Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
Son Konular
Cümleten Selamun Aleykum Değerli Din Kardeşlerim Benim Dün Yakın Bir Akrabam Vefat Etti Bugun Toprağa Verdık Allah Rahmet Eylesin Bende Su Aralar Cok Dusunuyorum Hatta Aklımdan Cıkmaz Oldu Bu Konu ''Ölüm'' Konusu Biraz Ürpertiyor Beni Ve Korkmaya Başladım Ansızın Yakamızda Olan Bu ''Ölüm'' Şüphesiz Gün Gelecek Bizide Bulacak Ne Kadar Hazırız Ve Rica Ediyorum Beni Aydınlatacak Bir Arkadaşım Varsa İnsan Ölünce Ruh Nereye Gider Toprağa Verilince Nolur Çok Merak Ediyorum Selam Ve Dua İle..
Cümleten Selamun Aleykum Değerli Din Kardeşlerim Benim Dün Yakın Bir Akrabam Vefat Etti Bugun Toprağa Verdık Allah Rahmet Eylesin Bende Su Aralar Cok Dusunuyorum Hatta Aklımdan Cıkmaz Oldu Bu Konu ''Ölüm'' Konusu Biraz Ürpertiyor Beni Ve Korkmaya Başladım Ansızın Yakamızda Olan Bu ''Ölüm'' Şüphesiz Gün Gelecek Bizide Bulacak Ne Kadar Hazırız Ve Rica Ediyorum Beni Aydınlatacak Bir Arkadaşım Varsa İnsan Ölünce Ruh Nereye Gider Toprağa Verilince Nolur Çok Merak Ediyorum Selam Ve Dua İle..
Allah Razı Olsun Allah Bizlere Kabir Azabı Ve Cehennem Azabını Haram Kılsın İnşallah Merhametine İhtiyacımız Var Ya Rabbi Kalben İnandık Kalben Tasdik Ettik Gösteriş Yapmıyoruz Her Mü'min Gibi Din-i İslam Uğruna Hayatımı Dahi Feda Ederim Allahım Bizleri Kabir Azabından Muhafaza Eylesin İnşallah Kardesım Amın
aleyküm selam kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. inşallah bizler müslümanız elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz emirleri yapıp yasaklardan haramlardan uzak durmaya çalışıyoruz. böyle bir kitap okumuştum ölüm ahiret kıyamet. konulardan okuyabilirsiniz. müminse tabi Azrail aleyhisselam güzel yüzüyle karşılayacak sorgu sualde yardımcı olunacak. inşallah bizlere de Rabbim ölümün güzelini nasip etsin sorgumuzu sualimizi kolay eylesin. kabir azabından cehennem azabından korusun. sizde bu sitede dualara katılın konuları okuyun. burda bulunduğumuz her anımız sevap inşallah. hayırlı akşamlar.Cümleten Selamun Aleykum Değerli Din Kardeşlerim Benim Dün Yakın Bir Akrabam Vefat Etti Bugun Toprağa Verdık Allah Rahmet Eylesin Bende Su Aralar Cok Dusunuyorum Hatta Aklımdan Cıkmaz Oldu Bu Konu ''Ölüm'' Konusu Biraz Ürpertiyor Beni Ve Korkmaya Başladım Ansızın Yakamızda Olan Bu ''Ölüm'' Şüphesiz Gün Gelecek Bizide Bulacak Ne Kadar Hazırız Ve Rica Ediyorum Beni Aydınlatacak Bir Arkadaşım Varsa İnsan Ölünce Ruh Nereye Gider Toprağa Verilince Nolur Çok Merak Ediyorum Selam Ve Dua İle..
içimden geçen bir şey yok geçmişi unuttum gelecek zaten yok..
gelecek var olacak geçmiş yok olacak.beklemek lazım.