kimden bahsediyorsunuz?
bende senin bir hakkin olamazki bana hakkini helal etmiyorsun be kadin
once kendine bak ne yazmisin ne cevap yazilmis anlamiyorsan bir anlayana sor
atalarimiz bosuna dememis akil yasta degil bastadir
bana mı diyorsun kardeş ben erkeğim:
siz kime diyorsunuz bi söyleseniz.
Dün kahvaltıdan hemen sonra ani mide bulantısı, titremenin ardından genzim tıkandı.Bu geniz tıkanmasını tanımıştım geçen yıl oğlumun uzattığı çiçeği kokladığımda oluşan tıkanmayla aynıydı.Geçer birazdan dedim önemsemedim.Çok zaman geçmedi elim yüzüm şişmeye başladı.Olayın ciddiyetini anlayınca hasteneye gittik. Beni hastenelik eden yarım çay kaşığı polenli baldı.Hayati bir tehlike atlattığım ve polenlere dikkat etmem gerektiği söylendi.Tabi bu arada iki serum yedim,düzenli kullanmam gereken birkaç ilaçla eve döndüm.Ve şunu anladım ki hayat sadece ince çizgiden ibaretmiş...
dün çok kötü bir gece geçirdik maalesef uykusuz yorgun bir geceden sonra hala kendime gelemedim
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
dün kahvaltıdan hemen sonra ani mide bulantısı, titremenin ardından genzim tıkandı.bu geniz tıkanmasını tanımıştım geçen yıl oğlumun uzattığı çiçeği kokladığımda oluşan tıkanmayla aynıydı.geçer birazdan dedim önemsemedim.çok zaman geçmedi elim yüzüm şişmeye başladı.olayın ciddiyetini anlayınca hasteneye gittik. Beni hastenelik eden yarım çay kaşığı polenli baldı.hayati bir tehlike atlattığım ve polenlere dikkat etmem gerektiği söylendi.tabi bu arada iki serum yedim,düzenli kullanmam gereken birkaç ilaçla eve döndüm.ve şunu anladım ki hayat sadece ince çizgiden ibaretmiş...
amin
sizin adınıza çok sevdindim canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip etsin rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin rabbim.selam ve dua ile selametle kalınız.