Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

T

tevbekarım

...KURBANIM...
Kurbanım Yar adıyla başlayayım sözüme Gülsüz bağda bülbül ötmez kurbanım Sözü önce söyleyeyim özüme Yoksa kalpten kalbe gitmez kurbanım Sen senin olmazsan tüm dertler biter Varını yokunu mürşidine ver Ustanın elinde kütük ol yeter Teslim olan zarar et...mez kurbanım Güvenme kendine ben oldum diye Pişenler hamım der, bir düşün niye Tövbe lazım ettiğimiz tövbeye Bir tövbeyle bu iş bitmez kurbanım İltifat beklemek kırılmak nedir O kapıdan kovsa sen bacadan gir Ha sevmiş ha dövmüş ikisi de bir Sevmese kaşını çatmaz kurbanım Çalış nasibini al dünyadan yana Ama sanma dünya yar olur sana Ahiret parası lazım insana Güneş hep batıdan batmaz kurbanım Hizmet yoksa himmet olmaz bu kesin Hem hizmet nimettir böyle bilesin Gayret et gönle gir “benimdir” desin Sultan kölesini atmaz kurbanım Yap dediğini yap emrine göre Bu iş bensiz olmaz deme boş yere O eli tutmuşsa insan bir kere Nefsini hesaba katmaz kurbanım Cahiller ağzını açınca ben der Ben deyip yol alan var mı hiç göster Eli hep güzel gör kendini hep yer Tezek su dibine batmaz kurbanım Günahtı sevaptı bunlar boş hesap Her neyi yaparsan Allah için yap Avamın işidir bu hesap kitap Aşıklar kar zarar gütmez kurbanım Dua kabul, niye sıddıkın ahı Ne dedi hızıra nakşibend şahı Hatırla idrak et anla bu rahı Ben sadıkım demek yetmez kurbanım Sadakat ne derse doğru demekmiş Onsuz doğrulara eğri demekmiş Sadakat sıddıkın bağrı demekmiş Ciğer yanar duman tütmez kurbanım Er olmak isteyen serinden geçer Bir saki elinden badeyi içer Seç deseler yarin zehrini seçer Ağyarın balını tatmaz kurbanım Sözün özü derdi minnet bil cana Yare can ver ki can yar olsun sana Serdar isen serini koy meydana Kurbanlara bıçak tutmaz kurbanım..
Ekleyen: Eş Şeyh Nakşibendi Es Seyyid MUHARREM NUREDDİN COŞAN İbni Esad (R.A)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
güzel mutlu bir gün :)
Sanki rahatlamışım gibi takmıyorum bazı şeyleri sanki ,,,
Aynadan baktıgımda yüzüme gülüyorum artık :)

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Şu Dünyada Yaşıyorum Daha Ölmedim Adımı Eren Koymuşlar Erenlerden Oldum Önce Allahım Sonra Burdaki Tüm Müslüman Kardeşlerimi Şahit Tutuyorum Daha Nefes Alıp Veriyorum Şu Yalan Dünyada İşte Nefes Alıp Verdiğim Halen Ölmediğim Şu Dünyada Diyorum KiLe İlahe İllallah Muhammedün Resulallah Bunu Halen İş İşten Geçmemişken Söyleten Rabbime Hamd Olsun Son Sözümüzde Bu Olsun İnşallah

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi! Bu mübarek günlerde Efendiler Efendisi’nin istediği bütün güzellikleri istiyoruz bizlere nasip eyle, kaçındığı bütün kötülüklerden de uzaklaşmak istiyoruz muhafaza eyle Ya Rabbi. (Amin)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4]ya rabbi! Bu mübarek günlerde efendiler efendisi’nin istediği bütün güzellikleri istiyoruz bizlere nasip eyle, kaçındığı bütün kötülüklerden de uzaklaşmak istiyoruz muhafaza eyle ya rabbi. (amin) [/sıze]

amin amin amin......
Allaha emanet olun.selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
''Bittim ya Rab! '' diyene ''Yettim kulum!'' diyen bir Allah var..

Kulun gücünün bittiği yerde Allah'ın yardımı başlar..

Allah'ın yürüttüğünü kimse durduramaz, Allah'ın durdurduğunu da kimse yürütemez..

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
benim bir kuşum var tıpkı bunun gibi

images

Allahın tüy tasarımına dikkat çekmek istiyorum.

Bu tüyler milimetreyle yerleştirilmiş desem kabalık etmiş olurum.

NANOMETRİK bir tasarım söz konusu

kanadını acıp iyice bir bakıyorum

tüylerinin yeri ve hafiflik tasarımı mükemmel

PIRRRRRRR ediveriyor bide ucuyor hemence...

Allah eseri gercekten incelenmeye değer

DErs cıkarmak lazım.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
ben bir MÜHENDİS'im bende geometrik tasarımlarla ugrasıyorum.

Ama Bu Allahın yarattığı geometrik tasarımlara ağzım acık kalıyor

hayretler içinde kalıyorum.

Bir kusun geometrisini inanki kac mühendisi bir araya getir cizemezler.

çizseler bile yıllar alır.

Allah bunun tasarım süresini 21 gün olarak tayin etmiştir.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
tuy5.jpg

mikro görüntüsü düşünüp herşeyiyle mikroskop altında cizmeye kalksak bile mümkün değül.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
sözü nereye getirmeye çalışıyorum?

ortada sayılamayacak derecede cok mükemmel kusursuz eser var lakin bu eserlerin sahibi inkar ediliyor.

Hangi ucuz akıl iblisin salakca EVrim yalanına inanıp ta inkar edebiliyor bunu

MÜLK suresine gelelim

orada buyurur ki

"Allah eserlerinde görebilirmisin kusur catlak , cevir gözün hadi bidaha bak, o göz bitap olarak sana geri dönecektir"

rasgele evriliyor desek

birsürü kusuru olurdu

kuş evrilip bir DANGOZ olabilirdi oluyor mu olmuyor.

mükemmelliğinden en minik bir eksilme olmuyor.

Akıllar Allaha aşık olur böylece...

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
hamam-bocegi-2.jpg

bize Değersiz gelen şu mahluka bile ne demeli

böylesine degersiz deyip ezdiğimiz

mahluku bile nasıl tasarlamış

şu mükemmelliğine bakın

HAreket sistemini ele alalım.

dinamik ve mekanizma kanunlarına göre incelinince böylesine serbestlik derecesi olan bir hareket mekanızmasını tasarlayamam.

Allah herşeyi inceden inceye ilmiyle kuşatmıştır.

ilmini heryere koymuştur.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz abi.
işiniz hayırlı olsun.iş ortamınızın iyi bir ortam olmasına da çok sevindim.
bu hislerin sadece sizde olduğunu sanmayın abi.
zaman zaman hepimiz yaşarız.namaz kılarız şeytan vesvese verir namazın kabul olmadı diye.
başka birşey yaparız yine aynı...siz ibadetinizi yaptıktan sonra gerisini Allah a bırakın.ama zikri asla terketmeyin.
zira kalbimize huzur veren küçük gördüğümüz o tesbihlerdir.

bu arada iş konusunda;
herkes sizin için dua etti ama kaim kardeş sizin için Kabe de niyazda yakarışta bulundu.ve sonra iş buldunuz zaten hemen ardından.
Allah ondan razı olsun hem sizin hem kendim hem de değer kardeşler adına.
hepimiz için dua da bulundu.
gerçekten Allah ne muradınız varsa versin kaim kardeşim

ALLAH kaim kardeşimden razı olsun zaten.Dualarınızla girdim bu işe.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
kaim kardeşim o akşam çıkmak zorunda kaldım kardeşim ben istanbulda zaten eyüp sultana gittim gördüm peygamber efendimiz(s.a.v.)in ayak izini fotoğrafını bile çektim.cidden bir mucize taşta ayak izi.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt