Amin
Allah razı olsun kardeşim haklısınız bende her zaman kim olursa olsun Allah rızasıni gözetirim yaptığım herşey Allah rızası içindir ama bazı şeylere asla müsade etmem 14 nisandan mesala canımın canını acıtmışlar o kadar haksızlıklara kötülüklere maruz kaldığı gibi suçluyu suçlayacaklarına daha onu koruyup masum bir insanın arkasından yalanlar iftiralar dışlamalar yapılandan çok ondan sonra gelişen olaylar beni çok üzdü şimdi ne yapıyorum o kişileri Allah'a havel ediyorum herşeyi gören bilen Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmasın canımında hakkını Allah hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Kusura bakma kardeşim bazen mesajlarınızın karşılğına hemen cevap veremiyorum bu günler sık sık siteye giremiyorum onun için bazen siteye giriyorum ama hemen çıkmak zorunda olduğum zamanlarda oluyor
Allah razı olsun kardeşim bizler burda koskocaman bir aileyiz arada yanlış anlaşılmalarda olabilir onun için hoşgörmek gerekiyor tabiiki başka şeyler olursa o zaman başka zaten.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız.[/QUOTE
ALLAH razı olsun KARDEŞ.
Ben iyiyi kötüyü ayırt edebiliyorum artık
ve adımlarımı atarken daha dikkatli atıyorum..
bende siteye eskisi kadar girmiyorum ara sıra uğruyorum o kadar..
ALLAH a emanetsin KARDEŞ..