Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (10 Kullanıcı)

_YUSUF_

Yönetici
Şu iki şey hâriç dünyâda safâ kalmadı:
1. Kardeşlerle karşılaşmak ve onlarla sohbet etmek,
2. Teheccüd namazına kalkmak ve o feyizli vakitte doya doya zikir ve Kur'ân ile meşgûl olmak.

Malik Bin Dinar -ks

_YUSUF_

Yönetici
Sana Allâh'a tâati ve takvâ üzere bulunmanı, nerede olursan ol insanlara ezâ ve cefâ vermemeni, özellikle Harameyn-i Şerîfeyn'de daha fazla titiz davranmanı tavsiye ederim.
Gıybetini yapsalar dahî sen kimsenin gıybetini yapma. Hiç kimsenin dünya malından bir şey alma. Şerîatın alınmasını helâl kıldığını al ve onu hayır yollarda harca. Mümin kardeşlerin aç ve yoksul durumda bulunurken, şehvetin için harcama yaparak lezzetlenme. Kesinlikle yalan söyleme. Hiç kimseyi hakîr görme. Hiç kimseden nefsinin üstün olduğunu düşünme. Kalbî ve bedenî ibâdetlerde tüm kuvvetini sarfet. Bunun yanında nefsine "Hiçbir zaman makbul olacak hayır işlemedim." düşüncesini kabul ettir. Çünkü ibâdetlerin rûhu niyettir. Niyet ise ancak ihlâs ile mümkündür. Senden daha büyük olanlara ihlâs gerekirse sana nasıl gerekmesin. Allâh Teâlâ'ya yemin ederim ki; annem beni doğurduktan bugüne kadar, Allâh katında makbûl ve mûteber olup hesabı sorulmayacak bir tek hayır işlediğime inanmıyorum.
Eğer kendi nefsini bütün hayır işlerde iflâs etmiş olarak görmüyorsan bu, cehâletin en son noktasıdır. Eğer iflâs etmiş olarak biliyorsan Allâh'ın rahmetinden de ümitsiz olma.

Mevlana Halid-i Bağdadi ks

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
hıçkırık tuttu:a33:

Y

YAGMURBEY

bende senin bir hakkin olamazki bana hakkini helal etmiyorsun be kadin

once kendine bak ne yazmisin ne cevap yazilmis anlamiyorsan bir anlayana sor

atalarimiz bosuna dememis akil yasta degil bastadir

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
bende senin bir hakkin olamazki bana hakkini helal etmiyorsun be kadin

once kendine bak ne yazmisin ne cevap yazilmis anlamiyorsan bir anlayana sor

atalarimiz bosuna dememis akil yasta degil bastadir

bana mı diyorsun kardeş ben erkeğim::)
siz kime diyorsunuz bi söyleseniz.

Y

YAGMURBEY

Yağmur gibi ver, güneş gibi ver, toprak gibi ver...
Kibirsiz ol verirken..
Başa kakmadan ver!
Mihnet yüklemeden!
Aşağılamadan, hor görmeden ver!

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
.....................................................

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Sitede kimse yok mu acaba burda tek başıma kaldım:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Dün kahvaltıdan hemen sonra ani mide bulantısı, titremenin ardından genzim tıkandı.Bu geniz tıkanmasını tanımıştım geçen yıl oğlumun uzattığı çiçeği kokladığımda oluşan tıkanmayla aynıydı.Geçer birazdan dedim önemsemedim.Çok zaman geçmedi elim yüzüm şişmeye başladı.Olayın ciddiyetini anlayınca hasteneye gittik. Beni hastenelik eden yarım çay kaşığı polenli baldı.Hayati bir tehlike atlattığım ve polenlere dikkat etmem gerektiği söylendi.Tabi bu arada iki serum yedim,düzenli kullanmam gereken birkaç ilaçla eve döndüm.Ve şunu anladım ki hayat sadece ince çizgiden ibaretmiş...

Geçmiş olsun kardeşim Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Öyle kardeşim Allah beterin beterinden korusun her an ne olacağımız hiç belli değil Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Allah yar ve yardımcınız olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Dün çok kötü bir gece geçirdik maalesef uykusuz yorgun bir geceden sonra hala kendime gelemedim:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Arıcı

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırdır İnşaallah, kimseler yok

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
dün kahvaltıdan hemen sonra ani mide bulantısı, titremenin ardından genzim tıkandı.bu geniz tıkanmasını tanımıştım geçen yıl oğlumun uzattığı çiçeği kokladığımda oluşan tıkanmayla aynıydı.geçer birazdan dedim önemsemedim.çok zaman geçmedi elim yüzüm şişmeye başladı.olayın ciddiyetini anlayınca hasteneye gittik. Beni hastenelik eden yarım çay kaşığı polenli baldı.hayati bir tehlike atlattığım ve polenlere dikkat etmem gerektiği söylendi.tabi bu arada iki serum yedim,düzenli kullanmam gereken birkaç ilaçla eve döndüm.ve şunu anladım ki hayat sadece ince çizgiden ibaretmiş...

canım kardeşim,
çok geçmiş olsun.allaha emanet olun.selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
amin
sizin adınıza çok sevdindim canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip etsin rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin rabbim.selam ve dua ile selametle kalınız.

allah razı olsun canım kardeşim,
allaha emanet olun.selametle kalın.

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
dun 8 30 sıralarında..
tam şeytan beni günaha sokarken , ( nefsime yenilmek üzereyken ) ev sallandı...
yan komşularım kalabalık çoluk çocuk evi yıkacaklar herhalde dedim içimden..
yapmak üzere olsugum şeyi bıraktım.
10 15 dk sonra haberleri izledim o da ne DEPREM olmuş..
Allahım ben günaha girmiim diye evi sallamış..
Allahım sen ne kadar büyüksün.

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
Kimse yok mu, herkes nerede? kimse birşey paylaşmıyor, ben de bir bağlantı kopukluğu filan var sandım, ama yok.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Yaradılanı yaradan dan ötürü sevmek

Bu nasıl bir AŞK?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt