Son Konular
Hakkında kesin bilgi sahibi olmadığın şeyin peşine düşme. Çünkü kulak, göz ve kalp, bunların hepsi ondan sorumludur.(isra 36)
Edep
Ancak Her Edepsizin Edepsizliğine Sabır ve Tehammül Gösterebilmektir. !!!!!
seni anlamakta cok zorluk cekiyom
Köleliğin yasaklanmasına mı kızıyosun .
Yoksa bütün dünyayı karserden kurtarır gibi faizin yasaklanmak istenmesine mi kızıyosun ?
Selamün aleyküm;
Uzun zamandır sitenizi ziyaret edemedim.Sıkıntılı bir dönem geçirdim.Ben hala sorunlarımla boğuşuyorum.Bir konuda yardım istiyorum.Bir erkeğin mutlu olması,huzurlu olması için ne yapmak gerekir?Manevi ve maddiyat olarak neler yapılabilir?Kendini iyi hissetmesi,değerli hissetmesi için ne gerekir?İnsanların duyabileceği şekilde?Bir erkek gözü ile ne önerebilirsiniz?
buradan LEYLA1 YUSUF MAVCİ KARDELELE DENİZYILDIZI ŞAHADETGÜLÜ GEVHER kardeşlerime sonsuz selamlar ediyorum kendilerinden ALLAH razı olsun..
içimden geçenler bunlar..
Ben hic birsey anlamadim dogrusu. Karismamda yanlis olur, fakat süphesiz O herseyi en iyi bilen ve görendir.![]()
Kusuruma bakmayin..Bir daha olmaz
Selamün aleyküm;
Uzun zamandır sitenizi ziyaret edemedim.Sıkıntılı bir dönem geçirdim.Ben hala sorunlarımla boğuşuyorum.Bir konuda yardım istiyorum.Bir erkeğin mutlu olması,huzurlu olması için ne yapmak gerekir?Manevi ve maddiyat olarak neler yapılabilir?Kendini iyi hissetmesi,değerli hissetmesi için ne gerekir?İnsanların duyabileceği şekilde?Bir erkek gözü ile ne önerebilirsiniz?