Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B)B)B)
Hayırlı sabahlar ,
çok güzel paylaşımlar,
allah razı olsun.
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Allaha emanet olu.selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım'
sana hamd ediyorum.
Sana şükrediyorum.
Peygamberim muhammede selam ediyorum.
Bizlere iyilik ver ,kötülük verme.
Sağlık ver,hastalık verme,
bereket ver,sıkıntı verme

amin amin amin...........

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sözü dost
özü düşman olandan usandım.
Dili mümin
kalbi şeytan olandan usandım.
Herkesin kahrı çekilir ama
ben davasız müslümandan usandım.

Selametle kalın........

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
üç şey kalbi öldürür,
çok konuşmak
çok uyumak
çok yemek......
Allaha emanet olun.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL VAHİD:

Ya Vahid ismini günde 1000 defa okuyanın kalbi; yorgunluktan ve bütün kötü düşüncelerden uzaklaşır. Mahlukatın şerrinden emin olur. Kalbi ve ruhu kuvvetlenir. Günde 4000 defa okuyanın kalbindeki tüm istek ve arzuları gerçekleşir.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
ES SAMED:

Ya Samed ismini zikreden kişi; yeme, içme, giyim, kuşam gibi zaruri ihtiyaçların temininde kimseye muhtaç olmaz, zorluk çekmez. Azlığından veya çokluğundan dolayı elem ve keder duymaz. İrfan sahibi olur. Ya Samed ismini 520 defa okuyan açlık hissi duymaz. 100 Defa okuyan salaha erer. Yazılarak suyu içilirse içenin iradesi kuvvetlenir.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL MECİD:

Ya Mecid ismini sürekli zikredene şeytan yaklaşıp vesvese veremez. İnsanlar arasında izzeti ve sevgisi artar. Fakirlikten kurtulur, rızkı çoğalır. Arabi ayın ortasında oruç tutup, iftar zamanı Ya Mecid ismini zikreden; maddi ve manevi hastalıklardan şifaya kavuşur.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
el vahid:

Ya vahid ismini günde 1000 defa okuyanın kalbi; yorgunluktan ve bütün kötü düşüncelerden uzaklaşır. Mahlukatın şerrinden emin olur. Kalbi ve ruhu kuvvetlenir. Günde 4000 defa okuyanın kalbindeki tüm istek ve arzuları gerçekleşir.

allah razı olsun.
Okudum.
Allaha emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH.Beni tanımıyorsunuz ama ALLAH RIZASI için fatiha 3 de ihlas okusanız?

bende okudum sizin için kardeşim.yüz yüze tanışmak önemli dğeil bence.hepimiz sonuçta ALLAH rızası için buradayız.inşallah tüm isteklerinizi versin RABBİM .ALLAHA emanet olun

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Yobaz ne demektir?

Yobaz Hakkı doğruyu kabul etmeyen demektir.

Aklı pek basmaz yobazların.

Akledemezler.

kalplerinde de maraz vardır.

dini vecibelerini tam yerine getirene yobaz diyen Ahlaksızdır.

doğru bilgiyi nerde olsa Alıp kabul etmek gerekir.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL BAİS:

Ya Bais ismini zikreden kişiden gaflet ve şiddet kalkar. Okuyanda Allah korkusu meydana gelir. İbadet ve taatını isteyerek, severek yapar. Dert ve sıkıntılarından kurtulup, huzura erer. Düşman ve zalimlerin şerrinden kurtulmak için günde 573 defa Ya Bais, zikredilir. İftiradan kurtulmak için 7073 defa okunur.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL VASİ:

Ya Vasi ismini zikreden; hırs ve sıkıntılardan kurtulur. Ahlakı güzelleşir. Rızkı bollaşır ve ömrü uzar. Zor işlerinde daima kolaylık bulur. Kin ve hased çeken kişi okumaya devam ederse durumu düzelir. İhlasla okumayı sürdürenler; bazı sırlara ererler ve manevi perdeler o kişiye kalkar.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL VEDUD:

Ya Vedud ismini zikreden kişiyi bütün insanlar sever, sayar, hürmet görür. Okumaya devam eden kişi başkalarına tesir eder ve karşısındakini hükmü altına alır. Kalbi nurlanır, huzura kavuşur. Günde 270 defa Ya Vedud ismini zikreden borçlarından ve fakirlikten kurtulur.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim ilk öncelikle selamun aleykum herkese.ben birşeyi paylaşmak istiyorum.ben gece yatağa yattığım anda şeytan beni rahat bırakmıyor abuk subuk düşünceler eski günahlarım hakkında fitneler sağa dön sola dön kalk yat çıldırcam ne yapmam lazım düşünmek istemiyorum rahat bırakmıyor beni?:(

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam
kardeşlerim ilk öncelikle selamun aleykum herkese.ben birşeyi paylaşmak istiyorum.ben gece yatağa yattığım anda şeytan beni rahat bırakmıyor abuk subuk düşünceler eski günahlarım hakkında fitneler sağa dön sola dön kalk yat çıldırcam ne yapmam lazım düşünmek istemiyorum rahat bırakmıyor beni?:(
ALLAH yardımcınız olsun kardeşim.
Euzu besmele çekin, düşünmeyin.
Eskiden işlemiş olduğunuz günahları unutun kardeşim.
ALLAH'a sığının .

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH ım sağlık sıhhat afiyet ver..

şükür sadece sanadır ALLAH ım..

G

Goldenrose

Şeytandır ne yapsa yeridir. Bu yaşadığınız şey kimimizin başına gelemedi ki? Tekrar bizi eski günahlarımıza götürmek için tekrar aynı hataları yapmamız için şeytanın bu bir oyunu. Daha önce de demiştim. Bunları bilicek, sabredicek ve doğru yolu bulmuşken iblisin kışkırtmalarına kanmayacak kadar imanınızın kuvvetli olduğunu düşünüyorum.
Elbette zaten hep dualarımdasınız.

Abim gibi sevdiğim biricik sevgili kardeşim...
Sabredin. İyi kalbiniz, işlememekte ısrarlı olduğunuz günahlara karşın bu imtihandan yüksek not alın :) bilirsiniz ortalama her zaman çok önemli :)
Not: sözlülere de dikkat etmemiz lazım :)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim.sende benim bir kardeşimsin bacımsın.sağolasın.şeytanın istediğiniz yapmıcam o günlere ALLAH'IN izniyle dönmücem.bazen delirtiyor ama sağdan soldan her yerden geliyor pislik.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
okul yok mu goldenrose kardeşim?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt