Aklımdan ölüm geçiyor.![]()
Küçük kız ALLAH'ın sana verdiği bu güzel hayatı yine onun yoluna harca bunu yapabilmek içinde ilim öğren ve hayatına uygula. Daha önünde nice güzel günler geçireceğin hayatın var. Buna birde İslamı eklersen. En mutlu sen olursun. ALLAH c.c. sana hayırlı bir ömür bahşetsin.
![]()
![]()
Rabbim buraları görmeyi nasip edermi acaba :? ALLAH ım sen bizlere buraları görmeyi ve hac ibadetini yapmayı nasip eyle yarabbi :AMİİİİİİİİİİİİİN...
Amiiin. Hz.Ömer'in başından geçen şu kısacık şeyi sana anlatmak istiyorum.
Hz Ömer (ra) Efendimiz, camiye her zaman erken giderdi Bir gün yine mescide (camiye) erkenden giderken bir çocuğun koşarak, acele acele camiye gittiğini gördü Hz Ömer (ra) , çocuğa:
Yavrum, ne oldu acele acele camiye koşuyorsun?
Çocuk:
Namaza gidiyorum, namaz vakti yaklaştı; abdest alacağım, dedi
Hz Ömer:
Yavrum, sen daha küçüksün, sana namaz farz olmamıştır, buyurdu Çocuk:
Efendim, bu işin büyüğü, küçüğü olur mu? Dün benden küçük bir çocuk vefat etti, (öldü) dedi
Hz Ömer (radıyallahu anh – Allah ondan razı ve hoşnut olsun) , çocuğun bu sözlerinden çok duygulandı; bu sözleri çocuktan duyunca çok ağladı; “Ya Rabbi! Bu çocuk ne iyi, ne akıllı” dedi
Bu yüzden küçük olduğumuz için uzun ömrümüz olacağını sanmamak lazım.![]()
![]()
![]()
Rabbim buraları görmeyi nasip edermi acaba :? ALLAH ım sen bizlere buraları görmeyi ve hac ibadetini yapmayı nasip eyle yarabbi :AMİİİİİİİİİİİİİN...
Kansızlık belirtileri çıkmaya başladı bende. Gerçekten yaz mevsiminde üşüyorum sebepsiz yere, havalar da çok sıcak üşümüyorum terliyorum.
Ayrıca göğüs ağrısı, sebepsiz yere karnım ve miğdem de ağrımaya başladı.
Ve de vallahi ben sadece Allah'a şuankinden binlerce kat daha yakın olmak için ölmek istedim.![]()