Çeşm-i Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
Biz o kadar fakirdik ki Babamdan tokat yerdik başka şey yoktu.Bir tokadı 4 kişi paylaştığımız günler oldu.

bugün babamı kaybedeli kırk gün oldu.hala inanmakta zorlanıyorum.rabbim herşeyin hayırlısını versin.selamlar
hızlı ve sessiz bir şekilde kaybolsam iyi olcak
HAyırlı cumalar
ALLAH 'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun ....
Bizim gönlümüzü tutuşturan O dur (hû’dur) ancak. Yolumuzu kısaltan O’dur ancak. Bütün insanlar hekim olsa, (yine de) derdimize deva olan O’dur ancak. Bu gün nasıl bir gün ki güneş iki kat (güçlü)! Bu gün diğer günlerden farklı; başka bir gün! Gökten, yerdekilere, “Ey âşıklar, müjde! Bugün sizin gününüz” diye nidâ geliyor, dört bir yana nurlar saçılıyor…hz mevlana
cumamız mübarek olsun
Hayırlı cumalar diliyorum.
Allaha emanet olun.selametle kalın.
Inse başıma
bin yumruk
rabbim allah diyeceğim
aksa kanım
oluk oluk
rabbim allah diyeceğim.
Hayırlı Cumalar
Bu kapıdan kol ve kanat kırılmadan geçilmez.
Eşten, dosttan, sevgiliden ayrılmadan geçilmez...
Üstad Necip Fazıl
haydi beyler sünnete uyalım; Resulullahı sünnetle sevelim.
boy abdesti Almaya gidelim.
sonrada hadi camiye.e..
bugün babamı kaybedeli kırk gün oldu.hala inanmakta zorlanıyorum.rabbim herşeyin hayırlısını versin.selamlar
Biz o kadar fakirdik ki Babamdan tokat yerdik başka şey yoktu.Bir tokadı 4 kişi paylaştığımız günler oldu.
![]()
babanız ne yerdi ?
selamun aleykum