Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
SAN'ATLI BİR ESER, SAN'ATKÂRI ÎCAB EDER.

BİR İĞNE USTASIZ OLMAZ, SAHİBSİZ OLAMAZ.

MUNTAZAM BİR FİİL, FÂİLSİZ OLMAZ.

MANİDAR BİR KİTAB, KÂTİBSİZ OLMAZ.

SAN'ATLI BİR NAKIŞ, NAKKAŞSIZ OLMAZ.

Madem eşya var ve sanatlıdır.Elbette bir ustaları var.

Tesadüf tekerrür etse tesadüf olamaz bir kasdı ihsas eder.

GÖRÜNMEMEK OLMAMAYA DELİL OLAMAZ

(BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ )

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
"İnsanlar uykudadır, ölünce uyanırlar," diyor Hz. Peygamber <sallallahu aleyhi ve sellem>...
Ne hazin mâcerası insanın...
Uyanabilmesi için ölmesi lazım
Fakat ölüyor her gece,
diriliyor her sabah...

En güzel uykuyu geçiyor uyanışın atı...
Uyumanın en güzel tarafı uyanmak.
Kıyâmet koptu...!....

Âh insan..

Hâlâ kıyâmet alâmetleri arıyor kitaplarda..!

A.Ali Ural

leyla-1

Altın Üye
ALLAH c.c. yardımcın olsun kardeşim. ALLAH'c.c. dan boçlarına eda dertlerinize deva vermesini dilerim. ALLAH c.c. hiç kimseyi zor durumda bırakmasın inşa-ALLAH. Dualarına amin diyorum. Anlattığınız durumları biliyorum başımıza bir kaç kez geldi. ALLAH'a emanet olun kardeşim.

Nice hayırlı ve bereketli yıllara, nice hayırlı ve bilgili paylaşımlara.

Amin
Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Dualarınız içinde çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin kötü art niyetli fitne fesat ikiyüzlü insanların şerlerinden kötülüklerinden bizleri gelmeden esirgeyip korusun Rabbim.
Maalesef Allah korkusu vicdanı olmayan insanlardan herşey beklenir benimde bir huyum vardır tanıdığım tanımadığım elimden gelen maddi fazla olmasa bile manevi yöndern yadımas koşarım amaç Allah rızası için ama artık bu bennim için çok büyük acı bir ders acı bir tecrübe olsun bütün kardeşlerimde okusun özelikle yazıyorum herkese ders olsun lüften arkadaşımış yok kankam yok komşum sakın ha benim düştüğüm hataya düşmesinler şimdi şaşıaracaksınız ama benim düştüğüm durum tam 30 milyar bunun onmilyar küsür para diğerleri altın ve benim bunu ne yerine koyacak gücüm nede birikimim var çalıaşn bir insan bile değilim kendi halimizde olan kişileriz:(ben zor durumdayım hemen ödeyeceğiz diye güvenip başkalarından borç aldım ve ailemin bile haberi yok:(
Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin hayırlı rızk kapıları ödeme kolaylığı nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Selâmun âleykûm

Bütün dualarınaza amin dedikten sonra ,durumunuzu gayet iyi anlıyorum vede çok üzüldüm,ancak siz sağlam bir imana sahip bir kişi olarak üzülmeyiniz sizi kandırdığını zanneden gafiller aslında kendilerini kandırdılar,sizden kaçmak çok kolay olabilir amaaaa.....Ya Allah'u Teâlâdan c.c kaçmak mümkünmüdür ondan saklanmak mümkünmüdür bunu siz benden çok daha iyi bilmektesiniz.O sizi kandıran gafil bir gün mutlaka sizin karşınıza çıkartılacaktır o zaman ne yapacak acaba gık bile diyemiyeceği o gün gelince ne yapacak acaba
üzülmeyiniz muhterem kardeşim belki şimdi biraz sıkıntı çekersiniz ama zannetmeyinki paranız kayboldu asla kaybolmadı sadece ahirette harcamak üzere tasarruf ettiniz o kadar,ahirete alacaklı gitmek ne güzel.

Selâm ve Selâmetle kalınız.Saygılarımla.
Amin
Aleyküm Selam Değerli amcam Alalh sizden de razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok haklısınız ama üzülmemek elede değil evet borçta çok büyük bir mebla ama benim borçtan ziyade insanların yapmış oldukları hareketleri hazmedemiyorum iyiliğimi suistimal etmelerini ve beni kendilerine yardım ettirmek için benim hiç birşeyim olmadığı halde sırf onlara yardım için ne kadar büyük risklere girdim düşündükçe benim psikolojim bozuluyor bir çıkar yol bulamıyorum ve benim o boröları ödeme gücüm geldi nasıl ödeyeceğim ben düşünmeden bu tuzağa düştüm beni böyle tongaya düşüreceklerini hiç tahmin etmedim.benim arkadaşım güvendiği kişi kayıplara karıştı ailesi bile hiç ilgilenmiyor sonra ödeyeceğiz dediler üzerinden aylar geçti yok birde otuz milraın yirmi mailarını öderiz yok parça parça parça öderiz yok kasıma kadar ödenir yok ortada birşey yok beni kanıranlar bei kandırdıkarını düşünenler yalan söyleyenler kendilerini kandıyorlar haberleri yok kim ne yapar kendine yapar bizler bazı şeylerin farkına varamamış olabilirz ama Rabbim herşeyi biliyor ve görüyor o mübarek günlerde yaşadığım o bir gözyaşlarımın hakkını vebalini kimse ödeyemez ben Rabbim'e bıraktım.
Allah sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Sonuç hayırlı şekilde sonuçları inşallah.Allah kötülere fırsat vermesin vicdan merhamet Allah korkusu nasip edipte imana gelip borçlarını ödemek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Alalh'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun saygılar selamtle kalınız.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Doğum günümde acillik oldum maalesef:(

Selâmun âleykûm

geçmiş olsun Allah c.c şifa versin muhterem kardeşim,inşaAllah şimdi biraz iyisinizdir,herhalde stres ten oldu ne olur kendinizi üzmeyiniz
kimbilir bütün bunlar belki sabır imtahanıdır ne olur imtahanları yüzümüzün akı ile geçelim.Tekrar acil şifalar dilerim.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

leyla-1

Altın Üye
Selâmun âleykûm

geçmiş olsun Allah c.c şifa versin muhterem kardeşim,inşaAllah şimdi biraz iyisinizdir,herhalde stres ten oldu ne olur kendinizi üzmeyiniz
kimbilir bütün bunlar belki sabır imtahanıdır ne olur imtahanları yüzümüzün akı ile geçelim.Tekrar acil şifalar dilerim.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

Amin
Aleyküm Selam çok değerli amcam maalesef stresten dolayı oldu kaç gündür rahatsızdım ama bugün daha kötü oldum hala iyi değilim.Zaten 5 aydır ne uyku düzenim kaldı ne yemek düzenim hayatım altüst oldu Allah beterin beterinden korusun yinede.Paylaştığım kişiler hep beni suçladılar ne laflar söylüyorlar evet bende biliyorum ama ne yapalım yapacak birşey byok olmula ölmüşe çare varmı yok buda bizim imtihanımız biraz acı oldu ama Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Alalh korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin.Allah sizden de binlerce kez razı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız hayırlı geceler saygılar hürmetler..

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Doğum günümde acillik oldum maalesef:(

ALLAH' dan acil şifalar dilerim Kardeşim. Dertlerine devalar borçlarına edalar nasip etsin inşa-ALLAH. Her şeyi kendinize dert edinirseniz ve kendinizi düşünmezseniz tabi insan bunu kaldıramaz. Siz kendinizi zorlasanızda herşey olacağına varır. Yardım etme konusunda aman dikkat kardeşim. ALLAH'a emanet olun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
images

Şerrindeki hayrına hayran olduğuma hamd olsun..

leyla-1

Altın Üye
ALLAH' dan acil şifalar dilerim Kardeşim. Dertlerine devalar borçlarına edalar nasip etsin inşa-ALLAH. Her şeyi kendinize dert edinirseniz ve kendinizi düşünmezseniz tabi insan bunu kaldıramaz. Siz kendinizi zorlasanızda herşey olacağına varır. Yardım etme konusunda aman dikkat kardeşim. ALLAH'a emanet olun.

Amin
Allah razı olsun kardeşim ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim insanların böyle vicdansız Allah korkusu olmayıp beni ne hale koyacaklarını düşünemedim evet bu bana ve diğer bütün kardeşlerimizede ders olsun aman aman benim gibi tuzağa düşmesinler.Daha insnalar ortadan kaybolup parayı ödemedikleri gibi yaptıkları davranışlar sözler beni ne kadar derinden üzüp yaralıyor anlatamam arkdaşın telefonu açıktı önceleri sonra benden günah gitti seni savcılığa şikayet edeceğim diye mesaj yazdım sonra telefonda kapandı zaten başka yere gitti kaç aydır telefonlara bile cevap vermiyordu parayı alana kadarmış ailesine söyledim bana git kime şikeyat ediyorsan et biz inkar ederiz paramız yok deriz birşey ispatlayamazsın dedi ben birşey ispatlayamam ama Rabbim'in mahkemesine havel ediyorum..Aileminde haberi yoktu yavaş yavaş anlatıyorum onlarında bana karşı güveönleri sarsıldı sen nasıl izinsiz böyle şeeylere girdin ne hakla diye:(
Artık ne yapacağımı şaştım kaldı Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin onlarada benim verdiğim hiç birşyi yedirmesin Rabbim.
Öyle kardeşim hayırlısı olsun inşallah selem ve dua ile Alllah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler..

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Amin
Allah razı olsun kardeşim ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim insanların böyle vicdansız Allah korkusu olmayıp beni ne hale koyacaklarını düşünemedim evet bu bana ve diğer bütün kardeşlerimizede ders olsun aman aman benim gibi tuzağa düşmesinler.Daha insnalar ortadan kaybolup parayı ödemedikleri gibi yaptıkları davranışlar sözler beni ne kadar derinden üzüp yaralıyor anlatamam arkdaşın telefonu açıktı önceleri sonra benden günah gitti seni savcılığa şikayet edeceğim diye mesaj yazdım sonra telefonda kapandı zaten başka yere gitti kaç aydır telefonlara bile cevap vermiyordu parayı alana kadarmış ailesine söyledim bana git kime şikeyat ediyorsan et biz inkar ederiz paramız yok deriz birşey ispatlayamazsın dedi ben birşey ispatlayamam ama Rabbim'in mahkemesine havel ediyorum..Aileminde haberi yoktu yavaş yavaş anlatıyorum onlarında bana karşı güveönleri sarsıldı sen nasıl izinsiz böyle şeeylere girdin ne hakla diye:(
Artık ne yapacağımı şaştım kaldı Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin onlarada benim verdiğim hiç birşyi yedirmesin Rabbim.
Öyle kardeşim hayırlısı olsun inşallah selem ve dua ile Alllah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler..

Hayat tecrübelerle dolu. İnanç zayıflığı başka birşey değil. Bizim oralarda öyle insanlardan anlatırken şeytana papucunu ters giydirir diyorlar. İslami terbiye adap inanç olmadığımı ne yaparsam kar diyorlar. Neyse başınızı ağrıtmayayım. ALLAH'u teala inşa-ALLAH bir çıkış kapısı verir. Gününüz hayırlı bereketli olsun. ALLAH'A emanet olun kardeşim. selam ve dua ile.

leyla-1

Altın Üye
d
Hayat tecrübelerle dolu. İnanç zayıflığı başka birşey değil. Bizim oralarda öyle insanlardan anlatırken şeytana papucunu ters giydirir diyorlar. İslami terbiye adap inanç olmadığımı ne yaparsam kar diyorlar. Neyse başınızı ağrıtmayayım. ALLAH'u teala inşa-ALLAH bir çıkış kapısı verir. Gününüz hayırlı bereketli olsun. ALLAH'A emanet olun kardeşim. selam ve dua ile.

Amin
Allah razı olsun kardeşim bende düşünmüyeyim diyorum ama ben bu olayı hazmedemiyorum bugün yine çok kötü oldum nasıl birş böyle işin içinden çıkamıyorum.Bugün ben ailesini aradım bana ödeyeceğiz diyorlar ama maalesef bir türlü başlamıyorlar ve 30 milyar yerine yirmi milyar ödeyeceğiz diyorlar onuda kar mı sanıyolar bende şikeyet edeceğimi söyledim sicili kardeşinin bozulmasın insanlara rezil olmasın dedim beni tehdit etti:( akşama doğru bana 25milyarlık senet imzalayıp getirecekmiş bende kardeşine mesaj yazacakmışım benim o kişiden hakkım yok abisi ödeyecek diyecekmişim hakkımı helal edecekmişim zaten telefonu kapalı özellikle aile kaçırdı biliyorum yanında başka abisinin telefonu varmış ona yazacakmışım ben ne seneti kabul ettim nede mesaj yazım beni bu sefer başka tongaya düşürecekler kardeşini bu işten sıyırmak için evet bir kere düştüm zaten artık parada gözüm kalmadı anneme anlattım öyle insanlara uğraşma başına bela alma dedi haklı zamanında bize danışmadan kendi başana iş aldın birde başına başka birşey getirtme dedi Allah korkusu vicdanı olmayan insanlar borcu ödememek için beni öldürüp kimsenin görmediği bir yere bile atarlar benim dünden beri gözüm korktu bakarmısın kardeşim insan parasıyla nasıl rezil oluyor Allah'ım kötülerin şerlerinden hepimizi gelmeden korusun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
hayırlı güzel günler nasip etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
sinemm89´isimli üyeden Alıntı

doğum gününüz kutlu olsun hayırlı seneleriniz olsun....
bugün benimde doğum günüm
Amin
Canım benim kusura bakma rahatsız olduğum için mesajını anlamadım hayırlı yaşlara Allah sağlıklı huzurlu nice yıllara inşallah bütün güzellikler seninle olsun inşallah.Yeni yaşın hayırlara vesile olsun herşey gönlünce olsun seni öpüyorum Rabbim'e emanet olun

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
d

Amin
Allah razı olsun kardeşim bende düşünmüyeyim diyorum ama ben bu olayı hazmedemiyorum bugün yine çok kötü oldum nasıl birş böyle işin içinden çıkamıyorum.Bugün ben ailesini aradım bana ödeyeceğiz diyorlar ama maalesef bir türlü başlamıyorlar ve 30 milyar yerine yirmi milyar ödeyeceğiz diyorlar onuda kar mı sanıyolar bende şikeyet edeceğimi söyledim sicili kardeşinin bozulmasın insanlara rezil olmasın dedim beni tehdit etti:( akşama doğru bana 25milyarlık senet imzalayıp getirecekmiş bende kardeşine mesaj yazacakmışım benim o kişiden hakkım yok abisi ödeyecek diyecekmişim hakkımı helal edecekmişim zaten telefonu kapalı özellikle aile kaçırdı biliyorum yanında başka abisinin telefonu varmış ona yazacakmışım ben ne seneti kabul ettim nede mesaj yazım beni bu sefer başka tongaya düşürecekler kardeşini bu işten sıyırmak için evet bir kere düştüm zaten artık parada gözüm kalmadı anneme anlattım öyle insanlara uğraşma başına bela alma dedi haklı zamanında bize danışmadan kendi başana iş aldın birde başına başka birşey getirtme dedi Allah korkusu vicdanı olmayan insanlar borcu ödememek için beni öldürüp kimsenin görmediği bir yere bile atarlar benim dünden beri gözüm korktu bakarmısın kardeşim insan parasıyla nasıl rezil oluyor Allah'ım kötülerin şerlerinden hepimizi gelmeden korusun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
hayırlı güzel günler nasip etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Amiiin ablam benim ya ALLAH yar ve yardımcınız olsun,
Hayırla sonlandırsın..
RABBİM böylelerini de insan diye çıkartmasın karşımıza..
Hem üzme ablam sen kendini sabret, güzel söz söyle bu dünyada çektiklerin ahirette sana meyve olacak sonuçta di mii.. ::)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Şeytanla her savaşa, hiç korkusuzca varım,
İnsan şeytanlaşırsa, işte ondan korkarım.
Cengiz Numanoğlu

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
İçimden geçenler :

Kapandım, hiç de sorun yaşamadım. Akrabalarım sevindiler ve hep böyle kalmamı söylediler. Bayramımı harika geçirdimmm. :) :)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Bir tebessüm olsun daim yüzünde
İçin kan ağlar
gözlerinde damlalar tutsakken bile
mutlu sanmalı seni insanlar
dostuma benden tavsiye
Hayatının rolünü oynayasın
Ve öyle bir an gelmeli
Rolüne sen de inanasın...

Özcan Günergök / alıntı...

gulen_1240189999.jpg