Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (7 Kullanıcı)

Z

ZÜHRE_

kafam allak bullak. karışık Allah yardımcım olsun. hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aycicek_sabir.jpg

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
kafam allak bullak. karışık Allah yardımcım olsun. hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...

Amin
Allah yar ve yardımcın olsun canım içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Bu aralar maalesef hepimiz öyleyiz canım dün bayram olduğu halde yatsı namazını kıldınktan sonra namazın başından kalkmadan ağladım öyle Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah kimseyi sahipsiz tek başına bırakmasın inşallah.
Allah hakkında ne hayırlı ise en hayırlısını güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı bayramlar...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
cumaqe0nc8.png

BU BAYRAM BENİM İÇİN ÇİFTE MUTLULUKLA GELDİ.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ...BEYİM YEDİ AYIN ARDINDAN SONUNDA BANKA İŞİNE BAŞLADI..KIZIMDA ARTIK İYİCE İYİLEŞTİ BU BAYRAM BİZİM İÇİN MUTLULUK VE HUZUR DOLU GEÇİYOR ŞÜKÜRLER OLSUN.RABBİM KİMSENİN AĞZININ TADINI BOZDURTMASIN İNŞ.BİZİM İÇİN UZUN VE SIKINTILI BİR SÜREÇ SONA ERDİ ŞÜKÜRLER OLSUN...RABBİM SIKINTIDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE FERAHLIKLAR VERSİN İNŞ....HAYIRLI BAYRAMLAR .... HAYIRLI CUMALAR...
SELAM VE DUA İLE...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bugün içim buruk ve üzünütüyüm 10 Eylül 2004 günü yani 6 yıl önce bugün teyzemin oğlunu kalp krizi sonucu kaybettik.O gece acı haberi aldık ama biz hiç hastane yatıyor diye yola düştük Hatay'a doğru teyzemin oğlu polisti 15 gün olmuştu ki Hatay'a tayini çıkalı o gün eşi iki çocuğu ile oturup sohbet ederken birden bire olmuştu en küçük yeğenim 5 yaşında abi 11 yaşında anne 28 yaşında.Daha sonra ambulans gelmiş müdahale yapmışlar ama yapacak birşey kalmamış artık.Hatay'a gece yarısı vardık polis arabaları bizi karşılayıp eve götüdüler o gün hiç sabah olmadı zaten:( o gece cuma günüydü miraç kandili Sabahı cenazemizi aldık memleketlerine götürdük cenazeyi mezarlıkta açtırıp son bir defa baktık o anlar gerçekten çok kötüydü Allah beterin beterinden koruusn onları bastıracak unutturacak başka acı vermesin Rabbim.
Vefat eden abimin küçük oğluda 23 Ekim 2008 yıldında 10 yaşındayken vefat etti vefatından 10 gün önce üşütme ile hastaneye götürmüşler sonra ilçede oturdukları için merkeze sevk etmişler daha sonra hastanede bir kaç gün kaldı o zaman konuşan çocuk birden bire yoğun bakıma düştü ölmeden önce sabaha karşı beş sıralarında teyzesine teyzeciğim pencereyi açarmısın demiş ve açtıkatnn sonra bir iki derin nefes alıp elvada son nefes alışlarım elvada son nefes alışlarım deyip bitkisel hayata girdi ve vefat etti:( Ve yeğenim o kadar zeki ve akıllıydı ki ve her zaman babasının mezarına girderken hafta sonları teyzelerine teyzeciğim ben hafta sonları babam işten gelecek diye bekliyorum ama mezara gidiyoruz bayramda da yine herkes babaları ile bayramlaşırken biz mezara gidiyoruz dermiş birden bire aramızdan ayrıldı doktor erken getirseydiniz demiş sokaklarda sağlıklı bir şekilde oynayan hiç bir rahatsızlığı olmayan bir çocouktu üşütme ile gitti vefat etti taktir ilah ölüm gelmiş cihana baş ağrısı bahane:( Allah beterin beterinden korusun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.İnce bir iplik üzerinde herşey ne olacağımız hiç belli değil şu yaşadığımız hayatta birbirimizi kaybetmeden önce insanlar birbirinin değerini bilmeli sonradan hiç bir şeyin değeri kıymeti yok maalesef.:A:A:A:a17:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
cumaqe0nc8.png

BU BAYRAM BENİM İÇİN ÇİFTE MUTLULUKLA GELDİ.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ...BEYİM YEDİ AYIN ARDINDAN SONUNDA BANKA İŞİNE BAŞLADI..KIZIMDA ARTIK İYİCE İYİLEŞTİ BU BAYRAM BİZİM İÇİN MUTLULUK VE HUZUR DOLU GEÇİYOR ŞÜKÜRLER OLSUN.RABBİM KİMSENİN AĞZININ TADINI BOZDURTMASIN İNŞ.BİZİM İÇİN UZUN VE SIKINTILI BİR SÜREÇ SONA ERDİ ŞÜKÜRLER OLSUN...RABBİM SIKINTIDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE FERAHLIKLAR VERSİN İNŞ....HAYIRLI BAYRAMLAR .... HAYIRLI CUMALAR...
SELAM VE DUA İLE...
Amin
Canım benim çok şükür sizin adınıza çok sevindim her zaman özellikle sabah namazlarında dualarımdasınız kardeşim sevinidiri bir haber aldığımıza gerçekten mutlu oldum Allah hayırlara vesile olsun inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim fırsatda vermesin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı bayramlar...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
amin
canım benim çok şükür sizin adınıza çok sevindim her zaman özellikle sabah namazlarında dualarımdasınız kardeşim sevinidiri bir haber aldığımıza gerçekten mutlu oldum allah hayırlara vesile olsun inşallah.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin rabbim fırsatda vermesin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı bayramlar...

rabbim razı olsun güzel kardeşim..dualarınızla inş...rabbim sıkıntılarımızı gideriyor...dilerim rabbim seninde yüreğini ferahlatsın.selametle.inş..

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm,hayırlı cumalar.
Makber gülü kardeşim senin adına çok sevindim.Yüce Rabbim seni tüm sıkıntılarından kurtarıp,tüm güzellikleri sana ve ailene versin.Bu arada 23.hafta 28. cüzzünü okumuşmuydun?listeyi kontrol ederken okunmamış diye gördüm düzeltmek için soruyorum.

Leyla kardeşim,Cenabı Hak senide en kısa zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın inşaALLAH.

Bana gelince son 2,5 aydır ne yaptığımı bilmeden,bir koşuşturma içinde geçiriyorum.İlk önce oradan oraya oğlumun sınavları için koşturdum.Allah'ıma hamd-ü senalar olsun ki sonu hayırlı oldu.Tam rahatladım derken kayın validem hiç birşeyi yokken aniden rahatsızlandı.Tam bir aydır tahlil ve tetkikleri yapılıyor,tanı konamıyordu neyseki bayram arefesinde periton tüberkloz ( karın zarı veremi ) teşhisi kondu.Ama hala kanser olasılığını dışlayamadılar.Bayram sonrası p.e.t yapılacak.İnşaAllah altından yeni birşey çıkmaz.Kadıncağaz bu yaşından sonra ne eziyetlere katlandı,hamd olsun ki gıkını çıkarmadan sabırla gerekli olan her şeyi yaptı.Karnı açıldı ve biyopsi alındı.Rabbim ona çektirmesin.
Bu dünya işte bu kadar,yalancı ve nankör.Kayın validem 30 yaşında dul kalmış,7 tane çocuğunu en zor şartlar altında büyütmüş 2 ay öncesine kadar hala çocukları için koşturup duruyordu ya şimdi?????????
Sizden de onun için dua istiyorum.Rabbim ona şifa versin diye.Eğer vakti bu kadar ise onu tüm acı ve ızdıraplardan korusun ve çektirmesin diye.

işte bu yüzden bende uzun zamandır nete giremiyorum.Bulduğum her fırsatta ancak okumalarımı bildirmek için giriyorum.Tüm düzenim bozuldu,okumalarım,zikirlerim ve tesbihlerim aksıyor.En çok sevdiğim şey olan mü'minin mü'mine gıyabında yaptığı dua dır.(tanımadığım ama çok sevdiğim arkadaşlarım) en çokta nete girip dualara katılamadığım için üzülüyorum.Aklımdasınız ama yinede sizlerden helallik istiyorum.Selam ve baki dualarımla Allah'a emanet olun...........

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm,hayırlı cumalar.
Makber gülü kardeşim senin adına çok sevindim.yüce rabbim seni tüm sıkıntılarından kurtarıp,tüm güzellikleri sana ve ailene versin.bu arada 23.hafta 28. Cüzzünü okumuşmuydun?listeyi kontrol ederken okunmamış diye gördüm düzeltmek için soruyorum.

Leyla kardeşim,cenabı hak senide en kısa zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın inşaallah.

Bana gelince son 2,5 aydır ne yaptığımı bilmeden,bir koşuşturma içinde geçiriyorum.ilk önce oradan oraya oğlumun sınavları için koşturdum.allah'ıma hamd-ü senalar olsun ki sonu hayırlı oldu.tam rahatladım derken kayın validem hiç birşeyi yokken aniden rahatsızlandı.tam bir aydır tahlil ve tetkikleri yapılıyor,tanı konamıyordu neyseki bayram arefesinde periton tüberkloz ( karın zarı veremi ) teşhisi kondu.ama hala kanser olasılığını dışlayamadılar.bayram sonrası p.e.t yapılacak.inşaallah altından yeni birşey çıkmaz.kadıncağaz bu yaşından sonra ne eziyetlere katlandı,hamd olsun ki gıkını çıkarmadan sabırla gerekli olan her şeyi yaptı.karnı açıldı ve biyopsi alındı.rabbim ona çektirmesin.
Bu dünya işte bu kadar,yalancı ve nankör.kayın validem 30 yaşında dul kalmış,7 tane çocuğunu en zor şartlar altında büyütmüş 2 ay öncesine kadar hala çocukları için koşturup duruyordu ya şimdi?????????
Sizden de onun için dua istiyorum.rabbim ona şifa versin diye.eğer vakti bu kadar ise onu tüm acı ve ızdıraplardan korusun ve çektirmesin diye.

Işte bu yüzden bende uzun zamandır nete giremiyorum.bulduğum her fırsatta ancak okumalarımı bildirmek için giriyorum.tüm düzenim bozuldu,okumalarım,zikirlerim ve tesbihlerim aksıyor.en çok sevdiğim şey olan mü'minin mü'mine gıyabında yaptığı dua dır.(tanımadığım ama çok sevdiğim arkadaşlarım) en çokta nete girip dualara katılamadığım için üzülüyorum.aklımdasınız ama yinede sizlerden helallik istiyorum.selam ve baki dualarımla allah'a emanet olun...........

canım ablacım rabbim sendende razı olsun .rabbim şifalar versin hastanıza inş...bende bu aralar fazla fırsat bulamadım.ama tüm okumalarıma devam ediyorum rabbimin izniyle.arada haber veremediklerim için haklarınızı helal edin okundu yazın inş.haberdar etmeye çalışıyorum ama gözden kaçmış olabilir..selam ve dua ile ...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Aşk-ı yüreğine sor , dinle bak ne diyor. ''Allah, Allah, Allah cc ..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
inşaALLAH sandıktan hayırlı oylar çıkar:B

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Hayat bir nefestir aLDığın kaDar..Hayat bir kafestir kaLDığın kaDar..Hayat bir hevestir
DaLDığın kaDar...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
Ya İslam'la Yükselirsin,Ya İnkarda Çürürsün.Yol Mezarda Bitmez,Gittiğinde Görürsün.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Necip Fazıl'a

''Allah, deveyi iğnenin deliğinden geçirebilir mi?'' diye sormuşlar.
''Evet geçirir'' de
miş.
Bunun üzerine '' deveyi mi küçültür, yoksa iğneyi mi büyütür?'' demişler.Necip Fazıl, ilahi kudretin sonsuzluğunu ifade babında şu cevabı vermiş :
- Ne deveyi küçültür, ne iğneyi büyütür.Gökteki yıldızları senin gözbebeğine sığdırdığı gibi, vızır vızır geçirir.

Y

YAGMURBEY

Bu Görünen Ben Değilim.

Bilmeyen ne bilsin seni, Gamlanma deli gönül..
Gönülden anlamayana, Bağlanma deli gönül..
İçi tatlı özlü yemiş, Kırıldıkça ballanır
Sendeki seni koyup, Avlanma deli gönül..

Bu görünen ben değilim, Ben ben dediğim nedir?
Dilimle söz söyleyen, Sözü söyletenmidir?
Baştan ayağa gömleksem, İçimdeki ben midir?
Sureti ben sanıp da, Avlanma deli gönül..

Sinenin içindekini, Aldanıp gönül sanma
Varacağın o menzili, Tesbih, seccade sanma..
Attığın üç beş adımla, Yollar tükendi sanma
Yolların başındayken, Sallanma deli gönül..

Padişaha vasıl olan, Elbet olur padişah
Sırların sırrı onda; La ilahe illAllah..
Görmeyerek yol yürüyen, Bela bulur ahü vah
Sarayda vahdet vardır, Canlanma deli gönül...

Mevlâna

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
“Kim bilir, nerede, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
“Taht misâli o mûsâlla taşında.”

Cahit Sıtkı Tarancı

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Ey karanlık geceyi uykuda geçiren mü'min, dua etmek zamanı geldi.
Haydi kalk.
Ey kötülük etmeyi adet edinmiş Nefs, ibadet etme, iyilik etme zamanı geldi.
Pencereden bak, tevbe kapısını aç, evi tertibe koy, düzelt.
Haydi durma Bizim nöbetimiz geldi.
Suçtan, kötülüklerden neden temizlenemiyorsun?
Günahlardan ellerini yıka, yüzüne su vur, Abdest al, namaza durma zamanı geldi.
Seni mezara koydukları, lahitte yüzünü Kıble'ye döndürdükleri zaman, Hayatta şu karşında duran Kıble'yi hatırlarsın, amma, namazını kılamadığın, kazaya bıraktığın için içinin Yanmasından eline ne geçer?
Sen şimdi hayatta iken, bu Kıble'den bir nur, bir ışık ara.
Bir ışık elde et de, o nur, o Işık, senin kabrini ışıtsın.
Allah'ın nuru gelince, kabir bir gül bahçesi olur".

Hz. Mevlana

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt