Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (11 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
allah bol bereketli hayırlı günler nasip etsin rabbim bütün kötülüklerden kazalardan musibetlerden şerlerden allah gelmeden hepimizi esiergeyip korusun inşallah.
Bugün teyzemin oğlu amaliyat olacak allah yar ve yardımcısı olsun rabbim bütün hastalarımıza ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.
Aldığımız bir nefes için bile ne kadar şükür etsek azdır allah'ım verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun.allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bundan geriye bırakmasın inşallah...

amin amin amin.......
Allah razı olsun.rabbim hastanıza şifa versin.selametle kalın.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Biri sana dil uzatır ve sende olmayan bir kusurla seni ayıplarsa, sen sakın onu onda olan kusurla dahi ayıplama.
Onu, günahı kendisine, sevabı sana ait olduğu halde terket.
Kimseye de asla sövme...

Müslim
es-selamu aleykum ve rahmetullah
ALLAH Celle Celalühü Razı olsun mavci abimiz.

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
-----NAMAZ DİNİN DİREĞİDİR...TIPKI İNSAN VÜCUDUNDAKİ İSKELETE BENZER...NASIL İSKELETSİZ İNSAN ET YIĞINI OLUR...NAMAZSIZDA DİN OLMAZ...( Alllah namaz kılanlardan eylesin ) Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin amin.......
Allah razı olsun.rabbim hastanıza şifa versin.selametle kalın.

Amin
Allah razı olsun canım allah bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız.

İPARHAN

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sen düşünceden ibaretsin
geriye kalan et ve kemiksin
gül düşünür gülistan olursun
diken düşünür dikenlik olursun
Hz.Mevlana

sebebim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm;
Yusuf kardeşim çok denedim konuşmayı ama bir sonuca varamadık.Anlatmaya çalıştım açıkladım ama nafile geldi hala aynı şekilde devam ediyor ve gerçekten bir çıkmazdayım.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim bütün kötülüklerden kazalardan musibetlerden şerlerden Allah gelmeden hepimizi esiergeyip korusun inşallah.
Bugün teyzemin oğlu amaliyat olacak allah yar ve yardımcısı olsun Rabbim bütün hastalarımıza Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.
Aldığımız bir nefes için bile ne kadar şükür etsek azdır Allah'ım verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bundan geriye bırakmasın inşallah...

dünyalar tatlısı ablam.çok geçmiş olsun.inşallah sapasağlam ameliyattan çııkmayı nasip etsin güzel RABBİM.Bin şükür RABBİME bin şükür.ALLAHA emanet ol ablam

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu aileyi çok ama çok seviyorum.RABBİMinşallah bir ömür bu güzel yolda, bu güzel aileyle ilerlememi nasip etsin .ALLAHA emanet olun

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
kim siteyi bırakmş ?

Sizin bu siteye üyelik tarihiniz : 24.08.10 yenisiniz
Eğer yinede kimin gittiği merak ediyorsanız şu mesajı yazan kişiye sorun.!

Alıntı deniz yıldızı´isimli üyeden

eski günleri hatırladım özellikle bu forumun halini
içimden geçeni de söyleyimm tek üye yok vayy canına ne hale geldi forum

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm;
Yusuf kardeşim çok denedim konuşmayı ama bir sonuca varamadık.Anlatmaya çalıştım açıkladım ama nafile geldi hala aynı şekilde devam ediyor ve gerçekten bir çıkmazdayım.
Aleyküm Selam kardeşim
Allah'u teala hoş görmesede ayrılmayı helal kılmıştır.Evliliği kurtarmak için herşeyi yapmanıza rağmen eşiniz bunu anlamak istemiyorsa evli kalmanın bir anlamı olmaz.Çünkü eşler birbirini anladığı sevdiği saydığı sürece evlilik evliliktir.Değilse evli olmak ne ifade ederki.Eşnizi sevdiğinizi ifade ettiniz.Sevgi karşılıklı olmassa zararı hep seven sevgisini veren çeker.Hem sevgini ver hem zararı sen gör bu çok ama çok anlamsız.İstemeden, üzülerek söylüyorum ama bu durumda sizin açınızdan ayrılmak daha hayırlı gözüküyor.Ama siz yinede Allah'u tealaya hacetinizi bildirip yardım istemeye devam edin.Umarım bir kapı açacaktır.Allah'u teala yardımcınız olsun

_YUSUF_

Yönetici
Formda bu gün yazılan bir konuyu ve mesajları okudumda üzüldüm..Eğer üye bu siteyi tercih etmiyorsa bir sebebi vardır.Bununda büyük vebali görevli arkadaşlardır..Hem küfre rıza hemde hakarate müsade ediyorlar..
Her problemde suçlanacak merci belli, görevli arkadaşlar.Birazda iğneyi kendinize batırmalısınız.
Hiçbir görevli hakarete ve küfre musaade etmez ve etmeyecek.Bu tür mesajlar tesbit edildiğinde gereken yapılır.
Burda suçlayacak birileri aranıyorsanız burada ne işi olduğunu bilmeyen şahsiyetlerdir.
Amacımız yolumuz bellidir.

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Her problemde suçlanacak merci belli, görevli arkadaşlar.Birazda iğneyi kendinize batırmalısınız.
Hiçbir görevli hakarete ve küfre musaade etmez ve etmeyecek.Bu tür mesajlar tesbit edildiğinde gereken yapılır.
Burda suçlayacak birileri aranıyorsanız burada ne işi olduğunu bilmeyen şahsiyetlerdir.
Amacımız yolumuz bellidir.

saçma saçma konuşma beyinsiz süfyan hangi milletten çıktı araplardan mı ayeti kendine göre yorumlama ahmak

Bu konuya sizde mesaj yazdınız ve sessiz kaldınız..Yoksa bu tip sözler hakaret sayılmıyormu?

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın, dinlemeye istekli değillerse ; Onları tutacağınıza çenenizi tutun. . . !

_YUSUF_

Yönetici
Bu konuya sizde mesaj yazdınız ve sessiz kaldınız..Yoksa bu tip sözler hakaret sayılmıyormu?
Mesaj yazmış olmam gördüğüm anlamına gelmez.Uygunsuz oldupunuz mesajı ''Kurallara aykırı mesajı bildir'' butonu ile bildirebilirsiniz.Bunu yapın eğer mesaj hala durursa o zaman suçlayın.Ama bunu yapmadan herkesin bu mesajı görmüş olduğunu bilemessiniz.Sizin yaptığınız kısa yoldan suçlamak.Hiç görmemş olma ihtimalini düşünmemek.Evet, bizi suçlamak yerine mesajı görevliye bildir butounu ile bildirecek kadar zaman ayırın.Ve hepimiz parmağımızı taşın altına koymuş olalım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

Selimoğlu kardeşim inanın bizlerde yöneticilerimizde her zaman herkese adaletli davranmaya ,kimseyi kırmamaya ve her zaman gereken neyse onu yapmaya çalışıyoruz.çünkü burda RABBİMİN rızası için hak yolunda ilerlemek için bulunuyoruz.inanın yöneticilerimiz ömrümde gördüğüm en düzgün insanlar hep doğrudan yana adaletten yana HAKTAN yana olan insanlar.hepimiz insanız her zaman göremiyebiliyoruz yazılanları.öyle birşey olduğunda lütfen bizleride yöneticilerimizide zan altında bırakmadan şikayetinizi bildirirseniz emin olun gereken yapılacaktır.ama tekrar lütfen önce kimseyi zan altında bırakmayın.ALLAH vermesin kul hakkına girmiş olmayın.ALLAHA emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt