Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (6 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
wp1l6cn.jpg

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
amin sizinde mübarek olsun.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH im ne olur bi donem basi da guzel baslasin yoksa cildiracam bi kesinlessede ne yapacagima karar versem bari

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hayırlı cumalar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayılı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlısını güzelini nasip etsin Rabbim.Hepimize hayırlı rızk iş kısmet kapıları açmak nasip etsin Rabbim.Selam v edua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Yoruldum artık bende biraz dinlenmek istiyorum:(:gulegule:A

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Kur'an oku,namaz kıl kardeşim.
'''Gecelerin en güzellerinden biriside CUMA gecesidir.'''
Geceniz mubarek olsun.

Allah razı olsun kardeşim.Amin inşallah kardeşim sizinde cumanız mübarek olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

GkHnZn

Kayıtlı Kullanıcı
Dine bakış açısı çok değişen biriyim. Hadisleri ayetleri takip etmeye ve uygulamaya gayret eden biri oldum elhamdulillah çok hatamız var lakin umudumuz Rabb'imizin affı.. İslam a son zamanlarda verdiğim önem çevremde hep tepki yarattı yobaz dediler örümcek kafalı dediler. Sakal bırakmak sünnet dedim uydurma hadistir dediler. En yakınlarım yazıklar olsun sana dediler. Nedir bu halin gericisin dediler. Üzüldüm hep içten içe üzüldüm çevremdekilerin bana tepkisine üzüldüm. Çok kırıldım çok laf duydum biz senin kötülüğünü mü istiyoruz dediler saygımdan cevap veremedim. Yanlış mı yapıyordum acaba diye kendimden nefret ettim kimi zaman. Şuan hayat apartmanındayım. Hangi daireye gireceğimi seçmem gerekiyor Rabb'im yardımını esirgeme kurtar beni şu aklımdaki sorulardan doğru yola kılavuzla.. amin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar;
hak yolundan ayrılmayalım inşallah.........
Son nefesimize kadar.

-seleme-

Kayıtlı Kullanıcı
allahım bizi doğru yoldan ve hak yolundan ayırma bizlerin günahların ı affet sen gafursun ve sen rahimsin ve sen rahmansın

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
ALLAH diyelim Resul diyelim
Aşk ile yanıp,yanıp dönelim.

-TAKVA-

Kayıtlı Kullanıcı
Her şey Sen'de yaşarken, insanlık nefsinde ölmüş...

Y

YAGMURBEY

böyle insanlarla aynı ortamda bulunmaktan utanır oldum artık ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt