Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (7 Kullanıcı)

Y

YAGMURBEY

uyku zamanı sabaha çıkarmıyız ALLAH bilir artık

bugün burada şunu anladımki sen insanı insan gibi sevsende

acaba onlar bu sevgiye layıklarmıdır????

hayırlı geceler ALLAH ın emanetinde kalın..

Y

YAGMURBEY

İnsanların birbirine karşı yaptığı saygı, kişiler arasındaki sevgiyi geliştirir.
Bu nedenle insanlara saygılı olmak müslümanın en önemli prensiplerdendir.

ALLAH ın rızasını kazanmak için buradayız..

yusuf KARDEŞ sana cevap yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım.. çünkü KIDEMLİ MODERATÖR olduğun için ben ne kadar derdimi anlatsam haklıda olsam sen haklısın neticede çünkü sen KIDEMLİ MODERATÖR sün..

ben ve kardeşim birde yeğenimiz var amca ne olur benide üye yap siteye diyen..

buraya öyle bir lanse etmişinki bizi sanki üçümüz bir adamız gibi..KARDEŞİM aynı apartmanda oturuyoruz aynı bağlantıyı paylaşıyoruz İP numaralarımız nasıl ayrı ayrı olacaktır..VE paylaşımlarımızda yanlış bir kelime yanlış bir cümle yok sadece kardeşim ve yeğenim benim yazdığımı tastik etmişler..

biz üçümüz ALLAH yolunun yolcularıyız yani dilenciyiz bize kapıyı kapattın sen yani kapına gelen dilencileri kovdun onun içindirki seni tutumundan dolayı ve bizi bu forumda rencide ettiğin için ALLAHa havale ediyorum...gayet efendice bir cevap yazdım sana..

bundan sonra yorumsuzum konuşmayacağım..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Başarılı olmak istiyor musun ?
Kendi kararını kendin vereceksin.Takvimini, saatini, karını kocanı, işini gücünü, okulunu... kendin belirleyeceksin.

Bırak başkaları ne derse desin

ASLA UNUTMAKİ :
SENİ SENDEN ÇOK KİMSE SEVEMEZ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eğer hedefin uykularını kaçırmıyorsa sorun var demektir

Erdal DEMİRKIRAN - Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım

Y

YAGMURBEY

Başarılı olmak istiyor musun ?
Kendi kararını kendin vereceksin.Takvimini, saatini, karını kocanı, işini gücünü, okulunu... kendin belirleyeceksin.

Bırak başkaları ne derse desin

ASLA UNUTMAKİ :
SENİ SENDEN ÇOK KİMSE SEVEMEZ

Eğer hedefin uykularını kaçırmıyorsa sorun var demektir

Erdal DEMİRKIRAN - Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım

süper bir paylaşım olmuş emeğine sağlık..

kalbiminurlandır

Rabbim yüzüm gibi gönlümde gülsün İnşaallah her daim
redface.gif

Y

YAGMURBEY

İnsan, günahlarının üzerinden elli sene geçse de bir türlü unutamıyor ve onun hicabını üzerinden atamıyorsa o günah ona çok zarar veremez. Hakikî mü'min, işlediği bir günah için ömür boyu gözyaşı dökse bile "Keffaret adına gerekli mesafeyi katedemedim." diyen insandır. Çok iyi iman etse, çok iyi tevbe etse, pek çok hizmette bulunsa da bir insan için yaptığı günahları unutma kadar büyük bir tali'sizlik ve gaflet bilemiyorum. Mü'min, her zaman "Kulluk adına şunları şunları yaptım, acaba daha ne yapabilirim" diye düşünmeli, ölüm, kapısına geldiği zaman "Keşke şunu da yapsaydım" diyecek bir durumda olmamalıdır.

Fethullah Gülen

hayırlı cumalar olsun dostlar...

bizi sahtekar bilen yine sahtekar bilsin sorun değil???

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
şükür kavuşturana...!

deniz yıldızıma

kıdemli. moderatörüme ve

Erken ağabeyime teşekkür etmek içimden geçen

Y

YAGMURBEY

Sözünde, susmasında, kahır yerinde kahır, lütuf yerinde lütuf göstermesinde isabet olan kimse velidir. Arifler: Biz aciz kimseleriz, o kudretlidir! demezler. Gereklidir ki. sen, kudret sahibi olasın: her sıfatta güçlü kuvvetli olasın: susacak yerde susasın; cevap verecek yerde cevap veresin: kahır ve şiddet zamanında sertlik gösteresin: iyilik ve yumuşaklık gereken yerde iyilik edesin. Yoksa, öyle -bunları dengelemesini bilmeyen- bir insanın sıfatları kendisine bela olur, azab olur; insan mahkum olmazsa hakim olur."

Hazreti Şems

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bugün moralim bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum:(

kalbiminurlandır

SEBEP?

Neyin var ki. yaz gribi olmasın. bak dostum hasta falan olayım deme sakın. bakanın olmassssssss :)

kalbiminurlandır

Saatin pili bitince eylemez tık tık.

Vakti zamanı gelince ruha derler çık çık.

Hâkk’a kulluk eyle; zira Ahirette dinlemezler hık mık! ‘

Mevlana

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatühü..:a12:

EsSelamu Aleyküm Ve Rahmetullahi ve Berakatühü:a12:

Hayırlı Cuma'larB)

4444copy5fjoz9.jpg

Y

YAGMURBEY

İnsan, günahlarının üzerinden elli sene geçse de bir türlü unutamıyor ve onun hicabını üzerinden atamıyorsa o günah ona çok zarar veremez. Hakikî mü'min, işlediği bir günah için ömür boyu gözyaşı dökse bile "Keffaret adına gerekli mesafeyi katedemedim." diyen insandır. Çok iyi iman etse, çok iyi tevbe etse, pek çok hizmette bulunsa da bir insan için yaptığı günahları unutma kadar büyük bir tali'sizlik ve gaflet bilemiyorum. Mü'min, her zaman "Kulluk adına şunları şunları yaptım, acaba daha ne yapabilirim" diye düşünmeli, ölüm, kapısına geldiği zaman "Keşke şunu da yapsaydım" diyecek bir durumda olmamalıdır.

Fethullah Gülen

hayırlı cumalar olsun dostlar...

bizi sahtekar bilen yine sahtekar bilsin sorun değil???

ALLAH a havale ettim..

benden bu kadar..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.. Güzel olmuş bu konu maşALLAH :) bende düşünüyordum ki bu diş ağrısı ne büyük nimet diye :) yıllardır peşimi bırakmadı :)

inşa-ALLAH herkesler iyidir...

Selam ve dua ile..

Y

YAGMURBEY

beni yanıltmadınız ALLAH razı olsun...

haklı iken haksız oldum ya..

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleykümm hayırlı cumalar olsun inşaAllah..

geçmişten üzüntü duyuyorum Allahım ..:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt