Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Verdiğin tüm nimetler için sana hamd olsun Allah'ım.
Beni islam gibi güzel bir dinle şereflendirdiğin için,hep yanımda olduğunu daima hissettirdiğin için şükürler olsun.
Bana iyiliklere vesile olup Sana hergün biraz daha yaklaşmayı nasip eyle Allah'ım.
hayır kapılarını aç Ya Rabbim.
Amin..

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH c.c. umrelerini kabul etsin inşa-ALLAH.

amiin abicim :)

Gonlum cok sevindi bu habere.
Ee sen ne duruyorsun burda? :)
Ben olsam sorun cikartir, arkalarindan giderdim :)

sağolasın katrem :) ah ahh aksilik malesef son zamanlar pasaport işlemleri sıkıntıya girdi pasaportum olsa bende orda olacaktım ama nasip can sonra inşallah :)

selamun aleykum kardele'm ablamm.. ::)

ha kezâ

Kayıtlı Kullanıcı
Benim mesajımı neden alıntıladın illa ben olcam di mii kıyamam kuzumaa :D

ha kezâ

Kayıtlı Kullanıcı
ha kezâ

Keşke bu şekil yazıldığında bahsedilen üye adının o konuda geçtiğine dair bir bildirim alsaydı..
Etiket yanii :p

Şuan etiket yiyor olsaydım yaniii :D

Haksız mıyım? ::)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ha kezâ

Keşke bu şekil yazıldığında bahsedilen üye adının o konuda geçtiğine dair bir bildirim alsaydı..

Çok güzel olurdu :)
hatta @ yapınca isimlerde çıksın istenmi ? :D benim dediğim zor da senin dediğin olabilir sanırım :)

---------------------------------------------------

Uykunun bastırdığı, yatağın mıknatıs gibi çektiği seher vaktinde, vücudu yataktan ayırmak, büyük bir fedâkârlık ister. Bu fedâkârlık ile muhabbetullah arasında karşılıklı bir irtibat vardır. Hakk’ı seven, gündüzleri günahtan uzak duran bir kişiye bu fedâkârlık ağır gelmez.
Nitekim Hasan-ı Basrî Hazretleri de gece ibâdetinden mahrûmiyetin sebebi hakkında şöyle der:
“Gece ibâdetine kalkmak, günahlar altında ezilen kişiye ağır gelir.”

ha kezâ

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel olurdu :)
hatta @ yapınca isimlerde çıksın istenmi ? :D benim dediğim zor da senin dediğin olabilir sanırım :)

---------------------------------------------------

Kesinlikle... ::)
İsterim tabiki dee :D
Zor diye birşey yoktur ibra burası forum.islamiyet.gen.tr :p
Olabilir ben biliyorum da konuşuyorum di mi :D

Misal canım sıkıldıkça bütün konularda her mesajda @ibra diye etiketlicem ne kadar hoooşşş :D

Sanırım hoş bir anı olarak kalacak bu isteklerim :D

@Admin diye etiketlediğini düşünsene ibra :D

ha kezâ

Kayıtlı Kullanıcı
Yoğurt isteyen var mı? ::)
Böyle soğuk soğuuukkkk ::)

greek-yogurt.jpg

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kesinlikle... ::)
İsterim tabiki dee :D
Zor diye birşey yoktur ibra burası forum.islamiyet.gen.tr :p
Olabilir ben biliyorum da konuşuyorum di mi :D

Misal canım sıkıldıkça bütün konularda her mesajda @ibra diye etiketlicem ne kadar hoooşşş :D

Sanırım hoş bir anı olarak kalacak bu isteklerim :D

@Admin diye etiketlediğini düşünsene ibra :D

:D

Tabi :D

o zaman onu engellemeside olmalı :D :D

çok büyük bir ihtimal :D

:D :D

ha kezâ

Kayıtlı Kullanıcı
:D

Tabi :D

o zaman onu engellemeside olmalı :D :D

çok büyük bir ihtimal :D

:D :D

:D korkma ibra arkanda ben varım :D

Mümkünatı yok olmaz :D derdim ama var olmayan ve olmayacak birşey için şimdi tartışmayalım diye düşündüm :D

İmza kampanyası düzenlesek? :D

Hem kendim için birşey değil forum yararına birşey :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
:D korkma ibra arkanda ben varım :D

Mümkünatı yok olmaz :D derdim ama var olmayan ve olmayacak birşey için şimdi tartışmayalım diye düşündüm :D

İmza kampanyası düzenlesek? :D

Hem kendim için birşey değil forum yararına birşey :D

:D arkamdamısın :D evet evet arkamda olursun sonra kaybolursun :D

:D evet evet :) hem ondan öncesinde forumda çözülmesi gereken şeyler var :) zaten zamanla bu forumlarada geçer merak tabi üç vakte kadar :D

o benim fikrimdi :D

Tabi :)

Hayırlı Geceler Cemaat-i Müslimin : ))
[h=3][/h]

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allahım!
Sen' den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen' i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen' den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O' nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur! Amin

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O' nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur! Amin

Rabbimiz sen bizlerin dualarini kabul eyle . Amin

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
:D yakında seniz sabah olmuyorda dersin kuzum sen şimdi :D korkuyorum :a20:

işim gücüm yokda onu sanamı dicem kuzu de get işine :D :D

ha kezâ

burası facemi yaw öyle yenilikler yok bu forumda ancak işe yaramayan değişiklikler var :D

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
" Ask, uyku kacirici ve beden eriticidir" derim hep.. Ne de dogru soylemisim meger.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Zeytin siyahıydı Zeyd’in gözleri
Doyamazdı Sana bakmaya Ey Nebi ...

Adım atacak hâl Kalmaz bende görürsem Sen’i ..
Ne olur bir kez göreyim Düş’üm de Sen’i ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt