Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (8 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
(¯`'•.¸*♥♥♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯) ölümsüz aşk istiyorsan, ÖLÜMSÜZ'e aşık olacaksın♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ey karanlık geceyi uykuda geçiren mü'min, dua etmek zamanı geldi.
Haydi kalk.
Ey kötülük etmeyi adet edinmiş Nefs, ibadet etme, iyilik etme zamanı geldi.
Pencereden bak, tevbe kapısını aç, evi tertibe koy, düzelt.
Haydi durma Bizim nöbetimiz geldi.
Suçtan, kötülüklerden neden temizlenemiyorsun?
Günahlardan ellerini yıka, yüzüne su vur, Abdest al, namaza durma zamanı geldi.
Seni mezara koydukları, lahitte yüzünü Kıble'ye döndürdükleri zaman, Hayatta şu karşında duran Kıble'yi hatırlarsın, amma, namazını kılamadığın, kazaya bıraktığın için içinin Yanmasından eline ne geçer?
Sen şimdi hayatta iken, bu Kıble'den bir nur, bir ışık ara.
Bir ışık elde et de, o nur, o Işık, senin kabrini ışıtsın.
Allah'ın nuru gelince, kabir bir gül bahçesi olur"

ALLAHA EMANET OLUN.ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR PAYLAŞIMDI.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
rabbim razı olsun güzel kardeşim..dualarınızla inş...rabbim sıkıntılarımızı gideriyor...dilerim rabbim seninde yüreğini ferahlatsın.selametle.inş..

Amin
Allah razı olsun canım Allah cümlemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtraıp tez zamanda rfağa çıkarmak nasip etsin Rabbim inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emenat olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamın Aleyküm,hayırlı cumalar.
Makber gülü kardeşim senin adına çok sevindim.Yüce Rabbim seni tüm sıkıntılarından kurtarıp,tüm güzellikleri sana ve ailene versin.Bu arada 23.hafta 28. cüzzünü okumuşmuydun?listeyi kontrol ederken okunmamış diye gördüm düzeltmek için soruyorum.

Leyla kardeşim,Cenabı Hak senide en kısa zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın inşaALLAH.

Bana gelince son 2,5 aydır ne yaptığımı bilmeden,bir koşuşturma içinde geçiriyorum.İlk önce oradan oraya oğlumun sınavları için koşturdum.Allah'ıma hamd-ü senalar olsun ki sonu hayırlı oldu.Tam rahatladım derken kayın validem hiç birşeyi yokken aniden rahatsızlandı.Tam bir aydır tahlil ve tetkikleri yapılıyor,tanı konamıyordu neyseki bayram arefesinde periton tüberkloz ( karın zarı veremi ) teşhisi kondu.Ama hala kanser olasılığını dışlayamadılar.Bayram sonrası p.e.t yapılacak.İnşaAllah altından yeni birşey çıkmaz.Kadıncağaz bu yaşından sonra ne eziyetlere katlandı,hamd olsun ki gıkını çıkarmadan sabırla gerekli olan her şeyi yaptı.Karnı açıldı ve biyopsi alındı.Rabbim ona çektirmesin.
Bu dünya işte bu kadar,yalancı ve nankör.Kayın validem 30 yaşında dul kalmış,7 tane çocuğunu en zor şartlar altında büyütmüş 2 ay öncesine kadar hala çocukları için koşturup duruyordu ya şimdi?????????
Sizden de onun için dua istiyorum.Rabbim ona şifa versin diye.Eğer vakti bu kadar ise onu tüm acı ve ızdıraplardan korusun ve çektirmesin diye.

işte bu yüzden bende uzun zamandır nete giremiyorum.Bulduğum her fırsatta ancak okumalarımı bildirmek için giriyorum.Tüm düzenim bozuldu,okumalarım,zikirlerim ve tesbihlerim aksıyor.En çok sevdiğim şey olan mü'minin mü'mine gıyabında yaptığı dua dır.(tanımadığım ama çok sevdiğim arkadaşlarım) en çokta nete girip dualara katılamadığım için üzülüyorum.Aklımdasınız ama yinede sizlerden helallik istiyorum.Selam ve baki dualarımla Allah'a emanet olun...........

Amin
Allah razı olsun canım benim çok geçmiş olsun Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup tez zamanda seametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Canım benim annemde 5 çocukla neler yaşamış bir laf vardır ya hayatımı anlatsam bir roman olur misali gerçekten öyle bu dünya bir imtihan dünyası hepimizin ayrı ayrı imtihanları var Allah her iki dünyada imtihanlarımızı başarı ile geçmek sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Daha öncede yazmıştım mesajlarımda ben 3 yaşındayken annem tüp patlaması sonucu yanmıştı annem henüz 26 yaşındaydı erkek kardeşim 6 aylık ablamda 6 yaşındaydı annemin yanıkları çok derin olduğu için yıllarca tedavi gördü 1 yıl hastanede yattı 1 yıl evde yattı ben o dönemi hiç hatırlamıyorum sadece avluda olduğumu hatırladığım bir an var Allah beterin beterinden korusun şu anda annemin tüm bacakların hespi yanık 2 sen önce kaötü hastalıktan şüphelendiler biobsi yaptılar çok şükür birşey çıkmadı ama şimdi yine derilerde çekme ve yaralar başladı plastik cerrahiye gittik doktor amaliyat dedi deriyi kesip başka bir yerden parça alıp oraya yapıştıracaklar ama annem artık korkuyor eskisi gibi yaş genç değil birşey olur diye bilmiyorum Allah hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Bayram hep sıkıntı ile geçti namazlardan sonra annem için kendim için ağladım annemle ben evde tek yaşıyoruz Allah beterin beterinden korusun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Şu ana kadar sıkıntılarda yaşasak üzlsekte çok şükür Allah sabrımızın mükafatını her zaman verdi Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Canım bizler kardeşiz Allah rızası için burdayız eğer Allah rızası için berşeyler yapıyorsak ne mutlu bizlere burda olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum eskiden hep kendimi çok üzerdim ve üzünüden hep hasta olur sağlığımdan olurdum çok şükür şimdi daha iyiyim dualar ve sizler sayenizde Allah hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.(Hakkım yok ama yine varsa helal olsun canım benim)

Y

YAGMURBEY

Herkesi kendin gibi sanmayacaksin

bir bir daha iki eder baskasi yalan yani

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
MUTLULUK! NE O OĞLUMM KÜSMÜYÜZZZZ BİZE NiYE UĞRAMIYORSUNNNN :a01:

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

images

Kabustan bunalan rüyalarıma
Ay yüzlü simandan bir parça düşse
Bırak isteyene yalancı yıldız
Benim gecelerime gözlerin düşse...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH DAN asla ümit kesilmez....

-seleme-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benimde kafamı karıştıran bi konu var benim dersaneye gitmem lazım sınavı kaznmak için işte abimde kapan diyo bende çok isatiyorum kapanmayı ama tek düşüncem çevre annem babam yada akrabalrım değil mesala dersaneye girdiğim zaman eşarbını aç okula gittiğin zaman eşarbını aç bu benim için bi sorun haline geldi ve ben başımı açıp kapatmayı istemem ve ne yapacağımı bilemiyorum insan içindekileri yazarkende rahatlıyomuş allah razı olsun böyle bi konu açtığınız için allaha emane

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benimde kafamı karıştıran bi konu var benim dersaneye gitmem lazım sınavı kaznmak için işte abimde kapan diyo bende çok isatiyorum kapanmayı ama tek düşüncem çevre annem babam yada akrabalrım değil mesala dersaneye girdiğim zaman eşarbını aç okula gittiğin zaman eşarbını aç bu benim için bi sorun haline geldi ve ben başımı açıp kapatmayı istemem ve ne yapacağımı bilemiyorum insan içindekileri yazarkende rahatlıyomuş allah razı olsun böyle bi konu açtığınız için allaha emane
Aleyküm selam canım. dershanede baş açma katiyen yok. okonuda çok şanslıyız. ama okulda değil. ben başım kapalı gittim dershaneye. cemaat dershanesi filanda değildi. zorunlu değil yani. içini rahat tut. okulada çözüm gelse keşke

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
:a45::a17::a17:Babamı çok özledim..... çok çok :a09::a09:çok

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
sankı kara bır dumanın içindeyim gibi hisediyorum kendımı...

-seleme-

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım. dershanede baş açma katiyen yok. okonuda çok şanslıyız. ama okulda değil. ben başım kapalı gittim dershaneye. cemaat dershanesi filanda değildi. zorunlu değil yani. içini rahat tut. okulada çözüm gelse keşke

işte bazı dersanelerde bu geçerli değil ablacım ama inşallah kapanıcam ve çok mutluyum bu arada inşallah en yakın zamanda babanızı görürüsünüz :D

_YUSUF_

Yönetici

Bence bu durumu dert ediniyorsan okul işinden vazgeçmelisin.Ama hem okula gideyim hemde islamdan taviz vermeyeyim diyorsan o biraz zor işte.O nedenle sana tavsiyem bırak isteyen istediğini okusun.İslamdan taviz vermektense evimde otururum daha iyi.Çünkü bugün bir taviz yarın daha büyüklerini doğurur.Hem bu eğitim sistemi insana diplomadan başka birşey vermiyor ki.Diplomada ahirette hiç bir işe yaramaz.Eee ahirette işe yaramayacak birşey için yıllarca neden uğraşsınki öyle değilmi? Sonsuz bir hayata hazırlanmak varken Allah'ın c.c hoşnutluğunu kazanmak varken neden nefsimizin peşinden gidip islamdan taviz verelimki.Valla ben bayan olsam evimden dışarı çıkmam, çıkmadığım gibi evimin bütün kapı pencerelerini kilitlerim.
Kadın bir hazinedir.Hazine ise elde edilmek için uğraşılan bir şeydir.Ortalıkta gezinen hazineler harcana harcana değerini yitirir ve sonunda hurdacının eline düşer o nedenle bir hazine kadar değerli olan sizlere tavsiyem değerinizi yitirtecek şeylere bulaşmamaya gayret edin.Bu değeri olur olmaz şeylerle kaybetmeyin.
Buda bir abi tavsiyesi olsun..Hakkınızı helal edin

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadaşlar

düşünüyorum zamanımı cok iyi kullanmam gerek...
okulumuz açıldı
programlıyorum kendimi
zaman kıymetli hemde cok
geri dönüşü olmayan kıymetlerden bir tanesi

o halde

ahireti de düşünmeli elbett

ve bence
zekice kullanmalı zamanı

allaha emanet olun
cok mutlu kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt