Beautiful_1064
Kayıtlı Kullanıcı
Huzur denilen o mübarek kumaşın ihtiyacım var her santimine..
katıLıyorum size hemde fazLasıyLa...
Huzur denilen o mübarek kumaşın ihtiyacım var her santimine..
kafam allak bullak. karışık Allah yardımcım olsun. hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...
Amin![]()
BU BAYRAM BENİM İÇİN ÇİFTE MUTLULUKLA GELDİ.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ...BEYİM YEDİ AYIN ARDINDAN SONUNDA BANKA İŞİNE BAŞLADI..KIZIMDA ARTIK İYİCE İYİLEŞTİ BU BAYRAM BİZİM İÇİN MUTLULUK VE HUZUR DOLU GEÇİYOR ŞÜKÜRLER OLSUN.RABBİM KİMSENİN AĞZININ TADINI BOZDURTMASIN İNŞ.BİZİM İÇİN UZUN VE SIKINTILI BİR SÜREÇ SONA ERDİ ŞÜKÜRLER OLSUN...RABBİM SIKINTIDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE FERAHLIKLAR VERSİN İNŞ....HAYIRLI BAYRAMLAR .... HAYIRLI CUMALAR...
SELAM VE DUA İLE...
amin
canım benim çok şükür sizin adınıza çok sevindim her zaman özellikle sabah namazlarında dualarımdasınız kardeşim sevinidiri bir haber aldığımıza gerçekten mutlu oldum allah hayırlara vesile olsun inşallah.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin rabbim fırsatda vermesin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı bayramlar...
selamın aleyküm,hayırlı cumalar.
Makber gülü kardeşim senin adına çok sevindim.yüce rabbim seni tüm sıkıntılarından kurtarıp,tüm güzellikleri sana ve ailene versin.bu arada 23.hafta 28. Cüzzünü okumuşmuydun?listeyi kontrol ederken okunmamış diye gördüm düzeltmek için soruyorum.
Leyla kardeşim,cenabı hak senide en kısa zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın inşaallah.
Bana gelince son 2,5 aydır ne yaptığımı bilmeden,bir koşuşturma içinde geçiriyorum.ilk önce oradan oraya oğlumun sınavları için koşturdum.allah'ıma hamd-ü senalar olsun ki sonu hayırlı oldu.tam rahatladım derken kayın validem hiç birşeyi yokken aniden rahatsızlandı.tam bir aydır tahlil ve tetkikleri yapılıyor,tanı konamıyordu neyseki bayram arefesinde periton tüberkloz ( karın zarı veremi ) teşhisi kondu.ama hala kanser olasılığını dışlayamadılar.bayram sonrası p.e.t yapılacak.inşaallah altından yeni birşey çıkmaz.kadıncağaz bu yaşından sonra ne eziyetlere katlandı,hamd olsun ki gıkını çıkarmadan sabırla gerekli olan her şeyi yaptı.karnı açıldı ve biyopsi alındı.rabbim ona çektirmesin.
Bu dünya işte bu kadar,yalancı ve nankör.kayın validem 30 yaşında dul kalmış,7 tane çocuğunu en zor şartlar altında büyütmüş 2 ay öncesine kadar hala çocukları için koşturup duruyordu ya şimdi?????????
Sizden de onun için dua istiyorum.rabbim ona şifa versin diye.eğer vakti bu kadar ise onu tüm acı ve ızdıraplardan korusun ve çektirmesin diye.
Işte bu yüzden bende uzun zamandır nete giremiyorum.bulduğum her fırsatta ancak okumalarımı bildirmek için giriyorum.tüm düzenim bozuldu,okumalarım,zikirlerim ve tesbihlerim aksıyor.en çok sevdiğim şey olan mü'minin mü'mine gıyabında yaptığı dua dır.(tanımadığım ama çok sevdiğim arkadaşlarım) en çokta nete girip dualara katılamadığım için üzülüyorum.aklımdasınız ama yinede sizlerden helallik istiyorum.selam ve baki dualarımla allah'a emanet olun...........