Hiç ablam lütfen kelimelerini biraz daha düzgün kullanır mısın. Algılama o bu şu.. Ben size karşı böyle kelimeler kullanmadım. Siz de bana karşı kullanmazsanız çok sevinirim. Ben en düzgün açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Sizin tatminlik derecenizi bilemem ama benim yazdıklarımın tümü açıklamam.. Ki üstelik hiç kimseye birşey açıklamak zorunda da değildim. Konudan rahatsız olan bunu insan gibi dile getirirdi olur biterdi. Ya da dile insan gibi dile getirmekten de acizse susardı. Konuyu görmezden gelirdİ. Eski defterleri açıp yazılı yapmaya hiç niyetim yok. Benim açıklamam bu. Tatminlik derecesi size kalmış.
Sagopa denen şahsa gelince orası beni ilgilendirmiyor. Şarkılarında 'Allah' kelamı kullanan birini zikretmek bile bana yetiyor. Herkesin kendi fikri. Kimisi sagopa denenleri uygun görür kimisi Hz. mevlana, yunus emre gibileri... Ben büyük islam alimlerimizi bu foruma daha ÇOK yakıştırıyorum. Sizin kararınızç İsteyen paylaşır. Ben sadece kendi düşüncelerimi rana ya dile getirdim. İkimizin arasında geçen bir diyalogtu ama neyse...
Hasret abimden de helallik aldım. Senden de helallik alayım. Ne olursa olsun hakkını helal et sen. Burada paylaştığınız bilgilerden çok şey öğrendim. Şimdi hayırlısıyla sizden öğrendiğim bilgileri miniklere anlatıyorum.

Onlara islam kelamlarını öğrettikçe sizi hatırlıyorum ve hep dua ediyorum. Bilmediğim birçok şeyi öğrendim. Her şey bir yana hakkınızı bu konuda ödeyemem. Hakkını helal et. ölüm kalım var. yarına senedimiz yok. sadece tek birşey rica ediyorum senden bundan sonra uyarı yapmak istediğin zaman ilk başta güzel dili dene ablacım. sadece dene. Allah'a emanet ol. Açtığım konudan pişman değilim

sagopa konusunda da kararım aynı

hoşça kal hiç ablam....