tartışma hatta ağır hakaretler içeren kavga boyutlarına varıyor.

Vicdanımız rahat mı ? EVET...
Çünkü burada ki tüm paylaşımlarımızı Allah rızası için yapıyoruz.
Bir mümin kendisi için istediği güzellikleri , mümin kardeşi için de istemiyorsa mümin değildir..

Biz kendimiz ve sevdiklerimiz için nasıl dua ediyorsak , hiç tanımadığımız mümin kardeşlerimiz için de burda dua ediyoruz.
Kendimiz için istediğimiz dünya ve ahiret güzelliklerini hiç tanımadığımız kardeşlerimiz için de istiyoruz.

'' Canım, kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki kul, kendisi icin sevip istedigini, din kardesi icin de sevip istemedikce tam iman etmis sayilmaz..''

Ve bunu ne için yapıyoruz?
'' Yaratılanı sev Yaratandan ötürü... ''

Tek amacımız ALLAH sevgisi...

O halde doğru bildiğimiz bu güzel yolda devam edeceğiz .
Allah yolunda , Allah rızası için dua edeceğiz , hem de tüm eleştirilere rağmen...

Allaha emanet olun.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Zaman biraz hızlı geç lütfen :)

Ya Rabbim beni nefsime bırakma.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt