Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Öz anne-babasını huzurevine gönderip, evde kedi köpek besleyen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz...! (N.F.K)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Bey kardeslerim ;

Mertliğinizden delikanlılığınızdan taviz vermeyin.

Hanım kardeşlerim;

sizlerde hanfendiliğinizden ve örtünüzden taviz vermeyin.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
İnsan gülmezse hayat hep aglarmış der mevlana :)
hep gülelim Allah ın izniyle inş. :)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
İşlenen günahların %99 u Sosyal ilişkilerden doğan günahlardır.

%1 i sadece Allah a karşı işlenen günahtır.

gıybetten tut zinaya kadar adam öldürmeye kadar hep bu günahlar insanlarla işlenir.

bunlar Sosyal felaketlerdir.

%1 i se şirktir. buda Allaha karşı işlenen bir günahtır.

öte tarafa RAbbimiz bizi çağırırken buyuruyor ki :

ŞİRK VE KUL HAKKIYLA GELME HUZURUMA!

öte dünyada elde edilebilecek en yüksek makam sahipleri FAKİR yediren giydirenlerdir.

bunlar hele ki yetim fakir ise Allahtan Alacağın cennet mülkü karşılık olarak cok fazladır.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH razı olsun KARDEŞ

Benim en büyük özelliğim lafımı esirgemem

doğruya doğru yanlışa yanlış derim..

Sen benim için çok iyi birisin bunu her zaman dile getirdim...

sevmediğim insanıda sevmem sevemem buda hep böyle kalacaktır..

ALLAH a emanet kal..

ALLAH ın adı ile Annenize acil şifalar dilerim..

Amin
Allah razı olsun kardeşim haklısınız bende her zaman kim olursa olsun Allah rızasıni gözetirim yaptığım herşey Allah rızası içindir ama bazı şeylere asla müsade etmem 14 nisandan mesala canımın canını acıtmışlar o kadar haksızlıklara kötülüklere maruz kaldığı gibi suçluyu suçlayacaklarına daha onu koruyup masum bir insanın arkasından yalanlar iftiralar dışlamalar yapılandan çok ondan sonra gelişen olaylar beni çok üzdü şimdi ne yapıyorum o kişileri Allah'a havel ediyorum herşeyi gören bilen Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmasın canımında hakkını Allah hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Kusura bakma kardeşim bazen mesajlarınızın karşılğına hemen cevap veremiyorum bu günler sık sık siteye giremiyorum onun için bazen siteye giriyorum ama hemen çıkmak zorunda olduğum zamanlarda oluyor:(
Allah razı olsun kardeşim bizler burda koskocaman bir aileyiz arada yanlış anlaşılmalarda olabilir onun için hoşgörmek gerekiyor tabiiki başka şeyler olursa o zaman başka zaten.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
264291_1678541098059_1673471038_1184767_3281416_n.jpg

Bu çocuğu ısırmak istiyorum :a12:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Geçmiş olsun Leyla ablacım. Allah acil şifalar versin. Sağlık en büyük nimet. Allah yardımcınız olsun. Annenin de senin de. Allah büyüktür. Umarım çabuk iyi olur annen.

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah anneme ve bütün şifa bekleyenlere tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Herşeyin başı zaten sağlık başka şeylerden insana fayda yok:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile estin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun canım:)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah razı olsun kardeşim haklısınız bende her zaman kim olursa olsun Allah rızasıni gözetirim yaptığım herşey Allah rızası içindir ama bazı şeylere asla müsade etmem 14 nisandan mesala canımın canını acıtmışlar o kadar haksızlıklara kötülüklere maruz kaldığı gibi suçluyu suçlayacaklarına daha onu koruyup masum bir insanın arkasından yalanlar iftiralar dışlamalar yapılandan çok ondan sonra gelişen olaylar beni çok üzdü şimdi ne yapıyorum o kişileri Allah'a havel ediyorum herşeyi gören bilen Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmasın canımında hakkını Allah hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Kusura bakma kardeşim bazen mesajlarınızın karşılğına hemen cevap veremiyorum bu günler sık sık siteye giremiyorum onun için bazen siteye giriyorum ama hemen çıkmak zorunda olduğum zamanlarda oluyor:(
Allah razı olsun kardeşim bizler burda koskocaman bir aileyiz arada yanlış anlaşılmalarda olabilir onun için hoşgörmek gerekiyor tabiiki başka şeyler olursa o zaman başka zaten.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız.
[/QUOTE

ALLAH razı olsun KARDEŞ.

Ben iyiyi kötüyü ayırt edebiliyorum artık

ve adımlarımı atarken daha dikkatli atıyorum..

bende siteye eskisi kadar girmiyorum ara sıra uğruyorum o kadar..

ALLAH a emanetsin KARDEŞ..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Yüreğini Yürekli Olana..

Kalbini Kıymet Bilene..

Sevgini Sana Değer Verene.

Gözyaşlarını İse Hak Edene Ver ki ; Mutlu Olasın..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Sonunu getiremediğim sözler söyletme ALLAH'ım...

Güzel cümlelerim ise yarım kalmasın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt