Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
güzel yorucu bi gündü
Hayat her şeye ragmen yaşamaya deger :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de farkında değliim
Dün uğraşıyorum uğraşıyorum bir türlü foruma giremiyyorum ALLAH'ım ya diyorum şifremi kim değiştirdi.
:D
Bi an aklıma neler geldi bitişimdi ya o benim de neyse ki değilmiş:D

kafan terledimi ben şifre unutursam kafam terliyor :D
Süküt-ü makber din bizaman o güzeldi bunun anlamı ne ? :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
içimden ‎Hiç abla niye hiç paylaşım yorum yapmıyor diye geçiyor :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Huzeyfe ibnül Yemâni
(r.a)'den:
İnsanlar Resulullah (sav) Efendimize hayırdan soruyorlardı. Ben de O'na, bana erişmesinden korktuğum için şerr(fitne)den soruyordum. Ben:
- Ya Resulullah! Biz vaktiyle koyu bir cehalet ve bir şer içinde idik. Sonra Allah bize şu hayrı (yani İslam dinini) getirdi. Artık bu hayırdan sonra bir şer ve fitne var mıdır? diye sordum.

Resulullah (sav):
- Evet vardır, buyurdu. Ben:
- O şerden sonra bir hayır var mıdır? dedim. Peygamber (sav) :
- Evet vardır, ve içinde bir bulanıklık bulunacak, buyurdu.
Ben:
- O hayrın bulanıklığı nedir? dedim.
Resulullah (sav) :

- O devrin idarecilerinden bir zümre, benim yolumdan başka yollara tâbi olacaklar ve ümmeti benim yolumdan başka yollara götürecekler. Sen o devrin idarecilerinden bazılarının hareketlerini tasvip edecek, bazılarının hareketlerini de red edeceksin, buyurdu.
Ben:
- Bu karışık hayırdan sonra şer olacak mıdır? dedim.
Resulullah (sav):
- Evet, olacaktır. Cehennem kapılarında bir takım dellâllar!. Cehenneme gitmek üzere, bunlara kim icabet ederse, onu cehenneme atacaklar, buyurdu.
Ben:
- Onları bize tasvif eyle, ya Resulullah!, dedim. Resulullah (sav):
- Peki anlatayım: Onlar bizim milletimizden (sizin milletinizden, içinizden) bir zümredir ve bizim dilimizle (sizin dilinizle) konuşurlar, buyurdu.
Ben:
-Ya Resulullah! O uğursuz devir bana erişirse, o vakit nasıl hareket etmemi emredersiniz? dedim.
Resulullah (sav):
- İslam cemaatinden ve onların imamlarından hiç ayrılmazsın, buyurdu. Ben:
- Onların cemaatleri bulunmaz ve başlarında bir önder de olmazsa? dedim.
Resulullah (sav):
- O taktirde bu fırkaların hepsinden ayrıl. Velev ki bir ağaç kütüğünü ısırıp bu halde iken ecel (ölüm) sana yetişsin, buyurdu. (Müslim)

T

tevbekarım

selamün aleyküm dostlar
dün kızım hasta diye iş yerinden erken çıkıp eve gitmek için yolda araba beklerken iş yerinden tanıdık bi abi durdu ve bizde merkeze gidiyoruz sizide götürelim dedi arabaya tam binmek üzereyken önde oturan abi telefonla konuşuyor bi yandan ben daha tam oturmadan elim kapının arasındayken kapıyı hızlıca kapattı :) (o doblo araçlar varya işte onlardan)şimdi parmaklarımı merak ediyorsunuzdur kaç kırık var diye ELHAMDÜLİLLAH kırık yok burada kardeşlerimizle beraber salatı tefriciye takip ediyoruz diye işaret parmağına takılan o zikirmatikler varya onlardan vardı işaret parmağımda .Rabbim korudu ki kapı o zikirmatiğin üst demirine çarpıpı geri gitti zikirmatiğin halkası çıktı ama ELHAMDÜLİLLAH parmaklarımı Allah korudu.dün öyle başımdan geçen bi olaydı paylaşmak istedim dua dostlarımla.selam ve dua ile

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
sadece huzur sukunet istiyorum sadece huzur sukunet..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]selamün aleyküm dostlar
dün kızım hasta diye iş yerinden erken çıkıp eve gitmek için yolda araba beklerken iş yerinden tanıdık bi abi durdu ve bizde merkeze gidiyoruz sizide götürelim dedi arabaya tam binmek üzereyken önde oturan abi telefonla konuşuyor bi yandan ben daha tam oturmadan elim kapının arasındayken kapıyı hızlıca kapattı :) (o doblo araçlar varya işte onlardan)şimdi parmaklarımı merak ediyorsunuzdur kaç kırık var diye elhamdülillah kırık yok burada kardeşlerimizle beraber salatı tefriciye takip ediyoruz diye işaret parmağına takılan o zikirmatikler varya onlardan vardı işaret parmağımda .rabbim korudu ki kapı o zikirmatiğin üst demirine çarpıpı geri gitti zikirmatiğin halkası çıktı ama elhamdülillah parmaklarımı allah korudu.dün öyle başımdan geçen bi olaydı paylaşmak istedim dua dostlarımla.selam ve dua ile
[/ı]

çok geçmiş olsun.yüce rabbim nasıl engellemiş .şükürler olsun.
Allah yar ve yardımcınız olsun.selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kur’an’ı okuyunuz, zira Kur’an Kıyamet Günü Kur’an ehline şefaatçi olarak gelir. İki çiçek olan Bakara ve Ali İmran Sureleri’ni de okuyunuz, zira bu ikisi Kıyamet Günü bulut gibi veya saf halinde iki kuş fırkası olarak Ashabını savunmak için gelir. Bakara Suresi’ni okuyunuz, zira bunun elde edilmesi berekettir, terkedilmesi zarardır. O’na sihirbazlar da güç yetiremez. “
Muslim

T

tevbekarım

Allah ım sen israili ve dünya üzerinde müslümanlara eziyet eden cümle zalimleri KAHHAR ismi şerifin hürmetine kahret Ya Rabbi...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm dostlar
dün kızım hasta diye iş yerinden erken çıkıp eve gitmek için yolda araba beklerken iş yerinden tanıdık bi abi durdu ve bizde merkeze gidiyoruz sizide götürelim dedi arabaya tam binmek üzereyken önde oturan abi telefonla konuşuyor bi yandan ben daha tam oturmadan elim kapının arasındayken kapıyı hızlıca kapattı :) (o doblo araçlar varya işte onlardan)şimdi parmaklarımı merak ediyorsunuzdur kaç kırık var diye ELHAMDÜLİLLAH kırık yok burada kardeşlerimizle beraber salatı tefriciye takip ediyoruz diye işaret parmağına takılan o zikirmatikler varya onlardan vardı işaret parmağımda .Rabbim korudu ki kapı o zikirmatiğin üst demirine çarpıpı geri gitti zikirmatiğin halkası çıktı ama ELHAMDÜLİLLAH parmaklarımı Allah korudu.dün öyle başımdan geçen bi olaydı paylaşmak istedim dua dostlarımla.selam ve dua ile

Geçmiş olsun bizimle paylaşman güzel bence :)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hz. Osman (radiyallahu anh)'dan rivayetle Rasûlullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem şöyle buyurdu;

" Sabah uykusu rızka mani olur."

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
içimden ‎Hiç abla niye hiç paylaşım yorum yapmıyor diye geçiyor :)

Af..
Bu aralar sıkıntılıyım..inşaALLAH yüreğime ferahlık verdikten sonra RABBİM,yine beraber oluruz..
Duanıza talibim..ALAH razı olsun..

T

tevbekarım

Zaman az okunacak öğrenilecek şeyler çok Rabbim sen zamanımızı genişlet...bereket ver zamanımıza Ya Rabbi...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt