Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

ümrann

Kayıtlı Kullanıcı
Sevinç, heyecan, stres, üzüntü.... Hepsini bir arada yaşıyorum sanki. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Bu hafta benim için çok yoğun olacak gibi duruyo dualarınızı bekliyorum. Hayırlısıyla bütün işlerim(iz) en güzel şekilde sonuçlanır inşallah. AMİN!

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Sevinç, heyecan, stres, üzüntü.... Hepsini bir arada yaşıyorum sanki. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Bu hafta benim için çok yoğun olacak gibi duruyo dualarınızı bekliyorum. Hayırlısıyla bütün işlerim(iz) en güzel şekilde sonuçlanır inşallah. AMİN!

İnşaallah, Rabbim dualarınızı kabul, niyetinizi ve beklentilerinizi tez zamanda tecelli ettirsin...İnşaallah

Y

YAGMURBEY

İki damla gözyaşı,tövbenin süsüdür.İki damla gözyaşı tövbesinin belgesidir.Gecenin koyu karanlığı içinde açılan avuca damlayan iki damla gözyaşı, duanın kanadıdır.
Duayla çiçek açan tövbenin, vicdanın, kalbin, aklın, kısacası bütün vücudumuzun dile gelip:
Affeyle ALLAH'ım, sen bildirdin;ben bilemedim!
Affeyle ALLAH'ım, sen öğrettin;ben unuttum!” demesidir.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Güçlükte desteğim, sıkıntıda imdâdıma yetişen, her an görüp gözeten Rabbim, beni muhafaza et, sonsuz kudretinle, bana yardım eyle.AMİN

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler

Ben diyorum ki: Vuslatı beklerim, Yâr,
Gaffâr Âşk diyor ki: El-intizâr eşeddü min-en-nâr...
(beklemek, ateşten şiddetlidir)
Neslihan Nur Türk

Y

YAGMURBEY

Neden hayatında biri yok diye soranlara:
Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya;
on dakika, onbeş dakika, yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz. Ne de olsa beklemişsinizdir o kadar, boşa gitsin istemezsiniz. Sormayın artık bana. Herhangi biriyle değil, beklediğime değecek olanla devam etmeliyim bu yola. Durakta yaşlanmak olsa da işin ucunda....

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
şu an içimden geçenleri yazsam kötü olur herhalde onun için içimde kalsın...

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Misafirlik tuhaf şey...
Oradasın,ama oralı değilsin..
Önüne sofralar kuruluyor,izzet-ikram görüyorsun ama hiç bir şey sana ait değil...
Rahatın yerinde de olsa kalkıp gideceksin birgün,gitmek zorundasın...
Misafirlik dünya hayatına ne çok benziyor...
ve dünya hayatı misafirliğe...

Y

YAGMURBEY

Ey bela ve musibete düşmüş insan bil ki ,o gelen musibet ve belalar öyle kudsi, ulvi, nurani bir makamdan öyle adil şefkatli bir zattan geliyor ki, o şaşmaz yanılmaz,O kusurdan münezzeh hatadan müberra, hakimi mutlak ve rahimi mutlak bir zattır.. Mükâfatı bol, rahmeti bol, inayeti bol olan bu zatın gönderdiklerini edep ve vakarla karşılayıp bela ve musibetlere diyeceğiz ki:

Ey musibet biliyorum ki, sefa getirmesen de hoş geldin. bir sebebe binaen geldin. Elbet seni bir gönderen var, başıboş değilsin... Seni gönderen zat öyle merhametli öyle kerem sahibi öyle şefkatli bir zattır ki onun narı da hoştur nuru da hoştur. İman nurunu, İslam nurunu peygamber nurunu, nimet nurunu, evlat nurunu, hayat nurunu bahşeden ve bu nurlarla hayatımızı nurlandıran zatın narı da nuru gibi hoş tur elbet.

Y

YAGMURBEY

Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın.

O kişi yaralıdır ve yara bandı olarak sizi kullanır...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Sual=ey veli,insan nasıl olmalı, söyle!
Cevap=son anda nasıl olacaksa hep öyle!

Hayırlı Akşamlar:H:H

ümrann

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaallah, Rabbim dualarınızı kabul, niyetinizi ve beklentilerinizi tez zamanda tecelli ettirsin...İnşaallah
Allah razı olsun. Çok şükür Rabbim karşıma öyle bir fırsat çıkardı ki yine beni sıkıntımdan kurtardı.Dualar sayesinde yine şükürler olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Misafirlik tuhaf şey...
Oradasın,ama oralı değilsin..
Önüne sofralar kuruluyor,izzet-ikram görüyorsun ama hiç bir şey sana ait değil...
Rahatın yerinde de olsa kalkıp gideceksin birgün,gitmek zorundasın...
Misafirlik dünya hayatına ne çok benziyor...
ve dünya hayatı misafirliğe...

Emeğine sağlık abla cok güzelmişş..

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
bismillahirrahmanirrahiym.
102-TEKASÜR:

8-Sonra, yemin olsun ki, o gün (size verilen) her nimetten sorulacaksınız

5-MAİDE:

74- Hâlâ Allah'a tevbe edip O'ndan af dilemiyorlar mı? Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.

35-FATIR:

12- Hem iki deniz eşit olmuyor. Şu tatlı, hararet keser, içerken (boğazdan) kayar; şu da tuzlu, yakar kavurur. Bununla beraber her birinden taze bir et yersiniz ve bir ziynet çıkarır, giyinirsiniz. Allah'ın lütfundan nasib arayasınız diye suyu yara yara giden gemileri de görürsün. Gerek ki şükredeceksiniz.

13-RA'D:

24. "Sabrettiğiniz için size selam olsun. Ahiret yurdu ne güzeldir!"

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
8-Sonra, yemin olsun ki, o gün (size verilen) her nimetten sorulacaksınız...

Çok etkilendiğim ayetlerden biridir.. Sağolasın kardeş.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanın hakiki hürriyeti sadece ve sadece Cenab -ı Hakk'a kulluktadır. O'na CELLE CELALUHU hakiki manada kul olanlar, nefs kafesinden, maddi alemin kayıt ve şartlarından kurtularak hürriyete kavuşurlar. Bu kulluğu nefsine kabul ettiremeyenler ise kendi fani varlığına tutsaklık başta olmak üzere bu alemin binbir kayd ü şartı altında esaret zincirlerine mahkum kalırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt